Borba za Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

zmaj348
Kontakt:

Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la zmaj348 » 14 jul 2015, 15:13

sodaacm je napisao/la:Najjaci forumasi su iz Gradacca , samo je nebeski narod(Srbi) i dron (Albanski) iznad njih. Ovde je rijec o prepotetnosti a nikako o ljubomori papak.
Mi vas nećemo pobijediti,mi ćemo vam oteti i u Gradaccu i u Lukavcu bodove,jel ti jasno..eto sad idi i pjeni i dalje..vas iz Lukavca stvarno niko ne voli ccc..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 jul 2015, 15:18

zmaj348 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Najjaci forumasi su iz Gradacca , samo je nebeski narod(Srbi) i dron (Albanski) iznad njih. Ovde je rijec o prepotetnosti a nikako o ljubomori papak.
Mi vas nećemo pobijediti,mi ćemo vam oteti i u Gradaccu i u Lukavcu bodove,jel ti jasno..eto sad idi i pjeni i dalje..vas iz Lukavac stvarno niko ne voli ccc..
Sto me boli neka stvar sto nas niko ne voli Jedino mi zao sto me ti zmajcek ne volis . To necu prezivjeti , patim zbog toga.Alo shvatite da ste prepotetni i spustite se na zemlju jer cete u Lukavcu svakako biti spusteni to je neminovno.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 jul 2015, 15:26

sodaacm je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Mi vas nećemo pobijediti,mi ćemo vam oteti i u Gradaccu i u Lukavcu bodove,jel ti jasno..eto sad idi i pjeni i dalje..vas iz Lukavac stvarno niko ne voli ccc..
Sto me boli neka stvar sto nas niko ne voli Jedino mi zao sto me ti zmajcek ne volis . To necu prezivjeti , patim zbog toga.Alo shvatite da ste prepotetni i spustite se na zemlju jer cete u Lukavcu svakako biti spusteni to je neminovno.
Ma i ovi naši su prepotentni a brate dragi i vi ste vala ljubomorni...istina je ko i uvijek negdje između..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 jul 2015, 15:45

zmaj348 je napisao/la: Sto me boli neka stvar sto nas niko ne voli Jedino mi zao sto me ti zmajcek ne volis . To necu prezivjeti , patim zbog toga.Alo shvatite da ste prepotetni i spustite se na zemlju jer cete u Lukavcu svakako biti spusteni to je neminovno.
Ma i ovi naši su prepotentni a brate dragi i vi ste vala ljubomorni...istina je ko i uvijek negdje između..[/quote]
Ponovit cu jos jednom nikakve veze nemate s mojim zivotom i apsolutno nema nacina da budem ljubomoran na taj vas klub. Cak naprotiv svaka ekipa koji zivi zdravo i na svojim nogama meni je draga pa zvala se ona Zvijezda ili Snj ekipa nebitno.Takve ekipe su samo dokaz da i moj Radnicki moze da bude na tom mjestu jednog dana ali ne sa ovom upravom koja po mom misljenju ne moze pomoci Radnickom .Uvijek sam govorio da navijam za ekipe sa Tk da ostvare najbolje rezultate naravno ovim redoslijedom Radnicki pa onda svi drugi. Ali zbog ovih forumasa ovde koji su extremno prepotetni postali ste mi toliko odbojni a prvenstvo nije ni pocelo. Znam,odnosno , zelim da vjerujem da niste svi isti ali sa tako malo postovanja prema drugim ekipama od strane forumase jedne ekipe, odavno nisam vidio. Imamo i mi forumase kao vi ali samo kod nas je to mizerno u poredjenju s vama. I DA PONOVIM NEMA LJUBOMORE NEGO NAUCITE POSTOVATI TUDJE.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 jul 2015, 15:56

Vi ste nama nikad neću zaboraviti kad ste ko pi.... pognuli glave u Gradaccu a onda ste kod tunela nakon pola godine sacekusu napravili ja sam bio prvi u koloni samo vas su zeznulo folije pa iste mogli vidjeti da sam.u dresu i kod poljoveta smo stali a bus ne već dobio kamenice... a vi ste pobjegli... a takođe da se nadovezem da smo kada smo.igrali.u cirkus ligi prije da smo protutnjali kroz lukavac. Vi ste grupa koja navija i voli klub samo kad pobjeđuje a kad gubi onda navijate za zelju prema tome niko vas ne voli na kantonu a mi ćemo vam doći
Prvi ja i sjedit ću čak u lozi... napominjem doći ću sa starim autom jer ćete sigurno kamenovati opet.... i opet ćemo protutnjati.... ne možeš da mi zabraniš da iznoskm mišljenje da je Zvijezda jača od pola lige....

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 jul 2015, 16:47

sodaacm je napisao/la:Samo da pozdravim sampione iz Gradacca. Mjesto Gradacac je kolijevka BH nogometa i kao takve svi moramo da ih postujemo. Iako sebe skromno nazivaju tipa "Barcelonom" odnosno "Sarajevom" BH federalne lige ja ipak mislim da su oni mnogo vise od toga. Prognoziram im jedno dva tri remija maksimalno u narednoj sezoni sve ostalo ce biti pobjede sa 3 ili vise razlike. :urnebes: :urnebes:
Vec sada jedva cekam kraj naredne sezone :lol:
Znao sam da nas potajno obožavaš, ti si naš čojk :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 jul 2015, 16:51

Pa mi i jesmo nebeski narod, gdje si vidio zvijezde bez neba??? A i zmajeva ne bi bilo :rol: :rol: :rol:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 jul 2015, 18:42

Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole ! :guz: :guz: sodacm brate ljubomora je opasna bolest, trebas pripazit malo pogorsat ce ti se zdravstveno stanje pogotvo kad vas uzmemo u Lukavcu 0-2 :opaopa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 jul 2015, 20:50

DevilsAdvocate je napisao/la:Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole ! :guz: :guz: sodacm brate ljubomora je opasna bolest, trebas pripazit malo pogorsat ce ti se zdravstveno stanje pogotvo kad vas uzmemo u Lukavcu 0-2 :opaopa:
PAPAK kada si toliko gluup i uporan evo ponovit cu samo za decke sa posebnim potrebama kao sto si ti .VASA PREPOTETNOST JE TO RAZLOG MOG PISANJA KAKVA LJUBOMORA , NA STA MOGU DA BUDEM LJUBOMORAN NE RAZUMIJEM NIKAKO .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jul 2015, 21:33

sodaacm je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole ! :guz: :guz: sodacm brate ljubomora je opasna bolest, trebas pripazit malo pogorsat ce ti se zdravstveno stanje pogotvo kad vas uzmemo u Lukavcu 0-2 :opaopa:
PAPAK kada si toliko gluup i uporan evo ponovit cu samo za decke sa posebnim potrebama kao sto si ti .VASA PREPOTETNOST JE TO RAZLOG MOG PISANJA KAKVA LJUBOMORA , NA STA MOGU DA BUDEM LJUBOMORAN NE RAZUMIJEM NIKAKO .

ma idi covjece vise lijeci si mi nismo na temu radnickog posta napisali niti nas zanima drugi klub osim naseg a ti nema gdje nisi ostavio post o nasem klubu ,idi ganjaj curguza po josiku :crazy:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 jul 2015, 21:36

sodaacm je napisao/la:
Sta je bilo, neko diro ? :beba: :plac: Ko se to meni nervira od ljubomore ? Idi sikiraj se hocel Radnicki ostat u ligi a nas pusti na miru :njanjanja:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 14 jul 2015, 21:58

sodaacm je napisao/la:
izgleda smrdi u Lukavcu, kme, kme kuknjava kuknjava :beba: :beba:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 jul 2015, 22:05

Imaš i te kako na igranje premijer lige na terenu koji je jedan od najljepsi.... kad budete imali fudbalske hram poput banje ilidza onda će ti duša biti na mjestu sto vam viši to i otpada kad se sjetim samo tribina i pomoćnog u Lukavicu nikad nisam volio igrati tamo onda onaj krkan. Jaranovic.

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 14 jul 2015, 23:20

Zvijezda Gradacac a.k.a Barcelona hahahaha :D ljudi su znaci caba u Bosni.. dovode pojacanja zaprepastena.. cuo sam da pregovaraju za Dzeku da im dodje,htjeli su i Begovica ali Chelsea vise ponudio,al nije se bunila Zvijezda jer ce im doci svejedno Hart to je neminovno hahaha ironija xD

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 jul 2015, 02:25

Nema mi nista gore kad dodju ovi pametnjakovici i prave se pametni i dizu svoj klub kao da je PSG a druge omalozavaju :puke: Gradacacki PSG :urnebes: vidimo se milijarderi uskoro nema nista sladje vec ovakve spustit na zemlju :zviz:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 jul 2015, 04:34

Bihac96 je napisao/la:Nema mi nista gore kad dodju ovi pametnjakovici i prave se pametni i dizu svoj klub kao da je PSG a druge omalozavaju :puke: Gradacacki PSG :urnebes: vidimo se milijarderi uskoro nema nista sladje vec ovakve spustit na zemlju :zviz:
Stipu sirotinju, natrpali kao nekih pojacanja ima ih sad ko cigana a dva igraca nemaju i oni se kao vec vide u PL.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la moranjak » 15 jul 2015, 06:40

Nismo mi tako loši ljudi kao sto vi mislite nama samo treba bodova :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jul 2015, 07:27

Mogu shvatit ove iz lukavca ali mi je bas krivo na ove iz bihaca.ja ih iskreno gotivim I smatram da su jedini klub koji zasluzuju premijer ligu I smayram da im nije mjesto u prvoj ligi.

Neznam sto vam svima smeta sto mi smatramo da cemo biti prvi na tabeli sto mislimo da imamo trenutno najbolje uslove za premijer ligu.
Pa realno kada bi usao bilo ko osim jedinstva I banovica bili bi sramota u premijer ligi po infrastrukturi I organizaciji.

I jos jedno mi nigdje nismo napisali da cemo odigrati sezonu bez poraza.evo ja smatram da cemo uci sa omjerom 18 pobjeda 5 remija I 7 poraza.eto nak nas pobijedi I jedinstvo I bratstvo I radnicki I gosk I rudar........
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 jul 2015, 08:46

Evo i Biscani ljubomorni na Barcu iz Gradacca :rol: :rol: :rol: Sad je cijela Bosna ljubormorna a nece da priznaju da sami forumasi ovde stvaraju sebi neprijatelje ovakvim pisanjem na forumu. Evo prvog su mene odbili da ih simpatisem ulaskom u PL jer jednostvno mrzim ljude koji su prepotetni u puni sebe ne samo u sferi fudbala nego generelno a takvih je na forumu iz Gradacca vise od pola. Ali misle da sam ljubomoran na njihove silne uspjehe i na njihov hram nogometa .Pa zar je moguce biti ovako plitak i ovako nesto napisati. Izgleda da jeste za pojedince iz "Velegrada" zvanog Gadacac. Smijesni ste i mnogo ograniceni :(

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 15 jul 2015, 08:49

Ma ovaj forum čitaju ssmo budale...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.