EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Je li se slavio plasmana ukrajine u Donetsku? Nepokusavam biti duhovit nego pitam posto su ukrajinci vecina u Donetsku a grad je pod kontrolom prorusa
Mene je strah da se ne desi neko sranje tokom prvenstva kao što se desilo u petak. Ogromne su šanse. Jedino da se u Brazilu odigra , odlični stadioni

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Bit će zanimljivo po grupama, jer je sad 24 momčadi. E ako sad Hrvatska ne prođe grupu neće nikad
...

Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Hrvatska , Island i Turska moji favoriti.BakaSliskovic je napisao/la:Bit će zanimljivo po grupama, jer je sad 24 momčadi. E ako sad Hrvatska ne prođe grupu neće nikad...

A Smjesno ce bit ovo natjecanje dan te yebo ovdje jedino sto ce bit zanimljivo je ove utakmice za trece mjesto da se vidi koce proc dalje..kad vidim ovo secer dobijem..vec u prvom kolu prolaz su osigurali spanjolska,belgija Njemacka.a ceka nas veoma uzbudljivo trece kolo gdje se vodi velika borba koce proc dalje izmedu sjeverne irske i rumanjske ,odnosno slovacke i Albanije .

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prva reakcija:Captain4 je napisao/la:200 dana do Eura

Druga reakcija:

Joj kako bi bilo prejako da smo mi tamo , ali jbg ..SlevinKelevra je napisao/la:Prva reakcija:Captain4 je napisao/la:200 dana do Eura![]()
Druga reakcija:
Ovdje zamisljam nas na mjestu Ukrajine, jer da smo prosli tu bi mi bili. Tako da ce mi (djelomicno) biti zanimljivo s kime ce Ukrajina igrat u grupi, jer to su eventualno trebali biti nasi protivnici...messilla je napisao/la:
Da da ..FliX je napisao/la:Ovdje zamisljam nas na mjestu Ukrajine, jer da smo prosli tu bi mi bili. Tako da ce mi (djelomicno) biti zanimljivo s kime ce Ukrajina igrat u grupi, jer to su eventualno trebali biti nasi protivnici...messilla je napisao/la:
Garant će bit ovo bi mi iz pic.ke prošli

Portugal , Hrvatska, Mađarska, Sj. Irska 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da na ovoj temi vise ne spominjemo nasu reprezentaciju. Prvo, tema je o prvenstvu na kojem ne ucestvujemo, a i svima ce nam lakse biti sto manje mislimo na baraz i sve sto se desilo.
Grupa koju bi najviše volio :
Engleska , Hrvatska , Švedska i Turska.
U ovoj grupi bi se dokazalo kako su Englezi slabi .. Jake su kvale odigrali , svaki im čast , ali nemaju oni to nešto za uspjeh.
U ovoj grupi bi se dokazalo kako su Englezi slabi .. Jake su kvale odigrali , svaki im čast , ali nemaju oni to nešto za uspjeh.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treci pot je kljucan. U koju god grupu upadnu Svedska, Ceska, pa cak i Poljska i Rumunija bice izuzetno zanimljiva. Iz cetvrtog tu ulogu imaju Turska i Irska.
- Donnie Darko
- Kontakt:
na englezima je da dokazu da nisu slabi, ne obrnuto.Captain4 je napisao/la:Grupa koju bi najviše volio :
zadnjih x prvenstava se dokazivala njihova slabost.
Ma Englezi su kita u reprezentativnom fudbalu, vazda bili i vazda će biti najveće luzerčine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za mene je to 0 od ekipe iskreno , ubjedljivo najlošiji u potu 1.Donnie Darko je napisao/la:na englezima je da dokazu da nisu slabi, ne obrnuto.Captain4 je napisao/la:Grupa koju bi najviše volio :
zadnjih x prvenstava se dokazivala njihova slabost.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesu Englezi poprilicno precjenjeni, jednostavno ljudi ih 'porede' sa Premiershipom a oni nema sanse da uspiju to opravdati... S druge strane, taj luzerski imidz Engleske reprezentacije bi bio puno manji da su imali vise znanja ili srece sa svim tim penalima u zadnjih dvadesetak godina...
Penali su ih kostali: finala SP '90, finala Eura '96, cetvrtfinala SP '98, polufinala Eura '04, polufinala SP '06, polufinala Eura '12...
Penali su ih kostali: finala SP '90, finala Eura '96, cetvrtfinala SP '98, polufinala Eura '04, polufinala SP '06, polufinala Eura '12...

- Centre forward
- Kontakt:
Englezi i uspjeh u jednoj rečenici

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.