A vidis steta, oni bi najvise odgovarali Marjanu i Senadu da obnove zalihe ,,robe''Sheyi je napisao/la:Ne moze to bolan
Brazil i Kolumbija su nosioci.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A vidis steta, oni bi najvise odgovarali Marjanu i Senadu da obnove zalihe ,,robe''Sheyi je napisao/la:Ne moze to bolan
Brazil i Kolumbija su nosioci.
"Yebat cemo im mater, uvalit cemo im pet komada"Goalgetter je napisao/la:Znas kako ono Ciro kaze, yebe mi se, nek dodje ko hoce![]()
Naravno iz prvog sesira bi valjala Svicarska, ali vidjecemo.
apsolutno! 100% za tako nešto.robijas_Ri je napisao/la:BrazilSheyi je napisao/la:Švicarska
Honduras
Burkina Faso
Bosna i Hercegovina
Lagano
Colombia
Obala Slonovače
Bosna i Hercegovina
Samo opušteno
da, u takvoj grupi ćemo prvi završiti .... učešće ... ali to nema veze.Unofficialpage je napisao/la:Spanija
Urugvaj (ako ne bude nosioc)
O. Bjelokosti
BiH
i mi prvi zavrsimo![]()
Mozemo ih sve dobitjestamaji je napisao/la:da, u takvoj grupi ćemo prvi završiti .... učešće ... ali to nema veze.Unofficialpage je napisao/la:Spanija
Urugvaj (ako ne bude nosioc)
O. Bjelokosti
BiH
i mi prvi zavrsimo![]()
u brazil se ide da se uživa ... do iznemoglosti, bez ikakvih pretenzija ili suludih očekivanja!!! joj koji će to biti merak ... j.ebem ti, ko će to sad dočekati .... još 8 mjeseci ... uf
I najbolja do sadaLenBias je napisao/la:ovo je potencijalna tema nova tema sa najvise postova na forumu
joj, a ja panini sličiceUnofficialpage je napisao/la:Ja jedva cekam onaj magazin svjetskog prventsva, igraci koji igraju a mi tu
i onaj raspred, kad ga okacim gdje je kalendar i pise rezultate BiH
slazem se brate, apsolutnorio_Ferdy88 je napisao/la:I najbolja do sadaLenBias je napisao/la:ovo je potencijalna tema nova tema sa najvise postova na forumu
Ona koju smo svi čekali i sinoć dočekali
BABUKA!!!Posto smo mi vec sest sati unaprijed ovdje u Kini ... Zelim da vam kazem da smo vec pobjedili i da se kod nas uveliko slaviiiii ! Kekeke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.