Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Zdrijeb Grupne Faze
@Claus Bolidiraj sve ove Africke drzave, narocito Obalu Sl. (koje gledo uzvratnu tekmu Senegal - Obala Sl. zna o cemu pricam). Ova skupina iznad, sto nisi USA boldiro? Ono sto su nas okrenuli, zbog bespotrebni izmjena - jaci smo ih. OK Japan i Meksiko pola - pola.. Sto se tice prvog sesira, ja se nebi boj'o ni Urugvaja, mislim ono nisi Spanija ni Argentina. Jos Belgija? Igrali bi oni s nama u grcu, nisu oni nas zaboravili 

Dobro, razmišljao sam, ali kad pogledaš njihove rostere, ne izgledaju nimalo naivno. Istina je da nam mnogo više gode Afrikanci od Južnoamerikanaca, tako da ću se složiti s tvojom tezom.FliX je napisao/la:@Claus Bolidiraj sve ove Africke drzave, narocito Obalu Sl. (koje gledo uzvratnu tekmu Senegal - Obala Sl. zna o cemu pricam).
Zato što još uvijek nisam zaboravio Altidorea. A protiv nas nisu igrale neke od prvih zvijezda kao Dempsey i Donovan.FliX je napisao/la:Ova skupina iznad, sto nisi USA boldiro?

Nisu, ali pogledaj taj paklen napad i sve će ti biti jasno. Slična selekcija kao i Argentina, nemaju nekog razigravača (Forlan već dugo ne igra na visokom nivou), ali sigurno da su i dalje bolji od nas i da bi nas presingom uništili.FliX je napisao/la:Sto se tice prvog sesira, ja se nebi boj'o ni Urugvaja, mislim ono nisi Spanija ni Argentina.
Ne bi, vjeruj mi. Belgija od prije par godina i ova Belgija nemaju nekih sličnosti. Hazard je sazrio, Lukaku je zvijer, a tu je još mnogo fantastičnih igrača koje Belgijance čine 3. najskupljom ekipom Mundijala. Prošlost nam ne bi mnogo pomogla, ali eto.FliX je napisao/la:Jos Belgija? Igrali bi oni s nama u grcu, nisu oni nas zaboravili
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbitnije je da izbjegnemo Francuze, racunajuci da su oni u special pot. Dobijemo li nju, tesko da mozemo da ocekujemo prolaz.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Au, jos sam zaboravio da je on tamo. Bez sanse.dr.van nostrand je napisao/la:Cartman je napisao/la:Iran je za nas siguran poraz.![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
di se taj loto igra? 

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
ako budemo pvu igrali sa nosiocem grupe to je dobro. ono prva utakmica moglo bi i 0-0 završiti što je dobro za nas.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jesu ovo sigurno ta 4 šešira? Neće se niko prebacivati ni gore, a ni dole?Cartman je napisao/la:Sesiri nisu jos potvrdjeni, bice tek 3. decembra, ali sve se manje-vise vec zna. Zdrijeb je 6. decembra.
Prva Jakosna Skupina:
Brazil
Spanija
Njemacka
Argentina
Kolumbija
Belgija
Urugvaj
Svicarska
Evropska skupina:
BiH
Holandija
Italija
Hrvatska
Rusija
Engleska
Portugal
Grcka
Juznoamericka i Africka skupina:
Cile
Ekvador
Obala Slonovace
Gana
Kamerun
Alzir
Nigerija
Francuska* (posto ima "previse" Evropskih ekipa, oni su tu kao najslabija ekipa iz Evrope po FIFA rankingu)
Sjevernoamericka i Azijska skupina:
SAD
Meksiko
Honduras
Kostarika
Japan
Juzna Koreja
Iran
Australija
I koga zelite momciluci?
Udrite.
Ako jesu, ja bih volio Belgiju, Alžir i Australiju.

