Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
možda bude kod našeg poznanika i kod nas... moram provjeriti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
mogu oni bolje od raspale kurave... a kretenka nema pojma da su mnogi maloljetni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pusti djecu nek' se igrajuDANTES je napisao/la:mogu oni bolje od raspale kurave... a kretenka nema pojma da su mnogi maloljetni

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ako mi se obistini prognoza ima da ga jedeš 3 danaDANTES je napisao/la:hahaha yebo te pasulj

Btw Gaćinović,Babić,Stevanović i Maksimović su sa ovih prostora(Trebinje,BL,Bijeljina,Sokolac) tako da eto još razloga da se zdušno navija za mladiće

Mens sana in corpore sano.
ma neću da idu na šaviju... ona ti je ko crnogorsko primorje, svak već bioFaraonTM je napisao/la:Pusti djecu nek' se igrajuDANTES je napisao/la:mogu oni bolje od raspale kurave... a kretenka nema pojma da su mnogi maloljetni

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
+ Ristić i Jović koji fale...djoleprijedor je napisao/la:Ako mi se obistini prognoza ima da ga jedeš 3 danaDANTES je napisao/la:hahaha yebo te pasulj![]()
![]()
Btw Gaćinović,Babić,Stevanović i Maksimović su sa ovih prostora(Trebinje,BL,Bijeljina,Sokolac) tako da eto još razloga da se zdušno navija za mladiće

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- SteveHeighway
- Kontakt:
Svim srcem uz Brazil veceras 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Sto se same utakmice tice, blagu prednost dajem Brazilcima, prvenstveno zbog, bojim se, umora nasih...Premalo igraca do sada u rotaciji, svega 13-14, a igrali smo 3 produzetka zaredom... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
U kojem sportu Brazil igra veceras?SteveHeighway je napisao/la:Svim srcem uz Brazil veceras
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ujutru*dscile je napisao/la:U kojem sportu Brazil igra veceras?SteveHeighway je napisao/la:Svim srcem uz Brazil veceras
gramar nazzi

Za mene je večeras jer necu spavat i cekat cu finale i analno karanje Srbije.
Let's go Brasil !!!
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Cuj "grammar nazzi", pa nisam ti ispravio gramaticku gresku. Mislio sam da si promasio temu, sto rece Dantes, mozda Kopa Amerika.
Blago tebi, ja ne bih mogao cekati do 7 ujutru nikako.. Radije cu odspavati, pa onda ujutru ustati.
Sutra koji god rezultat da bude, ja mogu biti samo srecan ili jos srecniji. Srbija je moja ocekivanja vec ispunila.
Blago tebi, ja ne bih mogao cekati do 7 ujutru nikako.. Radije cu odspavati, pa onda ujutru ustati.
Sutra koji god rezultat da bude, ja mogu biti samo srecan ili jos srecniji. Srbija je moja ocekivanja vec ispunila.
Stevie, koliko se Rubinshtajna popiloSteveHeighway je napisao/la: Za mene je večeras jer necu spavat i cekat cu finale i analno karanje Srbije.
Let's go Brasil !!!

Srbija da izgubi sa 10-0 opet ce biti #2 u svetu za fudbalere do 20 godina, a to je rezultat barem jednak onome iz 1987. koji je ostvarila mnogo veca i ozbiljnija exSFRJ u drugachijim uslovima - manji broj timova, jache nacionalno prvenstvo, mnogo veci izbor igracha...
Gde je tvoja zemlja u ovoj konkurenciji

Nacionalizam je gadna stvar: u ozbiljnim zemljama se smatra bolesnom ideologijom.
Mozda se decko osjeca kao karioka, a usput je samo malo nekulturan...

Ne vidim cemu cudjenje. Ja se sjecam kad su se svi osjecali crncima na SP 2010, kada smo igrali protiv Gane. 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Nije nacionalizam,nego imam 1 na Brazil na tikete. I sad sto vas ne volim kao fudbalski kolektiv je nacionalizam? Znaci ne volim Manchester united i ja sam nacionalista
kako plitko razmisljanje u picku materinu.
Govoris mi da sam nacionalista a pitas gdje je moja repka tu.
Ko o cemu kurvetina o postenju.
Mrzim vas ko fudbalski kolektiv jer ste inace skup preplacenih zvijezdi koji kada igra u repci ko da treninga nije odradio zajedno. A sto se tice vas kao naroda zaboli me kita za vas isto ko za rumunima spancima i francuzima primjera radi.
Edukuj se momcino i nauci sta je nacionalizam pa se tek onda razbacuj pojmovima..
Ajmo Brazilci oderite ove uhljupe.

Govoris mi da sam nacionalista a pitas gdje je moja repka tu.

Ko o cemu kurvetina o postenju.
Mrzim vas ko fudbalski kolektiv jer ste inace skup preplacenih zvijezdi koji kada igra u repci ko da treninga nije odradio zajedno. A sto se tice vas kao naroda zaboli me kita za vas isto ko za rumunima spancima i francuzima primjera radi.
Edukuj se momcino i nauci sta je nacionalizam pa se tek onda razbacuj pojmovima..
Ajmo Brazilci oderite ove uhljupe.
Zadnja izmjena: SteveHeighway, dana/u 19 jun 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Pa kako onda dogurase do finala ako su losi kao kolektiv?! 

- SteveHeighway
- Kontakt:
To sam mislio na seniorsku reprezentaciju vise al manje vise i s ovim momcima ce biti isto.
Isto ko sto je trenutna seniorska repka ostvarivala zapazene rezultate na omladinskim turnirima i pala kurcu za usi tako ce i ova. Citirat cu se za 5 godina.
Isto ko sto je trenutna seniorska repka ostvarivala zapazene rezultate na omladinskim turnirima i pala kurcu za usi tako ce i ova. Citirat cu se za 5 godina.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
To uopste nije bitno ko ce gdje biti za 5-10 god! Momci su trenutno medju 2 najbolje ekipe na planeti, a ti o nekim glupostima, ali ajde dobro, nista cudno i neobicno od pojedinaca sa brdovitog balkana... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.