BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Consigliere
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 16:25

ronweasley je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:Ja se sjećam samo remija sa Litvancima, kad je Bolić skinuo paučinu s njihovog gola a onda primili neki pacerski gol. :D
Papac asistirao u Litvaniji ne sjecam se ko ga je zabio :D
Ako mislimo na onaj eurogol, onda je Bola. :D

Jeo sam špagete taj dan, ostalo mi u pamćenju. :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Ipak se sjećam utakmice sa Koševa. :D
Jesu nam mocni dresovi bili tada 8-)
Ova dva izgubljena boda su nas na kraju kostala neplasmana na SP. Stara, grozna vremena.

Steta sto je stadion Litvanije tako mali, idealan bi bio jedna od 10-15 000. Bio bi pun nasih navijaca, a atmosfera kao kuci... Plus jos utakmica pada na Bajram :lol: 8-) Iskreno, bojim se te proslave :? 8-) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 sep 2013, 16:35

BadrHari je napisao/la:Slovaci odkidaju najmanje bod Grcima, a ima sanse i da ih prospu u potpunosti.

Momci igraju tako dobro sa loptom u nogama, 4 nasa igraca na Weissu a on opet nadje pravo rjesenje i osramoti sve odbrambene igrace odjednom.
Vile su nas nosale do ove pobjede, maksimalno smo iskoristili ovako slabu grupu a o prilikama Slovaka da ne pricam.

Ja nasu repku vec smatram plasiranom , sa obzirom na lahkocu kojom Ljiljani melju buraniju u grupi.
A ove dvije ekipe do kraja su ispod prosjecne.
slovaci nemaju više nikakve šanse, pitanje je ko će uopšte igrati. to je klasičnih 1:0 za grke i gotovo, ali neka im , neće im pomoći :mrgreen:

mi ove dvije tekme dobijamo i kapak! ovo se do sada nije smjelo prokockati, a od sada se ne može više prokockati. IDEMOOOOOOOOO U BRAZIL!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 sep 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 sep 2013, 16:36

I ja mislim da ce slovacka dosta izmijenjena nego sinoc otici u grcku i da pobjeda grcke nece doci u pitanje. Cak bi se moglo desiti da pobijede sa ogromnih 2-0 :D .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2013, 16:37

Ma daj ba,ne budalite.

Znaci Grcka mora dobiti Slovacku sa 3+ golova jer cemo mi sigurno dobiti konobare 3+.
Onda dobiti zadnju utakmicu 17-0 Lihtenstajn s tim da mi dobijemo Litvaniju 0-1 :lol:
1946

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2013, 16:45

Ako postignemo rani gol protiv Lihtenštajna, mogla bi se ponoviti Estonija. Jedino pitanje na toj utakmici će biti sa koliko razlike mi dobijamo taj meč.

Litvanija je posebna priča. Solidni su, ali imati ćemo veliki pritisak na našim leđima ako Grčka dobije Slovačku. Taj pritisak može biti pozitivan jer će naši dati sve od sebe da ubilježimo pobjedu.

Uglavnom, lijepo je da drugi ne odlučuju o nama, nego je sve do nas. Koliko puta smo samo bili pred ciljem a nismo ga prešli. Mislim da je vrijeme da napokon i mi prođemo kroz tu ciljnu ravninu kao prvi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 17:04

Amar Dzeko je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nosioci bi mogli biti hrvatska,francuska,portugal grcka ili svedska . Ko bi bio nosioc od grcke i svedske. Ako grci budu u drugom sesiru mogu se komotno pozdraviti sa svjetskim.
Boli me qrac :P
I mene :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 sep 2013, 17:06

Tanka nit dijeli uspjeh od neuspjeha. U slucaju Bosanaca, tanka nit dijeli herojostvo od izdajnistva. To opet ima samo kod Bosanaca i njihovih susjeda i komsija. Nigdje vise koliko je meni poznato.

Pobijedili smo. Susic i Hajrovic su heroji. Nijanse su na dijelile od poraza, nakon kojih bi pomenuta dvojica bili kreteni, izdajnici, raja bi im **** mater itd itd.

Jedan Misimovic u kratkom vremenu od heroja dodje do najvise osporavanog igraca. Nevjerovatno.

Odsustvo realnosti i samokritike je jedan od razloga zbog kojih u sportu nismo napravili nijedan veliki rezultat.

Prije prve utakmice Susic je imao pogresan pristup. Imao je par glupih izjava. 'Mi smo jedna od najboljih reprezentacija na svijetu'. Koja glupost. Koga smo mi to pobijedili da bi to za sebe mogli tvrditi? Ono sto je pogubno u ovakvoj izjavi je 'uljuljkavanje' nasih igraca. Kad smo se god ufurali - popusili smo. Uvijek je bilo tako, a mi opet ne dolazimo do pameti.

