RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: F.K. Velež
" U pregovorima smo sa golmanima Gušom, Toljom i Baotićem... Očekujemo dolazak Dure, Suljevića, Maksumića, Kadića, Bakića. Ne računam na Railića, Milojevića, Šejtanića. Oni će potražiti novu sredinu. Od igračkog kadra iz jesenjeg dijela, računam na četrnaestoricu, te novajlije, kazao je trener Ibraković za San.....
Takodjer pominju novu"taktiku"uprave-nema vise davanja igraca za"sitne pare"...Najbolji igrac Veleza (pored najboljeg od najboljih Adisa Obada naravno!)MOZE otici iz Veleza ali uz obestecenje od 120.000 eura....
Takodjer,vraca se VELEZOV FEBRUARSKI TURNIR....trazi se da se igra pod Bijelim Brijegom ako Bog da....Ucesce potvrdili Partizan,Sarajevo....ceka se cetvrti sudionik..Mozda Zeljo,Hajduk,Osijek,Drava......
Takodjer pominju novu"taktiku"uprave-nema vise davanja igraca za"sitne pare"...Najbolji igrac Veleza (pored najboljeg od najboljih Adisa Obada naravno!)MOZE otici iz Veleza ali uz obestecenje od 120.000 eura....
Takodjer,vraca se VELEZOV FEBRUARSKI TURNIR....trazi se da se igra pod Bijelim Brijegom ako Bog da....Ucesce potvrdili Partizan,Sarajevo....ceka se cetvrti sudionik..Mozda Zeljo,Hajduk,Osijek,Drava......
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- bistrikboy
- Kontakt:
ovaj trener vas na nekim zestokim drogama,al posto je san izvoredinko je napisao/la:" U pregovorima smo sa golmanima Gušom, Toljom i Baotićem... Očekujemo dolazak Dure, Suljevića, Maksumića, Kadića, Bakića. Ne računam na Railića, Milojevića, Šejtanića. Oni će potražiti novu sredinu. Od igračkog kadra iz jesenjeg dijela, računam na četrnaestoricu, te novajlije, kazao je trener Ibraković za San.....

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da ja tebi nesto fino kazem..Ja ne osporavam kvalitete Elvira Colica, igracke..ali ti ponavljam, ne treba bolan Velezu (ako zelis pojasnjenje zasto, PM-uj me lol), naci cemo nekoga ili nesto da igra...Stvarno smo deficitarni na tom mjestu koje on igra, a Dzano je igrao desnog beka dok je Tufek bio trener, jel tako? To je koliko utakmica? Ajde neka ti kaze taj isti koji ti je rekao da igra isti momak..Sta jos, .. a-haa..Adis Obad je najbolji igrac Veleza od kada se vratio iz Zelje, dakle tvoja prica da je Krale bio najbolji nema smisla, i to ce ti reci svako ko iole prati Veleza..Ali hajde, posto nemamo nista jedan protiv drugog, a ne volimo spammati, pozz ti..Rz88 je napisao/la:Monto je napisao/la:Licno, i ne treba Colic!
licno na toj poziciji igra djano , on mensura durakovica sin, kako sam cuo igra preko stele ima vec 2 autogola, colic bio uz zaimovic i hadzidulbica najbolji igrac veleza, licno nista protiv tebe, ali nemoj plz
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Hehe, ni ja ne vjerujem u ovo..Mada sam cuo od par osoba koji su itekako pozitivni sto se toga tice, da ce vecina ovih igraca zavrsiti u Velezu..Ja bih od svih najvise volio ovoga Baotica..U nasoj Ligi je golman 98% ekipe..lol...Jos kad je dobar golman.. 

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Taj isti Čolić je izjavio da je Čelik Manchester United za Velež i sigurno nije više dobrodošao u Velež !Monto je napisao/la:Licno, i ne treba Colic!
Burberry je napisao/la:Taj isti Čolić je izjavio da je Čelik Manchester United za Velež i sigurno nije više dobrodošao u Velež !Monto je napisao/la:Licno, i ne treba Colic!
Upravo zbog toga..Velez je ipak klub, ako nista malo veci od toga kako ga on predstavlja..A zaboravlja drugu stranu medalje..Ja bih volio da se vrati, sada mijenjam misljenje..Da se imam na kome iskaliti kada izgube..lol..Sretni mu puti, gdje god isao..
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se nadam da sam samo ja "pogresno shvatio" Colica! Toliko, ne da mi se pisati o njemu..Nije zasluzio..lol..

