Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rios

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Rios » 17 feb 2014, 14:46

Tina Susica sam gledao jednom protiv Dinama,po meni jedine ekipe gdje se igraci iz HNL mogu pokazati kao kvalitetni za repku koja ce igrati na SP..Moje misljenje: Tin Susic je tehnicki potkovan igrac,viciozan,u toj utakmici je imao i asistenciju,onako zna podvaliti loptu..Trka mu je nula bodova..Slabo kretanje u defanzivnom dijelu..Upitno je koliko je i fizicki spreman jer je u toj utakmici u drugom poluvremenu pao totalno u igri..Eh sad gdje je mjesto takvog Susica u repki? Iz ono sto sam ja vidio momak moze igrati samo play-a,organizatora igre..Dakle def. vezni otpada..Pored Pjanica trenutno nema ni gram sanse,zapravo nece imati nikad jer je Mire nekoliko svjetlosnih godina ispred..Kao Miretova alternativa u repki jos uvijek je najblizi Miske,koji i pored nekoliko kg viska jos uvijek je bolji od Susica,iskusniji i tehnicki perfektniji..Ne moze se mjeriti ni sa Medom ni sa Sejom,jer su obojica vece radilice na terenu i fiz. dominantniji igraci od njega,i bara-bara su sto se i tehnike tice..Dakle zakljucak je da Tin Susic ima sanse od nekih 1% da dobije neku znacajniju ulogu u repki kako na SP tako i u kvalama za Euro nakon SP-a..Ako je tih 1% dovljno Safetu da ga pozove onda pozdravljam poziv..
Na kraju,igraci iz liga kao sto je HNL,izuzev mozda Dinama,po meni moraju odskakati daleko najvise u svojim klubovima,sami donositi prevagu svojoj ekipi na terenu da bi dobili poziv u repku koja,opet naglasavam,igra na SP i ima tendenciju i zelju da ostane ozbiljna reprezentacija..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2014, 14:49

Mislim da je totalno nepotrebno sa tobom diskutovati jer konstantno vrtiš jednu te istu priču, i to samo one stvari koje tebi odgovaraju. Ti nastavi braniti nešto što i svaka budala vidi, ja više neću komentarisati jer je postalo smiješno.
DRUG NEBI TI PUNCA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 feb 2014, 14:51

FCS je napisao/la:Igrati u hajduku je ozbilno koliko i igrati u teplicama pa mahmutovića nigdje
Pa ko to od nas tvrdi da je Safet u pravu sto ne zove Mahmutovica? Mislim da je velika vecina bila za to da se momak zovne. Ali samo zato sto Pape u tom slucaju grijesi, ne mozes uzeti taj slucaj Mahmutovica kao argument da dokazes da grijesi i u slucaju Tine, jer Tino bez sumnje ima odredjeni potencijal i kao takav treba da se isproba. Koliko je Tino dobar ili ne, ostaje nam da sacekamo i vidimo. Ako ga Pape bude forsirao mimo reda, a on bude igrao lose, prvi cu se pridruziti kritikama, ali do tada je najkorektnije sacekati i vidjeti sta ce se desiti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 14:52

Uvijek bi prije pozvao mladog igraca iz Želje,Sarajeva,Širokog,Borca nego iz Hajduka,Rijeke ili iz nekih drugoligaskih klubova.Iz milion razloga,je li bolje da Željo proda igraca(istog ili skoro istog) i zaradi pare ili Hajduk?Mozda ljudi iz nasih klubova trebaju biti malo konkretniji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 15:00

drummer je napisao/la:Uvijek bi prije pozvao mladog igraca iz Želje,Sarajeva,Širokog,Borca nego iz Hajduka,Rijeke ili iz nekih drugoligaskih klubova.Iz milion razloga,je li bolje da Željo proda igraca(istog ili skoro istog) i zaradi pare ili Hajduk?Mozda ljudi iz nasih klubova trebaju biti malo konkretniji.
Kad je zvao Svraku prozivali su ga više nego za Tina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 feb 2014, 15:03