- plavalokomotiva
- Kontakt:
http://www.k,lix.ba/sport/nogomet/hakeri-upali-na-fifa-inu-stranicu-grupe-za-mundijal-vec-poznate/131127040" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Iz prve jakosne grupe su najpoželjniji Belgija i Švicarska. Belgija jeste jaka po imenima ali oni nemaju još igru dostojnu tih imena, kvalifikacijama su se prošetali čisto zbog katastrofalnih Hrvata i Srba. Švicu i nisam toliko pratio ali sigurno da nisu ni do koljena ostalim reprezentacijama iz ove jakosne grupe.
Iz Južnoameričke i Afričke grupe sigurno je najlakši protivnik Alžir, sve ostalo je nevjerovatno nezgodno.
Ni Špancima i Njemcima nije svejedno ko će ih odavde zapasti u grupi.
Iz Sjevernoameričke i Azijske grupe dolaze najslabije reprezentacije. Sa svakim od ovih protivnika se da obračunati, a po meni najlakše bi nam bilo sa Hondurasom, Iranom, Australijom ili Kostarikom.
Iz Južnoameričke i Afričke grupe sigurno je najlakši protivnik Alžir, sve ostalo je nevjerovatno nezgodno.
Ni Špancima i Njemcima nije svejedno ko će ih odavde zapasti u grupi.
Iz Sjevernoameričke i Azijske grupe dolaze najslabije reprezentacije. Sa svakim od ovih protivnika se da obračunati, a po meni najlakše bi nam bilo sa Hondurasom, Iranom, Australijom ili Kostarikom.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Njemacka
BIH
Kamerun
Kostarika
BIH
Kamerun
Kostarika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prema novom rankingu FIFA-e ispada da smo mi i rusi u onom 4-tom sesiru?
Prvi sesir:
1. Spain
2. Germany
3. Argentina
4. Columbia
5. Portugal
6. Uruguay
7. Italy
8. Brasil
Evropski sesir:
1. Switzerland
2. Netherlands
3. Belgium
4. Greece
5. England
6. Croatia
7. Ukraine
8. France
9.Bosnia
10. Russia
Presisala nas je Francuska za 7 bodova???
Da li smo te bodove mogli nadoknaditi da smo kojim slucajem odigrali i onu prijateljsku protiv bilo koga kad su bile prve utakmice baraza....ako tako bude, to znaci da propustanjem bilo kakvog meca u terminu prijateljske smo sebi presudili 4-ti sesir i ispadanje iz grupe evropskih reprezentacija.
Last Updated 28 Nov 2013 - RANKING
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... le_ranking
Prvi sesir:
1. Spain
2. Germany
3. Argentina
4. Columbia
5. Portugal
6. Uruguay
7. Italy
8. Brasil
Evropski sesir:
1. Switzerland
2. Netherlands
3. Belgium
4. Greece
5. England
6. Croatia
7. Ukraine
8. France
9.Bosnia
10. Russia
Da li smo te bodove mogli nadoknaditi da smo kojim slucajem odigrali i onu prijateljsku protiv bilo koga kad su bile prve utakmice baraza....ako tako bude, to znaci da propustanjem bilo kakvog meca u terminu prijateljske smo sebi presudili 4-ti sesir i ispadanje iz grupe evropskih reprezentacija.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo mi reci kako su Ukrajinci prošli da nije bila tombola pa ih izvukli ?hz1987 je napisao/la:Prema novom rankingu FIFA-e ispada da smo mi i rusi u onom 4-tom sesiru?
Prvi sesir:
1. Spain
2. Germany
3. Argentina
4. Columbia
5. Portugal
6. Uruguay
7. Italy
8. Brasil
Evropski sesir:
1. Switzerland
2. Netherlands
3. Belgium
4. Greece
5. England
6. Croatia
7. Ukraine
8. France
9.Bosnia
10. Russia
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Joooooj dobro siVandelanoite je napisao/la:Samo mi reci kako su Ukrajinci prošli da nije bila tombola pa ih izvukli ?hz1987 je napisao/la:Prema novom rankingu FIFA-e ispada da smo mi i rusi u onom 4-tom sesiru?
Prvi sesir:
1. Spain
2. Germany
3. Argentina
4. Columbia
5. Portugal
6. Uruguay
7. Italy
8. Brasil
Evropski sesir:
1. Switzerland
2. Netherlands
3. Belgium
4. Greece
5. England
6. Croatia
7. Ukraine
8. France
9.Bosnia
10. Russia

moja greska!!!
Povlacim tekst, iako je ples po tankoj zici bio po pitanju prijateljskih!
Rusi su ti koji idu

Mi ostajemo u EU grupi

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gleda se oktobarska lista 99%, a za prvi pot 100%, već su objavljene reprezentacije koji čine prvi pot.
Znači priča ti je po' marke.
Znači priča ti je po' marke.
Da je npr. BiH izgubila od Argentine 1-0 bili bi u toj grupi s Afrikancima. Pošto smo izgubili 2-0 bit ćemo u grupi s Azijatima. Simple as that. Nema šanse da nakon onog poraza budemo u grupi s Europljanima.
Prema ovom tvom renkingu ispada da su Belgija i Svica ispale iz nositelja,kao i da je neko prokrijumcario Ukrajinu na SP:)) Legendo sve ostaje isto,jer ako bi nosioce iz sesira 1 bili birani po 1 rankingu (mjesec oktobar),a svi ostali po nekom drugom (novembar,decembar ili neki drugi mjesec) bunili bi se ovi iz ostalih sesira.A u Europskom imas i velesile poput italije i Holandije, koje bi se bunile jer bi htijele upast medju nosioce,a ako se oni pobune onda bi se pobunile Svicarska i Belgija,koje bi htijele ostati u potu 1 i nastao bi haos.Tako da mislim da ce se i kod ostalih gledati ranking iz oktobra,a sve i kada bi se gledala ova lista sad,opet bi mi bili u europskom,stim sto bi onda Rusija umjesto Francuza bila u africkom potu.jer samo 1 europska ispada iz europskog pota,nikako 2hz1987 je napisao/la:Prema novom rankingu FIFA-e ispada da smo mi i rusi u onom 4-tom sesiru?
Prvi sesir:
1. Spain
2. Germany
3. Argentina
4. Columbia
5. Portugal
6. Uruguay
7. Italy
8. Brasil
Evropski sesir:
1. Switzerland
2. Netherlands
3. Belgium
4. Greece
5. England
6. Croatia
7. Ukraine
8. France
9.Bosnia
10. Russia
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zdrijeb Grupne Faze
Po ko zna koju put ovdje treba ponavljati da se broji oktobarski ranking. I opet naidju "insideri" i pocnu siriti netacne informacije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.