Bolje išta nego išta, evo ja nazor igram ovo sranje od sokera jer mi ne može fifa ni u snovimaUnofficialpage je napisao/la:Nakon jedne utakmice će PES 15 biti izbrisan. Nimalo mi se ne sviđa.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Bolje išta nego išta, evo ja nazor igram ovo sranje od sokera jer mi ne može fifa ni u snovimaUnofficialpage je napisao/la:Nakon jedne utakmice će PES 15 biti izbrisan. Nimalo mi se ne sviđa.
Isplati se vratiti? planirao sam i ja ali nekako mi nije zanimljivo jer svi igraju fifu 15 a ja nemam te specifikacije kuknjavaviKK je napisao/la:odlučio sam se vratiti na fifu 14.. jednostavno ovo nije za mene.
Ja to i volim kod PES-a. Na stranu sto FIFI 15 ne mogu prismrditi da instaliram, jedna od stvari kod fife koja me najvise nervira je nemogucnost pravljenja faula na fifi uklizavanjem. Po utakmici na fifi bude 0 kartona za citavu tekmu.. Pa onda izleti mi protivnicki igrac 1vs1 sa mojim golmanom, houc da ga srusim sa ledja dok nije usao u kazneni al nekom logikom FIFE to je ne moguce uraditi. A zasto samo EA sports zna...normalaba je napisao/la:Samo kartoni lete hahahaIlCapitano je napisao/la:Sudije su kriminalne.
Al fakat, godinama sam na računaru imao obje igre, kad bih igrao karijeru i te neke offline modove igrao bi ih na fifi ali kad se skupi raja pa bacamo turnire tu se nekako podrazumijevalo da igramo PES. Može biti da je neka navika ali i može biti i to da je jednostavno sto ti kažeš PES igra za raju i to je toxaves je napisao/la:Pes je igra za raju uvijek bilo i bice
na 15ci bude i zutih a bogami i crvenih i to pofinoBitiSrcemVezan je napisao/la:Po utakmici na fifi bude 0 kartona za citavu tekmunormalaba je napisao/la:Samo kartoni lete hahahaIlCapitano je napisao/la:Sudije su kriminalne.
Ja govorim za 14-ku, FIFU 15 nažalost nemam mogućnost da igrammanning18 je napisao/la:na 15ci bude i zutih a bogami i crvenih i to pofinoBitiSrcemVezan je napisao/la:Po utakmici na fifi bude 0 kartona za citavu tekmunormalaba je napisao/la: Samo kartoni lete hahaha
ali mi igramo online ili fut online pa je to drugacije jer fifa ima vise tipova gameplay-a za razliku od pes-a koji ima 1Otelo je napisao/la:Onda je valjda kod mene drugacije.
Nije mi FIFA nesto za 1vs1 live, valjda navika jer od 5-6 osnovne pucam PES-a 2vs2 1vs1 a FIFU nesto nisam.
ja sam se vratio na fifu 14 jer igram solo i gameplay mi je daleko bolji tu nego na pes 2015.. fifu 15 mogu igrati međutim crack ne postoji i ne znam kada će doći, pa se moram nečim zabaviti dotad.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Isplati se vratiti? planirao sam i ja ali nekako mi nije zanimljivo jer svi igraju fifu 15 a ja nemam te specifikacije kuknjavaviKK je napisao/la:odlučio sam se vratiti na fifu 14.. jednostavno ovo nije za mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.