25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
heheh, citam kako pisete da pustimo Iran, pa ljudi ce nas razvaliti, previse podcjenjujemo, a pogledaj sad recimo moral igrača nakon sinocne tekme.... svakako ih je Argentina jedva dobila u 90-oj.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ja se nadam nemogucem,a to je pobjeda Nigerije protv Argenitne,pada Platini **** mamu svoju protiv Gaucosa u 1/8 finala.Neutral je napisao/la:Sretno Iranu, samo da se ova agonija završi. Nema šanse da gledam utakmicu, osjećam se tako izdano od pojedinaca koji su predstavljali večeras moju državu. Ovo je bolnije od Danske, Portugala, Mađarske u rukometu, Litvanije u košarci, ovaj osjećaj je neopisiv.
Poraz koji bi značio kraj za Sušića, što dalje bio od naše klupe trenerski epic fail.
Naravno da sam uz naš tim ali ako mogu birati između Irana i Nigerija, birao bi Iran za dalji prolazak, slabiji su tim po igračima ali imaju najveću borbenost u grupi, svaka im čast.
BosnaE
bih pusta iranu da nigerija ne ide. provjereno...

Da se pušta Iranu?
Da se želi sve najbolje Iranu protiv BiH ?
Vi niste normalni...Uistinu niste normalni..
Jednostavno, bez komentara...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- IlPrincipe
- Kontakt:
De ba šta vam je čuj pustit Iran
pa rođenog brata ne bi pusti a kamo li ljude iste vjere.
Nećemo mi moć ni Iranu dat gol zapamtite.

Nećemo mi moć ni Iranu dat gol zapamtite.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Smijali su neki ovdije Irancima i zajebavali ih na njihovim forumima a fino nam ljudi rekli da nemamo sanse.
Sada se trebamo truditi da izvucemo nulu protiv Irana i da ne odemo kuci sa 3 poraza.
A kada se vratimo kuci onda:
Nekim igracima objasniti pojedine stavri i spustiti ih na zemlju
Vratiti repku u Zenicu u trening centar i zabraniti im kafane i narodanjake po Sarajevu
Obavezno kondicionong trenera naci, sramota je da nemaju kondicije za **** 50 minuta. A sve je to do prelosih priprema u Sarajevu gdje se dernecilo i dan i noc i gdje se vise vremena provodilo sa familijom nego na treningu.
Da ne pricam o onom trckaranju po plazi.
Safetu se zahvaliti, dovesti Bajevica ili Vahu, red je na Srbina pa treba vidjei ko je slobodan
Spahi oduzeti kapiensku traku i dati Begovicu
Sa Spahom popricati, hoce li ostati ili se oprostiti, ako se odluci da ostane klupa
Dovesti Arslanagica i Dilavera pa uigravati novu zadnju liniju
Traziti po Evropi nove mlade napdace i obavezno staviti da igra, tako da Dzeko ima konkuenciju za ledzima
Eh sada protiv Irana sto se tice taktike,nisam ni sam siguran, preslabi smo da se suprostavimo direktno i otvoreno njima ali ja bi opet igrao sa dva napadaca pa makar da probamo dati jedan gol jer nam je na kraju svejdeno, vazno je samo da ne dozivimo potop.
Smijali smo se ljudima na kraju ispadosmo mi smijesni, radovali bi smo se da izvucemo nerijeseno protiv njih.
Sada se trebamo truditi da izvucemo nulu protiv Irana i da ne odemo kuci sa 3 poraza.
A kada se vratimo kuci onda:
Nekim igracima objasniti pojedine stavri i spustiti ih na zemlju
Vratiti repku u Zenicu u trening centar i zabraniti im kafane i narodanjake po Sarajevu
Obavezno kondicionong trenera naci, sramota je da nemaju kondicije za **** 50 minuta. A sve je to do prelosih priprema u Sarajevu gdje se dernecilo i dan i noc i gdje se vise vremena provodilo sa familijom nego na treningu.
Da ne pricam o onom trckaranju po plazi.
Safetu se zahvaliti, dovesti Bajevica ili Vahu, red je na Srbina pa treba vidjei ko je slobodan
Spahi oduzeti kapiensku traku i dati Begovicu
Sa Spahom popricati, hoce li ostati ili se oprostiti, ako se odluci da ostane klupa
Dovesti Arslanagica i Dilavera pa uigravati novu zadnju liniju
Traziti po Evropi nove mlade napdace i obavezno staviti da igra, tako da Dzeko ima konkuenciju za ledzima
Eh sada protiv Irana sto se tice taktike,nisam ni sam siguran, preslabi smo da se suprostavimo direktno i otvoreno njima ali ja bi opet igrao sa dva napadaca pa makar da probamo dati jedan gol jer nam je na kraju svejdeno, vazno je samo da ne dozivimo potop.
Smijali smo se ljudima na kraju ispadosmo mi smijesni, radovali bi smo se da izvucemo nerijeseno protiv njih.
Iran ce to lako rjesiti, nemamo sta kome pustati...umisljeni amateri 

