Zdravko Mamić

Što je za vas Zdravko Mamić?

pozitivac
41
48%
negativac
44
52%

Ukupno glasova: 85

ackeey
Kontakt:

Re: Zdravko Mamić

Post Postao/la ackeey » 11 mar 2015, 11:23

No10 je napisao/la:A šta to Zdravko radi loše za klub da navijači ne dolaze. Očito su zavedeni, ko zna od strane koga. Mamić jeste mutan lik, takvih u fudbalu imaš koliko hoćeš, no ipak je stvorio klub koji je space shuttle za sve ostale na Balkanu i logično je da će braniti se kako zna i umije. Bolji čovjek za Dinamo ne postoji. SiamoNoi mi je poznat sa pdf Serie A, momak ima razmišljanja :puke: , ako su i ostali takvi sve mi je jasno.
Garant ih neko placa da ne dolaze na utakmice. Jednostavno nemam drugog objasnjenja. :lol:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 11:26

Fudbal/nogomet, opet kazem, se igra zbog navijaca. Njih na Maksimiru nema. Zasto?
I da ode Mamić, opet ih ne bi bilo. U tome je poanta svega.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 mar 2015, 11:29

Jesi li siguran skandi da bi i u slucaju odlaska Zdravka bilo tako?
Ja nisam. Kada postoji neki problem, a nedolazak navijaca na tekme to jeste, treba traziti nacine da se problem rijesi.
To je moja poenta. Previse ljudi upire u Maminha da bi se zatvarale oci pred tim. Mozda, kazem mozda bi to vratilo navijace na Maksimir.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 11:32

Dovoljno je pogledati prosjek broja gledatelja prije dolaska Zdravka Mamića. Identično kao i danas.
Također, dovoljno je vidjeti da kvazi futsal klub ima 300 članova.
Ne, ne bi bilo drugačije.

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 11 mar 2015, 11:35

Mene samo zanima šta to Mamić radi loše za klub? Nisam najbolje upoznat situacijom ali znam šta je Dinamo na Balkanu i rezultatima i financijski, a znam i za BBB, skupina koja navija protiv svog kluba :facepalm: .
Roma non si tifa, si ama!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 11:37

No10 je napisao/la:Mene samo zanima šta to Mamić radi loše za klub? Nisam najbolje upoznat situacijom ali znam šta je Dinamo na Balkanu i rezultatima i financijski, a znam i za BBB, skupina koja navija protiv svog kluba :facepalm: .
Pravi BBB (stari iz 80-tih i 90-tih) su za Mamića, dok se ova grupica huligančića ne može tako nazivati. To su sitni lopovi koji namjerno prave nerede po Europi (Udine, Temišvar itd.) i namjerno nabijaju kazne "svom" klubu.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 mar 2015, 11:45

skandi56 je napisao/la:
No10 je napisao/la:Mene samo zanima šta to Mamić radi loše za klub? Nisam najbolje upoznat situacijom ali znam šta je Dinamo na Balkanu i rezultatima i financijski, a znam i za BBB, skupina koja navija protiv svog kluba :facepalm: .
Pravi BBB (stari iz 80-tih i 90-tih) su za Mamića, dok se ova grupica huligančića ne može tako nazivati. To su sitni lopovi koji namjerno prave nerede po Europi (Udine, Temišvar itd.) i namjerno nabijaju kazne "svom" klubu.
Znaci, podrzavaju ga komunisti, a protiv njega su demokratski orijentirani?
Salim se naravno, ali, kako mi je Dinamo veoma drag klub, nesto ne stima i gotovo.
Napominjem, ne tvrdim da je Zdravko jedini problem, ali...

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 11:47

ackeey je napisao/la:
skandi56 je napisao/la:
Znaci, podrzavaju ga komunisti, a protiv njega su demokratski orijentirani?
Salim se naravno, ali, kako mi je Dinamo veoma drag klub, nesto ne stima i gotovo.
Napominjem, ne tvrdim da je Zdravko jedini problem, ali...
Oni koji su se borili za samostalnu i neovisnu državu su za njega, a ovi sinovi jugooficira su protiv. Žele da Dinamo preuzme jugo-lobi na čelu s Željkom Jovanovićem i Josipom Kregarom.

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 11 mar 2015, 11:50

skandi56 je napisao/la:
E onda forza Maminho!

