Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
Kakav je sad ovo problem sa sudijama, neka prica da se nece igrati ovo kolo za vikend
Borba za fotelje u URS Sarajevo,Kamberović protiv Hasića,Šabić protiv....ma dajte riješite to između četiri zida...i ne uvlačite klubove u vaše igre.demica je napisao/la:Kakav je sad ovo problem sa sudijama, neka prica da se nece igrati ovo kolo za vikend
-
- Kontakt:
Da ikako ima regularnosti u savezu,davno bi neki klubovi bili suspendovani(izbačeni) iz Premijer lige BiH,pa zar je još uvijek moguće,a igra se 5.kolo ,da neki klubovi još uvijek nisu platili kotizaciju,i onda se priča o nekim pravnim aktima koje donosi naš savez.Zar je moguće da RSBiH rukovodi udruženje sudija,da moguće je,zato što u Rukometnom savezu postoje i budu ljudi koji su zalutali u rukomet,a pored toga što su zalutali ima jedna činjenica a to je da ti isti ljudi nisu imali reizbor,nego su sami sebe izabrali.Da i to postoji da Izvršni odbor bira Izvršni odbor. Pa ljudi božiji,Skupština RSBIH nije održana od 2007 godine,tj punih 6 godina. Kojim to statutom u državi propisuje taj zakon/pravilnik. Najgore u svemu ovome je što klubovi šute,a zašto i ne bi,kad u IORSBIH postoje ljudi koji su predsjednici ili članovi uprave slijdećih klubova : RK Prijedor,RK Konjuh,RK Bosna S.,RK IZviđač,RK Borac,RK Sloga,RK Bosna V.,RK Goražde. Da nažalost al je tako,jedini pravi put je kao i u nogometu,sistem normalizacije u savezu,ali ko da to pokrene,klubovi??? Kako će pokrenuti kad su u njima isti ti ljudi,koji su u savezu,a koji se o svemu bave samo ne unapređenju rukometa. Pa bolji je i posjećeniji i klupski i reprezentativni rukomet bio prije 10-15 godina nego sada. Kažu kvalitet je pao u reprezentaciji,da ali to se može pričati nekome ko to ne zna,mi imamo igrače svjetskog kalibra poput Šarića,Terzića,Bašića,Doborca,Panića,Toromanovića,Vražalića,braće Burić,MAlinović i još mladih nadolazećih nada.Dali se iko upitao zašto neki od ovih ljudi ne igraju više u reprezentaciji,zato što nešto ne štima u savezu i oko njega. Idefinitivno ć biti pogubno za sve ako se ovo kolo ne odigra,a mislim da poslije toga cijeli IO RSBIH na čelu sa Generlnim sekretarom treba da podnese ostavku,ako imalo imaju morala,obraza i poštenja prema ljudima koji daju svoje posljednje pare kako bi rukomet u njihovim sredinama iole funkcionisao. Stvarno nemam riječi,kada sam pročitao članak o mogućem odgađanju kola počeo sam da vjerujem da je ovo dno koji rukometni sport može doživjeti,pa bolje je bilo u ratu nego sada.
Kad sve znaš ko to ima iz RK Gortažda koliko ja znam nema niko.
-
- Kontakt:
Pa kako vam se zove onaj general??? Jel on još uvijek u klubu?kaca je napisao/la:Kad sve znaš ko to ima iz RK Gortažda koliko ja znam nema niko.
Nažalos ili nasreću već odavno nenavraća u klub.
Sta reci a nepogrijesiti sto se tice RK "Vogosca". Ukratko , jer mi je ovo prvi post . Zalosno da zalosnije nemoze biti! SRAMOTA!
Tko je odstupio trener ili Šahinovićvogosca je napisao/la:Sta reci a nepogrijesiti sto se tice RK "Vogosca". Ukratko , jer mi je ovo prvi post . Zalosno da zalosnije nemoze biti! SRAMOTA!

LJUDI BAVITE SE GLUPOSTIMA : sto puta pisete o savezu i nepravilnostima i o klubovima ko se gdje posvadjao jel otisao trener il sahinovic jel general tu ili nije, i naravno svi nesta krivite i optuzujete daj napiste neko rješenje pokrenite neko riješenje kad nam je sve ovako. A ne samo mahalske price i gluposti . Bolje vam je da radite i borite se za zivot za bih pa i za taj savez jer samo uz rad i borbu ici cemo naprijed a ne mahlskim pricama jel se ko posvadjao il poj..... .
-
- Kontakt:
Pa trener i jeste Šahinović i Predsjednik i sekretar i svašta neštobrzi je napisao/la:Tko je odstupio trener ili Šahinovićvogosca je napisao/la:Sta reci a nepogrijesiti sto se tice RK "Vogosca". Ukratko , jer mi je ovo prvi post . Zalosno da zalosnije nemoze biti! SRAMOTA!

