Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Ma ne mislim bukvalno izgubio, nego izgubio u smislu da nemaju otvorenu podršku i da imaju mizeran broj navijača na utakmicama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Grupa prvaka
Nosioci:
Salzburg
Steaua
APOEL
BATE Borisov
Ludogorets
Nenosioci
Maribor
Legia
Slovan Bratislava
Malmo
Aalborg
Druga grupa
Nosioci:
Arsenal
Porto
Zenit
Bayer Leverkusen
Napoli
Nenosioci:
Athletic Bilbao
Lille
Kopenhagen
Standard Liege
Besiktas
Nosioci:
Salzburg
Steaua
APOEL
BATE Borisov
Ludogorets
Nenosioci
Maribor
Legia
Slovan Bratislava
Malmo
Aalborg
Druga grupa
Nosioci:
Arsenal
Porto
Zenit
Bayer Leverkusen
Napoli
Nenosioci:
Athletic Bilbao
Lille
Kopenhagen
Standard Liege
Besiktas
Sheyi je napisao/la:Grupa prvaka
Nosioci:
Salzburg
Steaua
APOEL
BATE Borisov
Ludogorets
Nenosioci
Maribor
Legia
Slovan Bratislava
Malmo
Aalborg
Druga grupa
Nosioci:
Arsenal
Porto
Zenit
Bayer Leverkusen
Napoli
Nenosioci:
Athletic Bilbao
Lille
Kopenhagen
Standard Liege
Besiktas

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Standard ili Kopenhagen, da se ne mučimotopnik1 je napisao/la:![]()
arsenal

Kako samo ovaj Ludogorec napreduje. Je li i njih neki milijarder vodi ili?
Moglo bi biti dobrih utakmnica, pogotovo u ovoj drugoj grupi.
Daj Arsenal - Napoli
Daj Arsenal - Napoli

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nemogu arsenal i napoli nosioci suOtelo je napisao/la:Moglo bi biti dobrih utakmnica, pogotovo u ovoj drugoj grupi.
Daj Arsenal - Napoli

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zeznu se ja postenotopnik1 je napisao/la:nemogu arsenal i napoli nosioci suOtelo je napisao/la:Moglo bi biti dobrih utakmnica, pogotovo u ovoj drugoj grupi.
Daj Arsenal - Napoli

Onda ajd Arsenal-Lille

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
realno arsenalu nebi trebali predstavljati problem nijedan od ovih klubova,ali eto ja nekako prizeljkujem standard 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma za klasu ste jaci od svih ovdje (nositelja i nenositelja).
Mozda bi jedino Porto bio manji problem dok stalo sve mozete u dvomecu dobiti za par golova razlike
Mozda bi jedino Porto bio manji problem dok stalo sve mozete u dvomecu dobiti za par golova razlike

pa zato i kazem da nebi nijedna ekipa smjela predstavljat probOtelo je napisao/la:Ma za klasu ste jaci od svih ovdje (nositelja i nenositelja).

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma to treba završiti odmah u gostima, jer nas već sad augustu očekuje dosta teških utakmica, prva već u ned protiv citya. Završit aBd ovo pretkolo u prvoj utakmici i onda se okrenuti ligi.
Arsenal Football Club
Ne znam je li milijarder, sumnjam u to, ali tajkun je, vodi ih bugarski biznismen Kiril Domuschiev, puno je uložio u njih, klub je ekspresno došao iz 3. lige do naslova prvaka Bugarske, sve u nizu, 2010. 3. ligu, 2011. 2. ligu i 2012., 2013. i 2014. 1. ligu. Financirao im je Ludogorets Arenu i doveo je silna pojačanja u klub.amko27 je napisao/la:Kako samo ovaj Ludogorec napreduje. Je li i njih neki milijarder vodi ili?
Celtic se vraća u LP, legia izbačena 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Zao mi je Legie ,uvijek su mi simpaticni bili i zasluzili su da idu dalje,ali pravila su pravila.
A zasto je Legia izbacana ?
Sramotna odluka UEFE. Igrač je imao crveni od prošle sezone i kaznu od tri utakmice, nije igrao tri utakmice i nastupio u četrvtoj samo tri minute. Problem je što ga Legia nije registrirala za drugo prekolo. I da napomenem da se Celticu drugi put izlazi ovako u susret jer su izbačeni bili od Siona pa se UEFA opet umješala. Kasnije je Sion spor dobio na sudu a LP nije vidio. Zgadi mi UEFA inače simpatičan klub 

audere est facere!
Joe!
Joe!
nije registrovan bio valjda neki igrač.Otelo je napisao/la:A zasto je Legia izbacana ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ovi poljski klubovi redovno boluju od dječijih bolesti. Kakav amaterizam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A levatanedim93 je napisao/la:nije registrovan bio valjda neki igrač.Otelo je napisao/la:A zasto je Legia izbacana ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.