Gojko Cimirot
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Gojko Cimirot
neide on nigdje dok Amidža ne dopusti 

-
- Kontakt:
Sve sam ja to vidio i prodor i brzinu i kontrolu lopte pa i drskost ali tesko da u nasoj ligi moze da ocuva fizicku spremu i da napreduje kad u nasim klubovima nema ozbiljnog rada.
Mislim da je momku bolje da ode u neku ozbiljnijuligu gdje ce moci da jos vise napredujei nadam se da ce to ubrzo uraditi,za njegovo pa i dobro repke
Mislim da je momku bolje da ode u neku ozbiljnijuligu gdje ce moci da jos vise napredujei nadam se da ce to ubrzo uraditi,za njegovo pa i dobro repke

kinder_jaje je napisao/la:Sve sam ja to vidio i prodor i brzinu i kontrolu lopte pa i drskost ali tesko da u nasoj ligi moze da ocuva fizicku spremu i da napreduje kad u nasim klubovima nema ozbiljnog rada.

Uh, uh, vi ga vise hvalite nego ja, nemojte sad nakon prvog kiksa da momka tjerate.
Mada nece Cimi razocarati.

1946
Re: Odg: Gojko Cimirot
Pa imao je kiks protiv Veleza, niko mu A nije rekaoHead je napisao/la:Uh, uh, vi ga vise hvalite nego ja, nemojte sad nakon prvog kiksa da momka tjerate.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sut nema vala druzeemir79 je napisao/la:Mislim da ce Cimirot biti prvi BH igrac, koji ce se prodati za nekoliko miliona Eura.
Momak je strasan igrac, tesko gubi lopte, prodoran, stabilan na nogama. Posjduje ogroman kvalitet, ima odlican sut. Jednostavno ga dosta stvari krasi.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to mu je fakat jedini minus. Ostalo sve zakucao odlicnim
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ni odbrana mu nije odlična.Bosniacum Lilium je napisao/la:to mu je fakat jedini minus. Ostalo sve zakucao odlicnim
Ali zato je viziju, kontrolu lopte i dribling doktorir'o.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- master1015
- Kontakt:
-------- cimirot --- besic
-- hajrovic --- pjanic ---- lulic
- franklampard8
- Kontakt:
Ovo bih volio vidjetimaster1015 je napisao/la:-------- cimirot --- besic

1946
Cimirot me sve vise podsjeca na Matea Kovacica, koji je odlican igrac i predvidjaju mi dobru sezonu u Interu. I Kovacic kada je presao iz Dinama Zagreb (15mil) nije imao kvaliteta u defanzivnoj igri, sut 0 poena, i nije imao cvrstinu koja je bila potrebna za tu ligu. To i jesu razlozi zbog kojih je bio na klupi skoro citavu sezonu dolaskom Macarija, sada je momak odlican u oba smijera i standardni je prvotimac cak mozda i igrac oko kojeg ce se graditi igra Intera. Da ne bude da pricam o Kovacicu na temi Cimirota, nego cisto poredjenja radi. Kovacic se nije mogao kvalitetno razviti u sigurno kvalitetijoj ligi od nase, ali je vazio za velikog telanta i napravio dobar transfer. Zasto i nas Cimi ne bi isto uradio. To sto ne posjeduje odredjene kvalitete sigurno da ce to popraviti u radu sa nekim od ozbiljnijih svjetskih trenera. Sto se tice pas igre, kretanja i driblinga mislim da je isti ako ne i bolji od Kovacica kada je ovaj igrao za Dinamo. Tako da, ocekujem da neki skaut primjeti Cimija i da ode u Englesku ili Njemacku za 10+ miliona (ako ga uprava bude znala prodati).
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ti se šališ sigurno?? Hem sto je Kovačić bio talent ala Modrić hem mladji hel dinamo hem mamic, Gojko ako napravi milionski transfer bilo kakav bit ce čudo, iz naše lige kad se dovode igrači to se smatra da ih dovodis iz govana a za takve igrače teško ce ko bacit milionsku cifru neku veliku 
I da ne bude manijak pa sere drago mi je sto je mali pozvan, zaslužio je

