Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Baš sam se pitao zašto je ovaj tako visoko kotirao u izboru za kantu godine. Zanimljivo da sam ga tek sad primjetio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi frajer, iznad napise da ce Unitedu past 900 miliona na ljeto, a sad napise da nije mislio odmah
Ponavljam, United ce dobiti 900-ti milion kad Real odigra svoju sedmu sezonu na novom IPIC Bernabeu

Ponavljam, United ce dobiti 900-ti milion kad Real odigra svoju sedmu sezonu na novom IPIC Bernabeu
Joj o čemu raspravljate već 2 stranice.
A naš Murga je posebna priča. Što se mene tiče, da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.

A naš Murga je posebna priča. Što se mene tiče, da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja lika

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Znači vi se znate od prije 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tacno Unitedu ce ugovor zavrsiti i potpisat ce jos bolji oko 2 milijarde dok ce Realu ostati jos 13g ugovoraMozambik je napisao/la:Vidi frajer, iznad napise da ce Unitedu past 900 miliona na ljeto, a sad napise da nije mislio odmah![]()

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Covjece , od 2004 United ima manje prihoda od Reala i to ce se tesko promjenit u dogledno vrijeme.
Ako ti je toliko bitno.
Ako ti je toliko bitno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]Policeman je napisao/la:tacno Unitedu ce ugovor zavrsiti i potpisat ce jos bolji oko 2 milijarde dok ce Realu ostati jos 13g ugovoraMozambik je napisao/la:Vidi frajer, iznad napise da ce Unitedu past 900 miliona na ljeto, a sad napise da nije mislio odmah![]()
Kako ne, pa stalni je gost ovdje. Već odavno mi uživamo u kvaliteti njegovih postova.Virtu4l je napisao/la:Znači vi se znate od prije
Nije bez razloga dobio 6 bodova.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovo je ljepota nove podjele tema. Dolaskom Saurmana i Murge se 5 stranica napisalo i ne moram ih čitati ko inače jer znam da nije ništa bitno napisano.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ovaj ugovor koji je Real potpisao nije fiksni tako da bubas gluposti,a ja ti si 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
uopste nije bila rasprava o prihodima Kolumbo nego o imenu stadiona i sponzorima Reala za koje kazete da su najboljiRaul_64 je napisao/la:Covjece , od 2004 United ima manje prihoda od Reala i to ce se tesko promjenit u dogledno vrijeme.
Ako ti je toliko bitno.

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
United ima odlicne sponzore , velika baza navijaca to omogucava.
Nadam se da ces mirno zaspati.
Nadam se da ces mirno zaspati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Ladno se covjek smije cifri od 500 miliona.

Mi izgleda nismo svjesni s kim pisemo.

eee ajd stanite 20ak sekundi samo da uzmem kokice.. nigdje ne mrdajte !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dantejebo jel ovo opet o finansijama
Otvaranjem ove teme sarma i murjak su kao pusteni s lanca, ostvarenje snova, sad mogu komotno da ubijaju komplekse a da ih niko ne sputava 

naprijed rejal
PROGNOZA 1-1

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Igramo protiv Cordobe, a ne Cambridge.Policeman je napisao/la:PROGNOZA 1-1![]()
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Garfield je napisao/la:Igramo protiv Cordobe, a ne Cambridge.Policeman je napisao/la:PROGNOZA 1-1![]()

Policajac zadovoljno trlja ruke. Vjerujem ne još dugo. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.