Pristup pred ovu drugu utakmicu je bio drugaciji. Susic je imao potpuno drugacije izjave. 'Borit cemo se.' 'Ne mogu obecati pobjedu.' Kada imamo ovakav pristup, obicno odigramo dobro i ostvarimo dobar rezultat. ULOGA FAVORITA NIJE ZA NAS. Nemamo mi mentalnu snagu da se pored svih nedostataka i sa tim borimo.

Susic je radio dobro i lose. Po meni zasluzuje prolaznu ocjenu. Pljuvanje ne bi zasluzio ni da smo izgubili. Nasa reprezentacija ima kvalitet ali i dosta slabosti. Borbenost je kljuc uspjeha. Sa velikom zeljom mozemo nadoknaditi mnoge nedostatke koji su uociljivi kod svakog ko ima trun objektivnosti.

Covjek bez samokritike ne moze napredovati.

Izjave uoci duela sa Litvanijom su repriza izjava pred duel sa Slovacima na BP. Nepopravlji smo jebote. Puno bi bolje bilo da su izjavili. 'Dacemo sve od sebe da dodjemo do pobjede', nego, 'nista nas ne moze zaustaviti na putu do Brazila.'

Al eto, to smo mi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 17:10

@Valencia- bravo za post! Istina 100%
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 11 sep 2013, 17:14

Raja, sad nesto kontam .. Pa mi smo od dosadasnjih 8 utakmica 7 (izuzev tekme u Atini) odigrali kod kuce!?!
Mislim stvarno nije fer. :lol:

A i ove preostale 2 ce takve biti, tako da 9/10 uopste nije lose. :-D

Svaka cast momcima, plakao sam sinoc na stadionu a i jutros na poslu kada sam cuo Marjanove komentare za Izetov projektil. Paaaaa Izeeteeeeee, pa Izeeeteeee!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 sep 2013, 18:23

Head je napisao/la:Ma daj ba,ne budalite.

Znaci Grcka mora dobiti Slovacku sa 3+ golova jer cemo mi sigurno dobiti konobare 3+.
Onda dobiti zadnju utakmicu 17-0 Lihtenstajn s tim da mi dobijemo Litvaniju 0-1 :lol:
Mi sa foruma da se okupimo i igramo protiv njih izgubili bi 0:1, dali bi nam gol u 87' onako ciganski iz ofsajda.

Eto kakve su im sanse da daju 20 golova u dvije utakmic.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 11 sep 2013, 18:27

Rikardo je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma daj ba,ne budalite.

Mi sa foruma da se okupimo i igramo protiv njih izgubili bi 0:1, dali bi nam gol u 87' onako ciganski iz ofsajda.

Eto kakve su im sanse da daju 20 golova u dvije utakmic.
Mogul' ja braniti. U zivotu ga jos nisam primio. :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 sep 2013, 18:58

sta to racunate da grcka dobije 17 nula, moze dobiti slovacku 10:0, a lihtestajna 47:0, opet nas ne mogu prestici jer gleda se prvo medjusobni omjer u kojem smo bolji, jel tako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 sep 2013, 19:01

Romariooo je napisao/la:sta to racunate da grcka dobije 17 nula, moze dobiti slovacku 10:0, a lihtestajna 47:0, opet nas ne mogu prestici jer gleda se prvo medjusobni omjer u kojem smo bolji, jel tako
Izgleda da se u kvalifikacijama za sp gleda gol razlika.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 11 sep 2013, 19:06

Sto se tice Lihtenstajna ja mislim da bi ih dobili glat i sa komplet rezervnim timom a protiv Litvanije se mora ozbiljnije uci ipak

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 sep 2013, 19:07

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 7923_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;

off topic al eto :D

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 11 sep 2013, 19:10

Kakve su sanse da za ovaj dvomec bude dostupan i Kolasinac

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 sep 2013, 19:22

Romariooo je napisao/la:sta to racunate da grcka dobije 17 nula, moze dobiti slovacku 10:0, a lihtestajna 47:0, opet nas ne mogu prestici jer gleda se prvo medjusobni omjer u kojem smo bolji, jel tako
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 sep 2013, 19:24

dr.van nostrand je napisao/la:
slika
aha, hvala, cijelo vrijeme prica se da smo u prednosti nad grckom zbog medjusobnog ogleda pa sam tako i ja racunao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 sep 2013, 19:27

Doduse ovo su pravila koja su vazila u kvalifikacijama za WC2010.
Sumnjam u bilo kakve moguce promjene ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 11 sep 2013, 19:29

ronweasley je napisao/la:Ja se sjećam samo remija sa Litvancima, kad je Bolić skinuo paučinu s njihovog gola a onda primili neki pacerski gol. :D
Au, k'o da je jučer bio ovaj meč na AFH. Tačno se sjećam kako smo meč prije ovog doživjeli debakl u Briselu, rezultatom 4:1. Fantastičan pogodak tada postiže Bolić, al' nažalost samo bod izvukošmo. Što se tiče revanša, vrlo lahko pokupišmo puni plijen, a pogotke tad postigoše Papac i Barbarez (men' se čini).

Naravno, tad bijahu grozna vremena a sada zlatne godine. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.