Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Jesu ovi Makedonci analizirali protivnika u ovom slučaju Landina, kao da ne znaju, da su te lopte od parket njegov specijalitet
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igra mačke i miša. Danci imali 3-4 bespotrebna isključenja, fulali dva penala, zato je na semaforu samo +4, ako srednji i lijevi bek Makedonije nešto ne urade u nastavku, biće ovo laganica za domaćina. Vidi se koliko im fali Naumče Mojsovski.
Kiro solidan, bespotrebno je upropastio onaj napad kad su imali dva igrača više, to mi je onako zapelo za oko.
Kiro solidan, bespotrebno je upropastio onaj napad kad su imali dva igrača više, to mi je onako zapelo za oko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
imo oba krila slobodna, on ide na skok šut preko bloka, al je ovaj komentator izgubljen, nema lik veze o rukometu 
PS dao je već pet golova, mogo bi ti pasti

PS dao je već pet golova, mogo bi ti pasti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nisam ga nikako igrao, od danas ne igram više ništa što ti igraš. Mislim da za ove 3-4 godine nikad nisam pogodio par koji si i ti igrao
Uzeo sam under 24,5 u prvom poluvemenu, sad kontam da uzmem Dansku over 26,5. Trebali bi se kad-tad raspucati.
Samo je moćno kad se Kiril digne onako sa dvije noge, šteta što nije ušla.

Uzeo sam under 24,5 u prvom poluvemenu, sad kontam da uzmem Dansku over 26,5. Trebali bi se kad-tad raspucati.
Samo je moćno kad se Kiril digne onako sa dvije noge, šteta što nije ušla.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MaGiCa je napisao/la:Dve misterije su vidim jos uvek zivuce misterije u svetu rukometa:
- kako Island sa 300k stanovnika uvek ima relevantan tim![]()
- kako Cesi koji su vladali nekada ovim sportom ne mogu da se sastave tricavih 20+ godina![]()
i rumuni bar koliko ja pratim
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neće ni preći na kraju ba, evo stao na pet i ni šuta
Jeste, ali je i Harmandić u svoje vrijeme imo moćan skok šut
Uplati onaj tenis, proći će
Jeste, ali je i Harmandić u svoje vrijeme imo moćan skok šut

Uplati onaj tenis, proći će

Landiiin
inače godinama navijam za Dance,nadam se da ovo uzimaju
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk

Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Landin ih pojeo za večeru, kako čovjek baca kontre, strašno. Ovaj Mensah pravi danac
Danska igrala pod ručnom, pametno.
Prođe mi over 26,5 na Dansku, iako je bilo zabrinjavajuće prije 5-6 minuta.