Protiv Irana staviti Ibricu, Hadzica, Tina, Avdiju i ekipu i ožeži. 

Iran nas dobiva 100% i to ce nam nabiti gol razliku. Ipak ce da startaju Avdija i TSS jer je ovo zadnja sansa za prodavanje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sanse za gledanjem ove utakmice ne postoje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pape je svakako gotov. Da ima muda stavio bi Misimovica, Spahica i Dzeku na klupu, pa neka cmizdre. Ali on nema muda, to vec znamo.
Sto se tice utakmice, vjerovatno cemo se osramotit jos jednom. Volio bi da Iran prodje.
Sto se tice utakmice, vjerovatno cemo se osramotit jos jednom. Volio bi da Iran prodje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pustit Iranu ? Pa ubit će nas ljudi.Baš se pitam koja je sljedeća taktička majstorija,možda igra bez golmana ? Ili sa 1 stoperom ?
Iskreno ako bude sastav sličan sinoćnjem nisam siguran hoćul gledat utakmicu,možda ako ne budem pametnijeg posla imo,a ni tad se neću pretjerano unosit.
Iskreno ako bude sastav sličan sinoćnjem nisam siguran hoćul gledat utakmicu,možda ako ne budem pametnijeg posla imo,a ni tad se neću pretjerano unosit.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolution87
- Kontakt:
joj likova sta pisu, ispade da smo u rangu san marina ili gibraltara 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Naši igrači su i nakon onakvog promašaja od taktičke postavke dokazali da individualnim kvalitetama mogu zaustaviti igrača, i mogu stvoriti šanse. Sad' da će nas Iran dobiti i neće, čisto jer mi uživamo igrati utakmice slabog ritma, to nam odgovara, jer smo i sami takvi. Realan je jedan bod, jedino ako telac ne mućne glavom pa izvede sastav kao protiv Argentine...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- badblueboylivno
- Kontakt:
gazijabih je napisao/la:bih pusta iranu da nigerija ne ide. provjereno...

Hayley <3
Nikog ne puštati, samo dati priliku Višći, Ogiju, Vedi, i vratiti Kolašinca i Bičakčića u prvu postavu. Zbog ovih ljudi koji
žive za reprezentaciju red je da bar trče protiv Irana.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kako to ba...OBAVEZNO avdiju i rin tin tina ubacit od prve minute ..svakako smo pusiona pa je red da makar sead uzme sta kesha....FaraonTM je napisao/la:Nikog ne puštati, samo dati priliku Višći, Ogiju, Vedi, i vratiti Kolašinca i Bičakčića u prvu postavu. Zbog ovih ljudi koji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ova utakmica nema rezultatski značaj ali ima moralni. Idemo im ebat maajkuuu.
Pripremne tekme: 1. pobjedili 2-1, drugu pobjedili 1-0
Na SP: prvu izgubili 2-1, drugu izgubili 1-0
Rezukltat isti samo ne u našu korist.
Pripremne tekme: 1. pobjedili 2-1, drugu pobjedili 1-0
Na SP: prvu izgubili 2-1, drugu izgubili 1-0
Rezukltat isti samo ne u našu korist.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bolje da ovu utakmicu izgubimo ... Ovdje gledam u budućnost jer sa pobjedom otvara se pitanje ostanka Sušića kao selektora a sa porazom odlazak postaje još realniji ...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pobjeda.
Sve osim tog ishoda,ma koliko njima trebalo a nama ne,to bi bila totalna katastrofa.
Nije isto otići sa SP-a sa pobjedom i sa tri poraza,nije isto nikako.
Sve osim tog ishoda,ma koliko njima trebalo a nama ne,to bi bila totalna katastrofa.
Nije isto otići sa SP-a sa pobjedom i sa tri poraza,nije isto nikako.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.