Ovdje niko neodustaje jer niko nema hrabrosti za tako nesto.handballspieler je napisao/la:Pa trener i jeste Šahinović i Predsjednik i sekretar i svašta neštobrzi je napisao/la:Tko je odstupio trener ili Šahinovićvogosca je napisao/la:Sta reci a nepogrijesiti sto se tice RK "Vogosca". Ukratko , jer mi je ovo prvi post . Zalosno da zalosnije nemoze biti! SRAMOTA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
handballspieleru,drzi se svog kluba.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
handballspiler iz grada rukometa iz zenice haha oj zemljo otvori se
5. kolo:
Krivaja - Sloga - 1
- Krivaja po starom dobrom receptu, deri kod kuće i rahat si
Zrinjski - Maglaj - 1
- Zrinsjki apsolutni favorit, Maglaj tanak ko žilet
Čapljina - Bosna - 2
- kad je Bosna mogla uzeti bod u Zenici i pobijediti u Gradačcu, sve osim pobjede u Čapljini bilo bi iznenađenje
Vogošća - Izviđač - 2
- od Izviđača sam očekivao više na početku prvenstva. Vogošća domaćinska ekipa ali činjenica je da u toj ekipi ne vlada idila. Skauti to koriste
Goražde - Čelik - 1
- Goražde ni sjena ekipe od zadnjih nekoliko sezona, Čelik me nije impresionirao, mogu pobijediti ali čini mi se da su domaćini bliže bodovima
Prijedor - Konjuh - 1
- Konjuh godinama sporo starta a onda dižu formu, mogao bi Prijedor pobijediti iako smatram da i komšije mogu do bodova. Čak bi mi bilo drago.
Kozara - Derventa - 2
- sve osim pobjede gostiju bilo bi veliko iznenađenje
Gračanica - Gradačac - 1
- trebali bi pobijediti i bez Međića. Gradačac je možda najslabiji u zadnjih nekoliko sezona tako da ne bi trebali imati previše problema, mada, ako postoji jedna ekipa koje se treba plašiti, onda je su to komšije sa sjevera...
vezano za ove nove probleme, razgovarah sa jednim kontrolorom prije nekih sat vremena, veli mi da večeras treba u Zavidoviće ali da mu niko nije javio da li da kreće ili ne (razgovor je bio oko 12 sati)
Krivaja - Sloga - 1
- Krivaja po starom dobrom receptu, deri kod kuće i rahat si
Zrinjski - Maglaj - 1
- Zrinsjki apsolutni favorit, Maglaj tanak ko žilet
Čapljina - Bosna - 2
- kad je Bosna mogla uzeti bod u Zenici i pobijediti u Gradačcu, sve osim pobjede u Čapljini bilo bi iznenađenje
Vogošća - Izviđač - 2
- od Izviđača sam očekivao više na početku prvenstva. Vogošća domaćinska ekipa ali činjenica je da u toj ekipi ne vlada idila. Skauti to koriste

Goražde - Čelik - 1
- Goražde ni sjena ekipe od zadnjih nekoliko sezona, Čelik me nije impresionirao, mogu pobijediti ali čini mi se da su domaćini bliže bodovima
Prijedor - Konjuh - 1
- Konjuh godinama sporo starta a onda dižu formu, mogao bi Prijedor pobijediti iako smatram da i komšije mogu do bodova. Čak bi mi bilo drago.
Kozara - Derventa - 2
- sve osim pobjede gostiju bilo bi veliko iznenađenje
Gračanica - Gradačac - 1
- trebali bi pobijediti i bez Međića. Gradačac je možda najslabiji u zadnjih nekoliko sezona tako da ne bi trebali imati previše problema, mada, ako postoji jedna ekipa koje se treba plašiti, onda je su to komšije sa sjevera...
vezano za ove nove probleme, razgovarah sa jednim kontrolorom prije nekih sat vremena, veli mi da večeras treba u Zavidoviće ali da mu niko nije javio da li da kreće ili ne (razgovor je bio oko 12 sati)

Undici stelle - ACM 1899
Krivaja - Sloga - 1
Zrinjski - Maglaj - 1
Čapljina - Bosna - 2
Vogošća - Izviđač - 1x
Goražde - Čelik - 2
Prijedor - Konjuh - x2
Kozara - Derventa - 1
Gračanica - Gradačac - 1x
Zrinjski - Maglaj - 1
Čapljina - Bosna - 2
Vogošća - Izviđač - 1x
Goražde - Čelik - 2
Prijedor - Konjuh - x2
Kozara - Derventa - 1
Gračanica - Gradačac - 1x
Krivaja-Sloga 30-30 (15-13).
Krivaja-Sloga 30-30 (15-13).
Jel igrao Jaškić?Rukomet je napisao/la:Krivaja-Sloga 30-30 (15-13).
Zrinjski-Maglaj 32-26.
@brzi. Igrao je i Jaskic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.