Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jun 2009, 14:21

nedzad je napisao/la:samo se vi tjesite da Real nece dobro igrati sa tim zvijezdama...Ribery ce sigurno preci u Real, prije nego u neki drugi klub, jer Real se ne odbija ;)
a Barca se odbija...hehhe

Real je od najveceg tima na planeti (prije dosta, dosta godina) posto najveci cirkus isto na planatei, al mozda i sire :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jun 2009, 14:30

nemoj mi srati po Valdesu :D :D

ma dobro pustimo sad Riberya, mad mislim da ce prije u Barcu, al moja zelja je Silva...nek on dodje kod nas a kod vas nek dodje Ribery i ja zadovoljan i normalno Ibrakadabra kod nas i eto vam i Kaka i Ronaldo i Ribery i svi ostali...
a sto se tice Ricardsa, hoces reci da je kita od igraca, bolji je od Pepea....
zapravo Pepe nije igrac... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 jun 2009, 16:16

ronaldo i riberi bi mnogo znacili realu i mislim da ce zidan nagovoriti riberija da dodje u real
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jun 2009, 16:42

ovo je inace izjavioFlorentino Perez: ''Ronaldo u Real? Prvi put čujem''...jel se ovaj frajer pravi blentav il je stvarno tek prvi put cuo da Ronaldo treba u Real :shock:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2009, 16:48

JameS je napisao/la:ovo je inace izjavioFlorentino Perez: ''Ronaldo u Real? Prvi put čujem''...jel se ovaj frajer pravi blentav il je stvarno tek prvi put cuo da Ronaldo treba u Real :shock:
Skontao je da nemoze da dovede Ronalda,pa se sad ta prica pojavljuje,kao prijateljski odnos sa Mancesterom nam je na prvom mjestu,nidze veze kakav prijateljski Feruguson proslog ljeta na sve nacina pljuvao Real zbog toga kako se na sve nacine oglasavaju oko Ronalda...sustina je da ga vjerovatno nemoze dovesti,i nemoze da kaze kako ga nije uspio dovesti,nego da je izmisljena prica da je Ronaldo trebao u Real...glupost
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jun 2009, 17:38

miky_hz je napisao/la:
JameS je napisao/la:ovo je inace izjavioFlorentino Perez: ''Ronaldo u Real? Prvi put čujem''...jel se ovaj frajer pravi blentav il je stvarno tek prvi put cuo da Ronaldo treba u Real :shock:
Skontao je da nemoze da dovede Ronalda,pa se sad ta prica pojavljuje,kao prijateljski odnos sa Mancesterom nam je na prvom mjestu,nidze veze kakav prijateljski Feruguson proslog ljeta na sve nacina pljuvao Real zbog toga kako se na sve nacine oglasavaju oko Ronalda...sustina je da ga vjerovatno nemoze dovesti,i nemoze da kaze kako ga nije uspio dovesti,nego da je izmisljena prica da je Ronaldo trebao u Real...glupost
ali ako stoji ona klauza koju je podtpisao Calderon Perez ce morati iskrcati cak 30mil.eura ako ga ne dovede do kraja juna..pa valjda mu je bolje dati 85 da ga dovede nego 30 baciti u vodu...jest frajer glup ako stvarno ta klauza postoji :roll:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jun 2009, 23:32

BrneeH je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:nemoj mi srati po Valdesu :D :D

ma dobro pustimo sad Riberya, mad mislim da ce prije u Barcu, al moja zelja je Silva...nek on dodje kod nas a kod vas nek dodje Ribery i ja zadovoljan i normalno Ibrakadabra kod nas i eto vam i Kaka i Ronaldo i Ribery i svi ostali...
a sto se tice Ricardsa, hoces reci da je kita od igraca, bolji je od Pepea....
zapravo Pepe nije igrac... :D
salim se ja za valdesa :mrgreen:

Ma nek ode gdje ko hoce, ja znam da barci pojacanja ne trebaju.

Nego, da se malo bolje razumijemo :D - jel ti mislis na Micaha Richardsa? jer ako mislis, taj igrac je dobar samo na fifi i manageru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa i ne bi ja bas reko, nekazem da je no nka svjetska klasa, npr. Vidica, Puyla, Piquea, Ferdinanda, Terrya, al je jako dobnar igrac....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jun 2009, 11:43

BrneeH je napisao/la:znamo da samo svjetske klase mogu u real - i da je pepe klasa za njega :mrgreen: haha :D :P

James - Perez stvarno nema pojma od toga - i mislis da je Calderon toliko glup da potpise takav ugovor s ronaldom? - ja sam mislio da jest, al fkt nije haha :D - ne moze toliko :D
pa et i ja se nadam da nista nije potpisivao...onda znaci da od Ronalda ove sezone nema nista :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jun 2009, 21:24

BrneeH je napisao/la:
JameS je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:znamo da samo svjetske klase mogu u real - i da je pepe klasa za njega :mrgreen: haha :D :P

James - Perez stvarno nema pojma od toga - i mislis da je Calderon toliko glup da potpise takav ugovor s ronaldom? - ja sam mislio da jest, al fkt nije haha :D - ne moze toliko :D
pa et i ja se nadam da nista nije potpisivao...onda znaci da od Ronalda ove sezone nema nista :roll:
ne mora znaciti :D Perez uspostavlja bolje odnose s Manchesterom kako bi mogli pricati o svemu :D
ma kad tad ce ronaldo preci u real nece njega manchester drzati ako covijek ima volju to bi bilo mucenje a nebi ni toliki novac mogao odbiti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jun 2009, 22:03

ma Ronaldo je nas od ove ili sljedece 2,3 sezone svjedeno...ali igrac koji ce u svakom slucaju zaigrati za Real samo ne znam tacno kad,bilo bi mu ljepo da dodje sad ove sezone :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2009, 22:11