_dreamer_ je napisao/la:
FCS je napisao/la:Igrati u hajduku je ozbilno koliko i igrati u teplicama pa mahmutovića nigdje
Pa ko to od nas tvrdi da je Safet u pravu sto ne zove Mahmutovica? Mislim da je velika vecina bila za to da se momak zovne. Ali samo zato sto Pape u tom slucaju grijesi, ne mozes uzeti taj slucaj Mahmutovica kao argument da dokazes da grijesi i u slucaju Tine, jer Tino bez sumnje ima odredjeni potencijal i kao takav treba da se isproba. Koliko je Tino dobar ili ne, ostaje nam da sacekamo i vidimo. Ako ga Pape bude forsirao mimo reda, a on bude igrao lose, prvi cu se pridruziti kritikama, ali do tada je najkorektnije sacekati i vidjeti sta ce se desiti...
Tino ima potencijal ail ne koji ce nam pomoci na svjetskom, taj potencijal se mogao hladno isprobati u septembru a ne uigravati necaka za SP. Sramota!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 feb 2014, 15:07

bhsport je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Tino ima potencijal ail ne koji ce nam pomoci na svjetskom, taj potencijal se mogao hladno isprobati u septembru a ne uigravati necaka za SP. Sramota!
Moguce da si u pravu. Ali vidi, ja se za razliku od tebe necu zalijetati sa takvim izjavama. Ne smatram da je Tino neki mega potencijal, ali necu ni da momka otpisem. Ista stvar je i sa Hadzicem. Neka se isprobaju, pa cemo vidjeti. A ako ga Pape nazor utrpa medju putnike za SP naustrb nekog ko taj poziv objektivno puno vise zasluzuje, ja cu se pridruziti kritikama. Ali hajmo jedno po jedno, mozda Tino ili Hadzic i ne budu tako losi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 feb 2014, 15:07

Ma Tino bi morao daleko vise pokazati da bude potencijal. Nije on nikakav potencijal, u tome i lezi problem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 15:10

U Brazil će ići bar pet igrača koji nam nikako ne mogu pomoći, Tino nit je bolji nit lošiji od njih, a svakako kad bih birao između Vršajevića, Kvržića, Sušića ili Šunjića - izabrao bih Sušića, od njega može biti nešto.
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 feb 2014, 15:14

DonCorleone je napisao/la:Ma Tino bi morao daleko vise pokazati da bude potencijal. Nije on nikakav potencijal, u tome i lezi problem.
Ali tako i ja mogu tvrditi za Muhameda, koji recimo igra u jos smjesnijoj ligi koja je po svim parametrima ispod HNL-a. Ali hajde da ne budemo tako iskljucivi i negativni...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 feb 2014, 15:23

mirza_it je napisao/la:
Armala je napisao/la:Jel realno da Vrsajevic, Kvrzic, Tin budu putnici u Brazil :o :o :o Pa Iranci kad to vidi bice nalozeni jer ce misliti da imaju povelike sanse :( :D

Susicu ako dobijes neku trenersku ponudu poslije SP molim te prihvati je i spasi buducnost BH fudbala
Ma ti se razumijes u fudbal i kvalitete igraca ko Mara u kriv qurac.

Jeb.iga, ako su nam oni buducnost, mi smo ga najebali i to zestoko. Ti ako mislis da su oni za nase repke onda je tvoje fudbalsko znanje upitno
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 17 feb 2014, 15:24, ukupno mijenjano 3 puta.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 feb 2014, 15:23

_dreamer_ je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Ma Tino bi morao daleko vise pokazati da bude potencijal. Nije on nikakav potencijal, u tome i lezi problem.
Ali tako i ja mogu tvrditi za Muhameda, koji recimo igra u jos smjesnijoj ligi koja je po svim parametrima ispod HNL-a. Ali hajde da ne budemo tako iskljucivi i negativni...
Potencijal je neko ko je igrao za prvi tim Hamburga u onim godinama, i pored cinjenice sto sada ne igra u jakoj ligi, izabran je za najboljeg igraca iste, te je doveden u kontekst sa ekipom koja igra u najboljoj ligi na svijetu i dodatno igra poziciju koja je nama prijeko potrebna, to su daleko bolje referense nego sto ih TSS ima. Uostalom Besic nije dobio poziv, dok ovaj jeste, tako da poredis neuporedivo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2014, 15:25

