EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Cini mi se da ce Belgija imati iskrenih navijaca i na ovom forumu 

Evo Spaha kaze da smo favoriti, znaci nece se oprostiti nakon SP-a. 

Nema razloga da se oprosti, sigurno može igrati na ovom nivou do EP.Sheyi je napisao/la:Evo Spaha kaze da smo favoriti, znaci nece se oprostiti nakon SP-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Marc Wilmots kaze da je sretan sto je izbjegao timove poput Spanije i Njemacke, te da su dobili BiH, koja je na njihovom nivou, i navodi da ce biti zeznuto gostovanje u Izraelu.
Realan komentar.Goalgetter je napisao/la:Marc Wilmots kaze da je sretan sto je izbjegao timove poput Spanije i Njemacke, te da su dobili BiH, koja je na njihovom nivou, i navodi da ce biti zeznuto gostovanje u Izraelu.
Ma dobra stvar je što smo mi postali majstori da dobijamo utakmice protiv ekipa koje kotiraju slabije od nas. I vels i Izrael će imati kikseva, gotovo sam uvjeren da će neka od ovih ekipa kiksati na Kipru (a možda i obje) onda u njihovim međusobnim utakmicama teško da će biti pobjeda u gostima....tako da objektivno bi bio veliki neuspjeh da ne odemo na evropsko. Nije loše što je i Belgija u grupi, oni će pobjeđivati u gostima sve, dakle i protiv njih će neka od ovih ekipa (mislim na Vels i I Izrael) teško do bodova. A mi možemo......
sve u svemu, grupa baš po mjeri
sve u svemu, grupa baš po mjeri
Normala je grupa, ni nešto teška a ni za opustiti se. Prva dva mjesta vode direktno tako da no sikiriki raja. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Principatus
- Kontakt:
Tek sam sad vidio rezultat izvlacenja. Koju posluku porati?
Izrael i Belgija nek se bore za 3. mjesto, mi uzimamo i 1. i 2. To je to.
Izrael i Belgija nek se bore za 3. mjesto, mi uzimamo i 1. i 2. To je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma samo opusteno...
Grupa je super. Bolja nije mogla.
Jbg, bolje opet Belgija, nego Turska ili Hrvatska...
Nadams e da ce se Bale povrijediti kad budu igrali sa nama. 

ma i ako se ne povrijedi, pustit' Avdiju na njega i riješen problemterabajt je napisao/la:Nadams e da ce se Bale povrijediti kad budu igrali sa nama.

FORZA MARŠAL !!!
Bolje da su Hrvatska ili turska. turska je sad ispod prosjeka ekipa a i hrvati imaju dosta problema i nije to stara hrvatska. Al mozemo do drugog mjesta.DzoleZeljo je napisao/la:Ma samo opusteno...
- the scouser
- Kontakt:
Realno, s obzirom na ostatak naše odbrane, Spaha komotno može biti dio repke u kvalama za Svjetsko '18-te, osim ako ne bude par nenormalnih transfera i napretka igrača.Virtu4l je napisao/la:Nema razloga da se oprosti, sigurno može igrati na ovom nivou do EP.Sheyi je napisao/la:Evo Spaha kaze da smo favoriti, znaci nece se oprostiti nakon SP-a.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne bi se ja slozio sa tobom.terabajt je napisao/la:Bolje da su Hrvatska ili turska. turska je sad ispod prosjeka ekipa a i hrvati imaju dosta problema i nije to stara hrvatska. Al mozemo do drugog mjesta.DzoleZeljo je napisao/la:Ma samo opusteno...
Sa jednim tenzije a sa drugim sigurno ne bi nista napravili.
Ovako Belgija moze nas uzeti a mozemo i mi njih...
Mada ovaj Izrael ne treba nikako otpisivati..
Hajmo sad bez foliranja,nek se izjasne oni koji ce navijat za Belgiju i koji ce na utakmicu s Welsom ici samo da gledaju Balea 

Haj dobro je, moglo je puno gore. Belgija je potpuno druga reprezentacija od one kad smo ih dobili, ali opet ih možemo dobiti, Wales ima par dobrih pojedinaca, tu su Bale i Ramsey, ostalo onako. Samo ne smijemo kiksati protiv ovih slabijih od nas.
moglo je i bolje jbg
Jasno, Belgija ce biti prva, mi se šibamo za Izraelom i Velsom za drugo mjesto

Zivio Safetelet3 je napisao/la:moglo je i bolje jbg![]()

Živio Miroslavedrummer je napisao/la:Zivio Safetelet3 je napisao/la:moglo je i bolje jbg![]()

Dobro je pa s Belgijom igramo dvije kod kuce. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.