Slabiji rezultati u Europi su zbog lige koja nije kvalitetna dovoljno za Dinamo, fale im jake utakmice. Navijači i podrška im itekako fale zbog atmosfere i ponekad da im daju vjetar u leđa.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2015, 11:51

No10 je napisao/la:Jesu mi jaki ovi BBB. Mamić stvorio ovakav Dinamo i sad mu ga žele oduzeti, koji paraziti.
A ja budala mislio da si ozbiljan forumas.Nije ti trebao ovaj iskorak sa Serie A pdf-a.Kasnije ti na pp posaljem u cemu je problem kad vidim da nisi upoznat,a nakon toga ocekujem isprike za ove uvrede.

Izbori :kafa:

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 11 mar 2015, 12:10

Ispričavam se ja tebi odmah ako je za tebe uvreda ono što sam rekao glede nekih razmišljanja.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 mar 2015, 12:20

Dinamo prvi u regionu u svim segmentima pocevsi od igrackog kadra, finansija, skole fudbala, hejteri na aparatima!

Hvalaa ti Tata!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 12:30

Hajduk - dugovi do grla
Zvezda - dugovi do grla
Partizan - dugovi do grla
GNK Dinamo - med i mlijeko, Fernandes 900k € plaća godišnje :kafa:

Hvala ti Tata

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2015, 12:46

skandi56 je napisao/la:GNK Dinamo - med i mlijeko
http://www.****.net/**** ... QApTo5n5gg

http://www.****.net/**** ... QAqXY5n5gg

slika
Plus ne zaboravimo da financijski izvještaji nisu dani članovima na uvid kako stoji u zakonu tako da tko zna koliki je tu stvaran gubitak.
skandi56 je napisao/la:Hvala ti Tata

Izbori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 mar 2015, 12:56

skandi56 je napisao/la:Hajduk - dugovi do grla
Zvezda - dugovi do grla
Partizan - dugovi do grla
GNK Dinamo - med i mlijeko, Fernandes 900k € plaća godišnje :kafa:

Hvala ti Tata
http://www.poslovna.hr/lite/nk-dinamo-s ... jekti.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Četnikov klub je zaduženiji od Hajduka ;)
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 13:05

Samo još jedna u nizu gluposti režiranih od strane Josipa Kregara i ekipe.
Dinamo svake godine unese u Hrvatsku stotine milijuna kuna i trebamo mu biti zahvalni.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 mar 2015, 15:12

Prije nego se eksperti iz slasticarne nastave dalje provaljivati neka nam napisu kolika Dinamo Zagreb ima potrazivanja pa neka onda pricaju o tim rashodima :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 mar 2015, 15:35

BigBigBang je napisao/la:Prije nego se eksperti iz slasticarne nastave dalje provaljivati neka nam napisu kolika Dinamo Zagreb ima potrazivanja pa neka onda pricaju o tim rashodima :lol:
Bez ikakve zelje za nekakvim kontriranjem, iako si sve koji se ne slazu s tobom nazvao ekspertima iz slasticarne, da li stvarno mislis da sve pare koje se vrte oko Dinama zavrse tamo gdje treba? :nene:
Sto bi nasi stari rekli, "S medom radit, med ne lizat?"
Osim sto je otjerao gledatelje, prisilio je pojedince da s njim potpisuju ugovore (Eduardo), ili ih jednostavno otjerao iz Dinama. Necu da vjerujem, ustvari ne mogu, da je sacica ljudi pametnija od mase od nekoliko stotina hiljada ljudi. I to ne bilo kakvih ljudi, NAVIJACA. Mozete vi njih nazivati djecom jugo-oficira, ali realno je nemoguće da su svi oni to sto tvrdite.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 mar 2015, 18:34

Pazi argumenata:
Klošari, kontejneri, golf dvice, tata, jugonostalgičari, Kregar, slastičarna, komunisti, itd.

Fakat ispadate klauni.

Nije ni čudo što ne možete okupit 200 istomišljenika koji za to ne bivaju plaćeni.

Bilo mi je čudno da neko može biti toliki debil i ne okupit 5000 ljudi na Ligi prvaka, ali kada vidim kakvi mu drže leđa, sve je moguće.

Ponovit ću se, ispadate fakat smiješni i tim debilanama vjerojatno i odbijate one koje ''ne zanima Mamić i BBB, nego samo nogomet''.
I onda dobijate ovo.

Ako trolate, ne uspijevate isprovocirat nikog;
Ako želite privuć ljude, odbijate ih ''tatom, komunistima, kontejnerima'';
Ako branite ''Tatu'', dokazujete da nemate argumenata;
Ako želite raspravljati, bivate pometeni.

Živjeli i nađite si život :thumbup:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 18:37

Gdje si veliki navijaču iz Zenice. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.