Ja ne navijam ni za Zelju, a ni za Sarajevo.JoseMourinho je napisao/la:Ti se šališ sigurno?? Hem sto je Kovačić bio talent ala Modrić hem mladji hel dinamo hem mamic, Gojko ako napravi milionski transfer bilo kakav bit ce čudo, iz naše lige kad se dovode igrači to se smatra da ih dovodis iz govana a za takve igrače teško ce ko bacit milionsku cifru neku veliku

Ono po cemu se Kovacic poredio sa Modricem jeste njegova pas igra, preglednost, brzina i dribling. Zar to sve nema i Cimirot ?
Ono sto sam je upratio jeste da je F.K. Sarajevo svoj rad podiglo na jedan veci nivo koji svi klubovi u BiH mogu da sanjaju, i tako da tvoj zakljucak da ako ide igrac iz nase lige da ide iz govana i nema toliko smisla. Jeste, Dinamo ima Mamica koji odlicno zna prodati igraca, zato sam i napisao ako ga uprava bude znala prodati. Godine jesu bitne, ali Kovacic je samo godinu mladji od Gojka. U cemu je tu problem ? Obojica vaze za mlade igrace.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kovačić ode sa koliko 18-19 god ovaj bi iso sa 22-23, a to je velika razlika, onda koliko god se klub digo prvi transfer se ne može očekivat toliki, a ni nema osnova za to nikako, jer stranac kad gleda vidi da igra u BiH ligi koja je medju najslabijim u Europi (koliko god mi to nezelili priznat) u ekipi koja je et došla u playoff, i et igraču koji je pozvan u repku(sto mu najviše diže cijenu)...
Al ponovo sve kad se sagleda od nekih miliona (pogotovo tvojih 10+ koji su smiješni) je to daleko...
A sto se samog igrača tice on je suprotnost Kovačića, zadnji vezni je on bez nekog pretjeranog driblinga i pasa, pluća i čitanje igre su mu vrline
Al ponovo sve kad se sagleda od nekih miliona (pogotovo tvojih 10+ koji su smiješni) je to daleko...
A sto se samog igrača tice on je suprotnost Kovačića, zadnji vezni je on bez nekog pretjeranog driblinga i pasa, pluća i čitanje igre su mu vrline

E ovako, posto vi gledate sve sto je iz FKS da ocrnite, pa mi nije ni cudo sto ovako pises.JoseMourinho je napisao/la:Kovačić ode sa koliko 18-19 god ovaj bi iso sa 22-23, a to je velika razlika, onda koliko god se klub digo prvi transfer se ne može očekivat toliki, a ni nema osnova za to nikako, jer stranac kad gleda vidi da igra u BiH ligi koja je medju najslabijim u Europi (koliko god mi to nezelili priznat) u ekipi koja je et došla u playoff, i et igraču koji je pozvan u repku(sto mu najviše diže cijenu)...
Ali sjeti se prije par sezona vi ste Svraku prodavali za milione, pa frajer ne ode, na zalalost. Mastali ste, pustite i nas da mastamo, da li ce biti sta od velikog transfera vidjet cemo.
Ni ova zadnja teza ti bas i nije na mjestu, bez driblinga i pasa.