Kako kažu. Ono što novinari pričaju il je bilo il će biti. Ronaldo će kad tad preći u Real. Mančesteru trebaju pare, a Real ih ima na pretek.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 07 jun 2009, 23:07

joj nesto ne bih volio onog malog **** u ekipi :D :D :D ...kada bi Real uspio dovesti ove igrace bilo bi super: Villa, Silva, Kaka, Ribery i jos samo neko u odbranu dodje Real ima dream team...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 11:22

bez obzira jel on **** il nije on bi nama dobro dosao :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 11:30

Ma Real može pokupovati pola Evrope, ali džaba im to kad na terenu nikako nemogu da uspostave dobre odnose. Jednostavno, Real i previše plaća svojim igračima. Oni su nekako face i niko nizakoga nebrine. Takva situacija će ubrzo početi vladati u Man. Cityju jer tolike pare će ih ukopati.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 11:36

pa sta treba da uradimo kako bi osvojili LP...mozda cekati kad ce iz omldainskog pogonba izaci neki dobar igrac :?: sto se nikad nece dogoditi :!: kad vec imamo pare onda moramo dovesti dobre igrace kako bi bili rame uz rame sa Barcom,Man.Utd-om,Chelseom,a ko zna mozda i ove sezone vec budemo bolji od svih navedenih...uostalom i Barca ima velike zvjezede pa su opet svi uspostavili dobre odnose ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 12:01

JameS je napisao/la:pa sta treba da uradimo kako bi osvojili LP...mozda cekati kad ce iz omldainskog pogonba izaci neki dobar igrac :?: sto se nikad nece dogoditi :!: kad vec imamo pare onda moramo dovesti dobre igrace kako bi bili rame uz rame sa Barcom,Man.Utd-om,Chelseom,a ko zna mozda i ove sezone vec budemo bolji od svih navedenih...uostalom i Barca ima velike zvjezede pa su opet svi uspostavili dobre odnose ;)
Pa to hoću da vam objasnim. Igrači Reala nikako da uspostave dobre odnose na terenu. Kod njih je slučaj ako jedan igrač šuta iz neke teške pozicije, a drugi mu je slobodan, odmah je tu velika ljutnja, dok u Barci bije tako. To se moglo vidjeti i u Finalu LP. Messi šuta iz teške pozicije, a ima slobodnog Henrija. Trener Reala bi malo više pažnje trebao posvetiti odnosu igrača u timu i njihovom uzajamnom potpomaganju.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 13:15

pa i ja se nadam da ce ljudi koji sada budu vodili Real.M posebno voditi racuna o uzajamnom potpostovanju jer naravno to najvise utjece na igru na terenu...svakako da su to u Barci dobro poslozili i velike zvjezede imaju veliki respekt jedan prema drugom i u tom djelu Real se treba ugledati na Barcu kako bi oni sa svim tim zvjezdama znali raditi :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 13:39

JameS je napisao/la:pa i ja se nadam da ce ljudi koji sada budu vodili Real.M posebno voditi racuna o uzajamnom potpostovanju jer naravno to najvise utjece na igru na terenu...svakako da su to u Barci dobro poslozili i velike zvjezede imaju veliki respekt jedan prema drugom i u tom djelu Real se treba ugledati na Barcu kako bi oni sa svim tim zvjezdama znali raditi :)
Tako je. Gledao sam na onom Real Madrid tv kako igrači dolaze na trening. Dolazi Marcelo i pozdravlja Raula, a ovaj mrtav hladan prolazi pored njega. Takođe ovaj Higuain se puno digao otkako je počeo zabijati golove.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 14:18

ma swe to treba istjerati iz Reala,a i ovog Raula iakao je ikona ja ga nikako ne volim. ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 jun 2009, 15:18

BrneeH je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ma Real može pokupovati pola Evrope, ali džaba im to kad na terenu nikako nemogu da uspostave dobre odnose. Jednostavno, Real i previše plaća svojim igračima. Oni su nekako face i niko nizakoga nebrine. Takva situacija će ubrzo početi vladati u Man. Cityju jer tolike pare će ih ukopati.
Cekaj, sta hoces reci s tim kad si napisao da ne mogu uspostaviti dobre odnose? - Real nema kvalitetetn igrace, a da dovedu Ronalda i Kaku, vidio bi ti tek kako se igra.

Real ne placa previse svojim igracima i mislim da je najvisap lata Raulova, i ne prelazi preko 5 miliona siguran sam. Gledajuci koliko Inter, Chelsea, Manchester ili Barca placaju, Realove plate nisu nista.

Kakav Man City, kome oni imaju placati.. mozda Richardsu ili Komapnyu? :mrgreen: :mrgreen:
Djaba im i Kaka-IZDAJNIK!!! I ronaldo-gay kad oni ne znaju bolan tako je bilo i prije....Zidane,Ronaldo,Beckham.......pa sta su oni uradili nistaaaaaaaaa nula su svi i zato poklopi se Real nece osvojiti LP za narednih 20 godina ako ovako nastavi igrati sta ti je bolan milan jos 2 titule i stize ih i onda kruna ide na milanov grb XD POZZ RESPECT 2 ALL
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.