DonCorleone je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Potencijal je neko ko je igrao za prvi tim Hamburga u onim godinama, i pored cinjenice sto sada ne igra u jakoj ligi, izabran je za najboljeg igraca iste, te je doveden u kontekst sa ekipom koja igra u najboljoj ligi na svijetu i dodatno igra poziciju koja je nama prijeko potrebna, to su daleko bolje referense nego sto ih TSS ima. Uostalom Besic nije dobio poziv, dok ovaj jeste, tako da poredis neuporedivo.
+ igrao za mladu reprezentaciju, bio najbolji igrač. Odlično se pokazao u utakmicama koje je igrao za A tim. E to su te prednosti nad Svinom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 15:27

Bešićev kvalitet nikad nije bio upitan, njega možemo upoređivati sa nezamjenjivim igračima iz prve postave, ali nećemo. Svi znamo zašto 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 feb 2014, 15:36

E jesmo mi pogan narod ljudi moji, po ovome sto pisete na ovoj temi Susic jr bi trebao igrati kao Messi da bi zavrijedio poziv u reprezentaciju, iako sam siguran da bi se i tada naslo pametnjakovica koji bi rekli da je poziv dosao od amidze a ne od selektora.
Ma dajte smirite duhove, pruzite momku sansu nemamo sta izgubiti.

PS
Da smo Zlatanu dali sansu kada ju je trazio sada bi imali jednog od najboljih napadaca na svijetu, ovako samo mozemo uzdisati na njegove poteze i govorit kako je on nase gore list

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 feb 2014, 15:51

DonCorleone je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Izvini, ali ako cemo se voditi suhim cinjenicama, Besic je spao "s konja na magarca" otisavsi u Madjarsku da igra. To je ono kao kad meni Principatus napise da je Tino iz Standarda otisao u Hajduk, shvatas? I onda to koristi kao argument da ga blati. A ti sada meni relativiziras cinjenicu da se HSV ODREKAO (pazi, nisu ga svabe posudili, nego su Madjari otkupili Muhin ugovor) jednog takvog talenta. Znaci, haman moroni sjede u HSV-u cim su si to dopustili da jedan takav talenat, koji bi sutra mogao vrijediti milione, ode za sitnis. Sta mu vrijedi sto je debitovao s 18 godina, debitovao je i Kucukovic sa 19, pa gdje je sada? I to sto je u slabasnoj Madjarskoj ligi dobio tu nagradu je sve relativno. Stavi akcent na "slabasnoj ligi".

Vidis, ja necu koristim ove cinjenice da konstruisem pricu kako je Muha nula od igraca, a kako vidis ima itekako materijala. Ja gledam pozitivno i nadam se da ce od njega nesto biti, a isto tako se nadam istome i u vezi T.Susica. I zato mi smeta kada ljudi jednog uzdizu, a drugog blate, a zapravo su njih dvojica trenutno u pet deka. A da neko, ko nema uvida u situaciju, cita pojedine postove, ispalo bi kao da poredis Mercedesa sa Ficom...

edit: Besic u Madjarskoj igra stopera, ispravi me ako grijesim. Ne vidim dakle da igra tu deficitarnu poziciju.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 feb 2014, 16:26

Nasli se pacenici da uporedjuju Tinka Binka sa Muhamedom Besicem, hahaha. Muha je na poziciji DM-a izmislio fudbal za 'amidzinu stelu', zbog koje smo ponovo ispali majmuni u regionu, a i sire.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 16:33

kokakolas je napisao/la:Nasli se pacenici da uporedjuju Tinka Binka sa Muhamedom Besicem, hahaha. Muha je na poziciji DM-a izmislio fudbal za 'amidzinu stelu', zbog koje smo ponovo ispali majmuni u regionu, a i sire.
Ko ga upoređuje?
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 feb 2014, 16:40

Nema potrebe za takvim pitanjima, ukoliko se malo pozornije citaju postovi. Post iznad je samo jedan u nizu mizernih pokusaja opravdavanja poziva Tinkija.

Nema smisla diskutovati sa takvim ljudima, jer i kad ih pobijes argumentima, oni se jos uvijek nalaze izgubljeni u svemiru.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 16:44

Pa dobro sad, ne vjerujem da će neko preko Bešića pravdati Sušićev poziv. Bešićev problem je svima jasan.

Koliko vidim, dreamer je ovdje jedini izdominirao argumentima.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.