Pogledaj utakmice u kupu Zrinjski - Sarajevo i pogledaj kakav pas upucuje upravo Cimirot, i Stojcev postize gol, a za dribling pogledaj revans finala kada svojim driblinzima i pretrcavanjima izbacuje nekoliko igraca Celika.
Nije da je neki evropski nivo, ali je definitivno najbolji zadnji vezni u ligi, i zasluzuje da bude sa reprezentacijom, na njemu je da se izbori za startnih, da li ce uspjeti vidjet cemo. Ako bude nastavio ovako ja vjerujem da hoce i da ce napraviti neki ozbiljan transfer.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ocekivo sam i doceko da se neko javi da kritikujem zbog toga sto navijam za zelju, to je argument koji ce uvijek palit i prvi se koristiti 
Aj sad realno pas i dribling jaca strana Gojka?? Kao sto sam reko pluća i čitanje igre su mu jace strane, a ako je je.beni prof fudbaler i želi to da bude valjda ponekad treba znat poslat loptu dobru ili koga prec, al za nekog da kažeš da mu je to jaca strana to treba svaku tekmu radit
Da je los igrač jesam li gdje reko? Da ne zaslužuje poziv?
Onda sanjajte nije problem al razmisljat o cifri 10+M je smijesno, do miliona uredu, al et pogledan poredi ostale transfere naših igrača i igrača regiona i vidjeti čes, a uracunaj da smo mi koju klasu ispod
Sa njim bi najpametnije bilo potpisat kakav petogodišnji ugovor jer odmah i cijena raste a i Sarajevo ne mora ga brzo onda prodavat
I majke vam ako ćete odgovara manijak pa sere i sl. nemojte djabe trošiti vrijeme

Aj sad realno pas i dribling jaca strana Gojka?? Kao sto sam reko pluća i čitanje igre su mu jace strane, a ako je je.beni prof fudbaler i želi to da bude valjda ponekad treba znat poslat loptu dobru ili koga prec, al za nekog da kažeš da mu je to jaca strana to treba svaku tekmu radit

Da je los igrač jesam li gdje reko? Da ne zaslužuje poziv?
Onda sanjajte nije problem al razmisljat o cifri 10+M je smijesno, do miliona uredu, al et pogledan poredi ostale transfere naših igrača i igrača regiona i vidjeti čes, a uracunaj da smo mi koju klasu ispod

Sa njim bi najpametnije bilo potpisat kakav petogodišnji ugovor jer odmah i cijena raste a i Sarajevo ne mora ga brzo onda prodavat

I majke vam ako ćete odgovara manijak pa sere i sl. nemojte djabe trošiti vrijeme

- franklampard8
- Kontakt:
Nije bas tako, hiljadu puta je sprjecio napada protivnickih ekipa. Prelistaj malo temu imas neke video klipoveClutch je napisao/la:Ni odbrana mu nije odlična.Bosniacum Lilium je napisao/la:to mu je fakat jedini minus. Ostalo sve zakucao odlicnim
Ali zato je viziju, kontrolu lopte i dribling doktorir'o.

1946
Njemu je dribling jedna od najacih stvari. Pas ima fenomenalan, ima mozak i cita protivnika, trci ko navijen. Momak je yebena klasa, u to cete se uvjeriti kad napravi transfer i ode vani. Uvjerili ste se i protiv Borussije, koja je top bundesligas, dakle radio sta je htio u veznom redu kontra velikih igraca.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Postali ste ko Hrvati majke mi hahaaha
De ti meni reci imala kakvu manu onda?? Sto sa takvim driblingom i pasom igra zadnjeg veznog možda umjesto stojceva ga stavit ili na krilo??
Ja sam svoje reko pluća + čitanje igre, vi sto sad ste nabrojali sve karakteristike fudbalera osim sjajan izvodjac prekida druga je stvar
De ti meni reci imala kakvu manu onda?? Sto sa takvim driblingom i pasom igra zadnjeg veznog možda umjesto stojceva ga stavit ili na krilo??
Ja sam svoje reko pluća + čitanje igre, vi sto sad ste nabrojali sve karakteristike fudbalera osim sjajan izvodjac prekida druga je stvar

Frajer se jadan pojede od muke ne bi li dokazao da je Cimirot neki precijenjeni igrac. Daleko najbolji igrac lige, 2 klase iznad svih. U paru sa Besicem buducnost veznog reda, sad sto nekim ne prija, Boze moj.
A gdje je Stanic, Coca.

A gdje je Stanic, Coca.

1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.