igrali dobro pozadi makar?ahmic je napisao/la:Puno ,bas puno trci...
Maxuz gledam Rijeku veceras,ima ga u defanzivi mnogo...
Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zoran Kvržić
Izvede ga evo u 65,po meni DA,mogao bi...
Brz je,puno trci...
Sto se tice defanzive i odgovornosti na beku,to ne znam...
Ipak odg na beku i krilu i nije ista.
Sve u svemu jako mi se dojmio
Brz je,puno trci...
Sto se tice defanzive i odgovornosti na beku,to ne znam...
Ipak odg na beku i krilu i nije ista.
Sve u svemu jako mi se dojmio

MA meni krivo sto ofanzivno nije pokazao nista skoro, znam da mu je to jaca strana,a uglavnom trco gore dolje za loptom,borbenosti mu ne fali..
Prema onome što sam vidio večeras - definitivno je zaslužio poziv. Mislim da će se oni koji su gledali tekmu složiti sa mnom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tesko se sta moze rec s obzirom da je kek stedio glavne igrae ukljucujuci i Kvrzica.Sarbini,Tomecak,Kvrzic,Zlomsilc.Niko nije odigrao cijeli utakmicu. Igraju u nedjelju s dinamom i to treba pogledat.Uglavnom treba ga probat, da li je Argentina bas ekipa za probe ne znam.
ko garantuje da ce se uopste igrat sa Argentinom+? u nas brzi konji nego samari

Zlomisića ne čuva, on je kod kuće, sjebo je zglobciza je napisao/la:tesko se sta moze rec s obzirom da je kek stedio glavne igrae ukljucujuci i Kvrzica.Sarbini,Tomecak,Kvrzic,Zlomsilc.Niko nije odigrao cijeli utakmicu. Igraju u nedjelju s dinamom i to treba pogledat.Uglavnom treba ga probat, da li je Argentina bas ekipa za probe ne znam.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
veceras derbi protiv dinama jos jedan ispit za novog "zmaja"
-
- Kontakt:
Zasto ne igra Kvrzic danas?!zgembo89 je napisao/la:veceras derbi protiv dinama jos jedan ispit za novog "zmaja"

I ja nisam registrovao voditelja prenosa sta je razlog,znam da nije spomeno da je povrijeđen,na njegovoj poziciji igrao neki Mujanovic..Inace,nakon sto je izasao protiv BEtisa u 60 i nekoj min mislio sam da ga trener cuva za dinamo ali ocito nije bilo tako
Trebao je Sanjin Prcic dobiti poziv, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1 (FRA) vec ima upisana 4 nastupa ove sezone, ne ne ovaj lik iz Rijeke.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kvržić je ušao u drugom poluvremenu,i obzirom da je Dinamo stiskao,ostao je nezapažen. Uglavnom, sazrio je kao igrač međutim ako ćemo na osnovu HNL-a i Štutgarta afirmirat igrača u tim godinama,i na takvima graditi reprezentaciju za budućnost,nije dobro. Štilić je TV u boji za Zorana.
Kakave veze ima Stilic sa pozivanjem doticnog? I sta bi to dobili sa Stilicem, a da vec nemamo? Stilica i previse imamo ..zmajusk je napisao/la:Kvržić je ušao u drugom poluvremenu,i obzirom da je Dinamo stiskao,ostao je nezapažen. Uglavnom, sazrio je kao igrač međutim ako ćemo na osnovu HNL-a i Štutgarta afirmirat igrača u tim godinama,i na takvima graditi reprezentaciju za budućnost,nije dobro. Štilić je TV u boji za Zorana.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Stilic, nekada najbolji strani igrac Poljske lige ,se proda u najbolji ligu svjeta u Ukrainu! Sve ti to govori kako je napredovao. I ja sam puno vise od njega ocekivao, ali nazalost dosad nula. Sve na svemu covjek igra 10ku ili nekog centralnog veznog a mi tu imamo 10000puta bolje igrace.zmajusk je napisao/la:Kvržić je ušao u drugom poluvremenu,i obzirom da je Dinamo stiskao,ostao je nezapažen. Uglavnom, sazrio je kao igrač međutim ako ćemo na osnovu HNL-a i Štutgarta afirmirat igrača u tim godinama,i na takvima graditi reprezentaciju za budućnost,nije dobro. Štilić je TV u boji za Zorana.
stilic je za kvržića, vrsajevica i tina SAID HUSEINOVIĆ
pa on igra za U21.Pauk je napisao/la:Trebao je Sanjin Prcic dobiti poziv, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1 (FRA) vec ima upisana 4 nastupa ove sezone, ne ne ovaj lik iz Rijeke.
Odlazi Safete.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ljudi dali znate da se je Kvržiću povečala vrijednost za 1/2 samo sa 1 pozivom u zmajeve. I sad je sa Benkom zajedno najskuplji igrač RIjeke.
Prije mu je bila vrijednost 1.000.000 EUR, a sad mu je o Oktobru ( 8.10 ) skoćila na 1.500.000 EUR.
Jedan Papetov poziv vrjedi pola milke.
http://www.transfermarkt.de/de/zoran-kv ... 59839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije mu je bila vrijednost 1.000.000 EUR, a sad mu je o Oktobru ( 8.10 ) skoćila na 1.500.000 EUR.
Jedan Papetov poziv vrjedi pola milke.
http://www.transfermarkt.de/de/zoran-kv ... 59839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da je tako, naš Avdo bi dosada najmanje vrijedio kao C. Ronaldo.
Čak se i rimuje.
Čak se i rimuje.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ne ozbiljno pika se 1 poziv. Znači status reprezentativca ( TOP 15 repke ). A ne svaki sljedeči. I Avdi se je podigla cijena zbog repke. On je treči najskuplji igrač bilih. Cjena mu je zbog repke skoćila iz 1.000.000 EUR na 1.750.000 EURzizu1991 je napisao/la:Da je tako, naš Avdo bi dosada najmanje vrijedio kao C. Ronaldo.
Čak se i rimuje.
http://www.transfermarkt.de/de/avdija-v ... 28481.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam ono 1 čitao sa jednim pozivom, i razumio da svaki poziv uvećava cijenu. Izvinjavam se. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.