bili htjeli kupit Mullera

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
I ne bio zadovoljan, sad valja cekati jos 10 godina..Drug vidi meni je Ribery kao sto je npr ovom daffyu Del Piero itd... Uvijek ce mi biti najdrazi i najbolji sto ne znaci da ce tako i tebi i petom i desetom biti, ja sam dosao cestitao(zasluzeno sto jest jest) i mogu reci da sam jako zadovoljan ovom sezonom.
A vama jos 45Baja_Zvjerka je napisao/la:I ne bio zadovoljan, sad valja cekati jos 10 godina..Drug vidi meni je Ribery kao sto je npr ovom daffyu Del Piero itd... Uvijek ce mi biti najdrazi i najbolji sto ne znaci da ce tako i tebi i petom i desetom biti, ja sam dosao cestitao(zasluzeno sto jest jest) i mogu reci da sam jako zadovoljan ovom sezonom.![]()
![]()
ahm...Bilal je napisao/la:A vama jos 45Baja_Zvjerka je napisao/la:I ne bio zadovoljan, sad valja cekati jos 10 godina..Drug vidi meni je Ribery kao sto je npr ovom daffyu Del Piero itd... Uvijek ce mi biti najdrazi i najbolji sto ne znaci da ce tako i tebi i petom i desetom biti, ja sam dosao cestitao(zasluzeno sto jest jest) i mogu reci da sam jako zadovoljan ovom sezonom.![]()
![]()
tax je napisao/la:svaka cast interu kakva igra ciganamoro sam ovo reci
imatew najboljeg igraca na sviejtu golmana desnog beka
najboljeg razbijaca i naj veterana
ZELJO DO GROBA je napisao/la:hahahha...jesi smjesan...hahah...imaju 5 dobrih igraca i jos vrijedja Barcu...hehe...Cesar, Zaneti, Maicon, Cambiaso, Milito i Eto...hehehe6 dobrih igraca, a Barca ima jacu klupu nego vi prvi tim..hehehidrizinho je napisao/la:Joj ovaj Inter je sada prejak, cak je tu negdje s Barcelonom. Na svim pozicijama su jaki nema nijednog igraca da nevalja. Bas je mangupski poslozio MOurinho i dosta je dobio dolaskom Lucija nazad. Ove sezone Evropa se treba da boji Intera, a ne Reala
ova pobjeda bas i nije sve vasa zasluga...trebate se zahvaliti Leonardu, Gatusu...ehehe
daffy je napisao/la:ima li slika sa suprotne strane![]()
poznati njemacki navijaci koji svaku tekmu napune stadion..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.