- bistrikboy
- Kontakt:
baotic je u francuskoj i treba se prikljuciti grenoblu,osim ako velez ne napravi bolju ponudu 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rz88 je napisao/la:vidis ta izjava, pogresno shvacenja, on je mislio na bilino polje i vrapcice, lol, pa gdje bi vi da igra velez gore ili sred mostara, i organizacija kluba je dosta bolja, pa znas monto i sam gdje treniraju velezovi igraci po kakvom terenu......dok vamo kamberovic polje isto ko bilino polje, pa nemoj odmah traziti da nekoga mrzis, covjek nema rijecnika mozda da se izrazi, ali dobro znam da igra po malonogometnim turnirima sa velezovim igracima i da je i dalje u dobrim odnosima sa njima, ko da izjava moze pokvariti prijateljstvo unutar kluba, prije svega on je dobar igrac, a o njegovoj licnosti ne bih jer ga neznam dovoljno, u prevodu jedna izjava i svako ga mrzi nemozemo sada reci da ga mrzi svi velezovi navijaci.....nepoznaje ga niko licno....zato je bolje sutjeti
ČAST I UGLED KLUBA SU VAŽNIJI OD BILO KOJEG IGRAČA !!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Koji si ti kreten ! cccRz88 je napisao/la:okey to ti mislis, nemas pojam o mostaru, o velezu , pricaj o svome klubu i tamo pisi sta god zelis, de mi daj link gdje si to procitao da je to izjavio ja nisam nikada to cuo a branim ga lol, ili je jos jedna od izmisljotina u nizu tvojih prljavih namjestalki da bi se samo svadalo sa tobom, ako zelis paznje nadji sebi neku curu i pricaj njoj kako si lud, ja te ne shvacam ozbiljno niti cu ikad, upload svoju negdje sliku posalji mi pm link da te vidimo, ja mislim iza tebe se krije neki djecak koji je otkrio pojam biti zajeban iza cmpa svoga.....
inace ovo je topik o velezu i za razliku tebe koji postujes sve klubove osim celika ja postujem ama bas svakoga osim modrice te zrinjskoga iako u zrinjskome ljudi rade svoj posao kako treba et tako.....
Šta sam ja sad napisao pa ti tako pišeš...što si ti zaključio da se pravim mangup iz ovog zadnjeg post ??
Ovo za djevojku ti je prejako ! ako ti zbog toga imaš djevojku aferim ti !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
ne kontam ??Rz88 je napisao/la:imam 3 godine, previsi si fanatik, nije sve u nogometu.....smiri se malo
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pokušavam dešifrovati ovu prezadnju rečenicu...uspio sam samo skontati šta je ovo ''nije sve u nogometu'' !Rz88 je napisao/la:samo ti svada u glavi, smiri se malo, nije sve u tome, nebitno sada da iznosim privatne probleme ali eto ^^
A ja bih tebe pitao,znaš li ti gdje si se registrovao ?? Je li ovo sportski forum ili nešto treće ??
O čemu bih trebao pisati ovdje ?? O djevojkama,simpatijama,ljubavnicama,kurvama,prostitutkama,o kome ??
Burberry je napisao/la:Pokušavam dešifrovati ovu prezadnju rečenicu...uspio sam samo skontati šta je ovo ''nije sve u nogometu'' !Rz88 je napisao/la:samo ti svada u glavi, smiri se malo, nije sve u tome, nebitno sada da iznosim privatne probleme ali eto ^^
A ja bih tebe pitao,znaš li ti gdje si se registrovao ?? Je li ovo sportski forum ili nešto treće ??
O čemu bih trebao pisati ovdje ?? O djevojkama,simpatijama,ljubavnicama,kurvama,prostitutkama,o kome,o čemu??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.