Danska igrala pod ručnom, pametno.
Prođe mi over 26,5 na Dansku, iako je bilo zabrinjavajuće prije 5-6 minuta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam gledao Island (mi smo igrali u to vrijeme), ali me raduje njihova pobjeda. Austrija hit dana definitivno, Danska rutinski, to sam pogledao.
Još jedan navijač Islanda. Dominiramo 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma čim naiđe prva jača odbrana Islanda nema nigdje 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
I morao sam glasat' za ostale u anketi, nigdje Islanda.
Nigdje ni Pazara u anketi JSL.
Nigdje ni Pazara u anketi JSL.
Za mene bice veliko iznenadjenje ako ne osvoje Danci, domaci teren puno znaci u rukometu i to se pokazalo u prethodnih par godina.Da dodam uz to da Danci treba da osvetle poraz od proslogodisnjeg debakla u finalu SP kojem se niko nije nadao.
Madjarska bez Nadja tesko da mogu da budu medju prvih sest reprezentacija, da su kojim slucajem upali u Grupu C ili Grupu D rekao bih da imaju male sanse i za prvih osam.
Madjarska bez Nadja tesko da mogu da budu medju prvih sest reprezentacija, da su kojim slucajem upali u Grupu C ili Grupu D rekao bih da imaju male sanse i za prvih osam.
Nisam gledao danas ništa i bolje je što nisam. Vidim, nije bilo neizvesnosti. Sutra očekujem pobede Švedske, Hrvatske, Francuske i nadam se pobedi Srbije.
Đukanović i Pušica su rezerve.
Đukanović i Pušica su rezerve.
I think I'm a pussy one.
18:00 Hrvatska - Bjelorusija
18:00 Srbija - Poljska
20:15 Francuska - Rusija
20:15 Švedska - Crna Gora
Jučer nije bilo neizvjesnosti, danas bi je moglo biti jedino na meču između Srbije i Poljske. Hrvatska nebi trebala imati problema sa Bjelorusijom, Francuska je igrala odlično u pripremnom periodu, trebali bi lagano preko Rusije, koja je svakako došla veoma oslabljena. Švedska iako u šarenom sastavu bi trebala na domaćem terenu demolirati Crnu Goru u kojoj je propuh na sve strane. Dosta novih imena, mladih i neiskusnih igrača, koji zaostaju sa kvalitetom, tako se može opisati sastav Crne Gore na ovom prvenstvu. Šveđani se sjećaju onog poraza u baražu, a rukomet je osvetoljubiv sport. Kastratović priča patriotske priče, ali realno je da je njegov tim ubjedljivo najslabiji na ovom prvenstvu i džaba ti srce kad toliko odskačeš (ne)kvalitetom.
Srbija ako odigra odbranu kao na turniru u Makedoniji sigurno da može savladati Poljsku. Poljaci su nezgodni sa bekovksih pozicija, veoma su uigrani, jer im igrači uglavnom igraju u Visli i Kilceu. Lijevski, Jurecki 1, Jurecki 2, Jaška, Šmal, kod Poljaka se već godinama sve zna, tu je novi trener, i nekoliko novih divova u odbrani što ih čini izuzetno opasnim protivnikom. Dosta toga kod njih zavisi od Bartoša Jureckog na poziciji pivota, ali ne znam koliko je spreman jer je koliko se sjećam u oktobru imao neku operaciju. Matić je ranije najavljivao da će sve zavisiti od odbrane Srbije i njihovog odnosa prema poljskim bekovima, ako im dozvoli lake šuteve, to će biti strijeljanje, zato moraju igrati na ivici isključenja.
Posljednja dva meča ovih ekipa su imala infarkt završnicu. Nadam se da će tako biti i večeras. Malu prednost dajem Srbiji zbog raznovrsnosti u napadu.
Za kladioničare, mislim da je hendikep na Švedsku poprilično dobra opcija.
18:00 Srbija - Poljska
20:15 Francuska - Rusija
20:15 Švedska - Crna Gora
Jučer nije bilo neizvjesnosti, danas bi je moglo biti jedino na meču između Srbije i Poljske. Hrvatska nebi trebala imati problema sa Bjelorusijom, Francuska je igrala odlično u pripremnom periodu, trebali bi lagano preko Rusije, koja je svakako došla veoma oslabljena. Švedska iako u šarenom sastavu bi trebala na domaćem terenu demolirati Crnu Goru u kojoj je propuh na sve strane. Dosta novih imena, mladih i neiskusnih igrača, koji zaostaju sa kvalitetom, tako se može opisati sastav Crne Gore na ovom prvenstvu. Šveđani se sjećaju onog poraza u baražu, a rukomet je osvetoljubiv sport. Kastratović priča patriotske priče, ali realno je da je njegov tim ubjedljivo najslabiji na ovom prvenstvu i džaba ti srce kad toliko odskačeš (ne)kvalitetom.
Srbija ako odigra odbranu kao na turniru u Makedoniji sigurno da može savladati Poljsku. Poljaci su nezgodni sa bekovksih pozicija, veoma su uigrani, jer im igrači uglavnom igraju u Visli i Kilceu. Lijevski, Jurecki 1, Jurecki 2, Jaška, Šmal, kod Poljaka se već godinama sve zna, tu je novi trener, i nekoliko novih divova u odbrani što ih čini izuzetno opasnim protivnikom. Dosta toga kod njih zavisi od Bartoša Jureckog na poziciji pivota, ali ne znam koliko je spreman jer je koliko se sjećam u oktobru imao neku operaciju. Matić je ranije najavljivao da će sve zavisiti od odbrane Srbije i njihovog odnosa prema poljskim bekovima, ako im dozvoli lake šuteve, to će biti strijeljanje, zato moraju igrati na ivici isključenja.
Posljednja dva meča ovih ekipa su imala infarkt završnicu. Nadam se da će tako biti i večeras. Malu prednost dajem Srbiji zbog raznovrsnosti u napadu.
Za kladioničare, mislim da je hendikep na Švedsku poprilično dobra opcija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sliskovic i Ivic out za prvi krug. Moram reci ocekivano, mada bi se i ja mzoda zamijenio Mandalinica i Sliskovica. Ali nebitno.
Nema Rutenke u sastavu Bjelorusa danas, znaci sve osim uvjerljive pobjede bi bilo senzacija. S tim da se nadam da Dule nece igrat puno jer stvarno nema potrebe.
Nema Rutenke u sastavu Bjelorusa danas, znaci sve osim uvjerljive pobjede bi bilo senzacija. S tim da se nadam da Dule nece igrat puno jer stvarno nema potrebe.
RIP CITY!
Prvi dan EP
[youtube][/youtube]
Sjajan gol Manaskova
[youtube][/youtube]
Kolumna Žarka Šešuma
http://www.balkan-handball.com/balkan/k ... -rukometa/
Rutenka će ipak igrati protiv Hrvatske iako se pojavila informacija da neće moći zbog temperature.
[youtube][/youtube]
Sjajan gol Manaskova
[youtube][/youtube]
Kolumna Žarka Šešuma
http://www.balkan-handball.com/balkan/k ... -rukometa/
Rutenka će ipak igrati protiv Hrvatske iako se pojavila informacija da neće moći zbog temperature.
I think I'm a pussy one.
-
- Kontakt:
@texi prejak gol manaskova, onaj naš komentator priča o desetim stvarima dok manaskov daje gol. Fali dobrih komentatora za rukomet
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
hoce li Vori ici preko 2,5?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Slatinash_7
- Kontakt:
Evo da se i ja prikljucim klubuVirtu4l je napisao/la:Još jedan navijač Islanda. Dominiramo

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.