zna on koliko i mi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Za sta odmarat moj Paranoja? Igramo jednu utakmicu sedmicno. A kako igramo, nista nije iskljuceno ni veceras.MrParanoic je napisao/la:Ma treba odmorit sve zivo,ove hadalje ako nmgu dobit onda nemam rijeci
Ko da gledam da ce Valdes napravit neki kiks.Persie je napisao/la:Ma kakvo odmaranje, samo jos ta bruka treba da nam Cambridge izbaci..
Nikad mi se nije lajk'o taj lik..bezze mi sto su ga uzeliCartman je napisao/la:Ko da gledam da ce Valdes napravit neki kiks.Persie je napisao/la:Ma kakvo odmaranje, samo jos ta bruka treba da nam Cambridge izbaci..
mogu oni igrati svaki dan nije to problem ali dal ce to biti na vrhunskom nivou e to je pitanjeFormat je napisao/la:Sta ces ih odmarat,rudar svaki dan ide u rudnik i 10sati radi a ovi ne mogu dvije utakmice odigrat,umorni ,jadni..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OnlyUnited je napisao/la:Znaci opet ta strasna taktika..
mozda ovocollector je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Znaci opet ta strasna taktika..
ne mora znaciti, mada sve zavisi gdje ce carrick biti pozicioniran, moze ovo komotno 4:4:2 biti
to je to, mozda wilson malo ispred falca da moze praviti presing, al realno to bi trebalo biti to jer bi bila glupost npr staviti angela sa cupom u vezu !!!Policeman je napisao/la:mozda ovocollector je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Znaci opet ta strasna taktika..
ne mora znaciti, mada sve zavisi gdje ce carrick biti pozicioniran, moze ovo komotno 4:4:2 biti
---------- De Gea------------
Valencia,Jones, Rojo, Blind
Di Maria, Carrick, Fellaini, Januzaj
---------Wilson, Falcao-------
Cartman je napisao/la:Mi jedini pojma nemamo koja je formacija ni kad vidimo sastav.Moze bit svasta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.