Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 feb 2010, 11:39

marseille_unique je napisao/la:kake dvije golcine drugi i treci ne zna se koji je bolji onaj ben arfe ili kaboraea ja i jos penal nije bio za kobenhaven niang pokrio galvu ne znam sta samo rade onda one sudije iza golova ccc
hehe jao ben arfe :D :D golman rupa mrtva

p.s. sudije iza golova služe da vide da li je lopta prešla gol liniju ili nije :D ;) naravno ako to ne zna glavni sudac
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 feb 2010, 19:51

pa ako vidi da nesto nije uredu treb ispraviti onda to boze dragi nij evaljda da ce sutiti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 20:00

sutra protiv nancya sigurna pobjeda to vam mogu reci onako kao brat bratu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 20:08

Otkad te nisam upratio na forumu, šta ima drug. Hvala na lijepim savjetima oko pobijede Marseilla. De ti meni reci nešto detaljnije od Taiwu, želim ga u Bayernu, mislim da su ga Scouti Bayerna i pratili. Momak ima strašan šut, ne može se umoriti a kakav je defenzivno, to nisam baš dobro upratio, prema napadu je odličan.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:09

pa on je meni duze vrijeme najdrazi igrac marseillea, momak je jak fizicki svako se od njega odbija, ronalda i kaku je osramotio kad je igrao protiv njih kao i ronadlinja imas to na youtube ako malo ureadis research bolje, a tesko ce te njega dovesti jer on je odolio mnogim ponudama zavolio je marseillea nece on nigdje

evo ti njegovi golovi koje nije znao ni carlos zabiti

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 22:29

Ma igračina, pratim ja pomalo Marseille, uvijek su mi dragi bili, pa i njega sam zapazio još odavno. igračina.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:34

ima sutinu i nekako je momak stijena mocan je, a i voli da zapali publiku stalno to radi kad igramo protiv parisa , ode navijadcima gostujucim pa ih zeza ili nasim p atrazi podrsku
Tuzlanski_Malisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 22:42

Haha, nešto slično kao što je Drogba činio. Da , slažem se sa tobom, momak zaista izgleda čvrst, ogromne nožurine, šut prejak a on prebrz, odličan igrač, jedan od najboljih na svijetu na lijevoj strani.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 22:51

Wonderkid je napisao/la:Taiwo je stvarno dobar igrac. Zelio sam ga vidjeti u Lyonu kao zamjenu za Grossa, al sad je tu Cissokho. 8-)
Jest da ima problema sa zubima, al je odlican :D
@James
Pa jel dosta provociranja vise :?:

Copy Taiwo paste Aly. Pitpuno isti tip igrača, samo što ima jači šut Taiwo , te puca slobodnjake. Oba igrača su svjetska klasa.

Post mu je obrisan , ne brini ti ;)

Modovi čine odlično svoj posao.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 feb 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:51

nece kruska daleko od jabuke, j apratim pomno nba ligu i klipove intervju a ovaj james je jedna sirovina, jedan kako vole reci ljudi nazi kr... a u privatnom zivotu arogantatn i sa novinarim atakoder kad mu ne ide nista po planu, ma jeste li ga vidili smao onda protiv lakersa nesto repa ko fol u utakmice nesto se dere ccc obicno dijete jedno balabavc , e na to mi ti care licis sve odkako sam ugledao prvi tvoj post na ovom forumu
Tuzlanski_Malisa

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2010, 22:52

Svi postovi koji nemaju veze sa temom bice izbrisani, a autori sankcionisani!
Vom Jäger zum Gejagten

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:57

jeus se ovi moderatori napalili na mene , pa ja sam medu orvom trojicom na ovom forumu registrovan i bio pisao za ovaj sajt a sad neki nasli ovdje da meni nareduju kako cu ja da pisem, ili su se napokon ovi moderatori sjetili ove teme i ove djece sto godinama provocira navijace marseillea nadam se da je ovo drugo, ovo je tema o veoma posebnom klubu u svijetu fudbala a ne skolkse lekcije za odrastanje maloljetnih umova bosne i hercegovine lijepe nam nase drzave
Tuzlanski_Malisa

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2010, 23:00

prijatelju, post se nije odnosio na tebe. ;) nisam te bas najbolje razumio sta si zelio reci, ali ako imas kakvih primjedbi na rad moderatora slobodno mi posalji pp!
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 23:03

Smiri se brate...ako neko spama po stranici i ako provocira samo mu prijavi post i biti će izbrisan. Tako sam i ja uradio, pa mu je izbrisan post. Tako i ti radi, šta se odmah ljutiš, sabura.

Nego hajmo nastaviti našu diskusiju.

Igrač koji me još zanima je Valbuena, ja sam mislio da je on sličan tip Ribery-u, međutim, kao da je totalno pao u formi. Madanda odličan golman, i meni uz Taiwa posebno drag igrač Lucho Gonzales.

Po meni Hatem Ben Arfa nije iskoristio sav svoj potencijal.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2010, 23:06

Valbuena zver od igraca pre nekoliko sezona,ostao mi je u secanju po visini i odlicnoj igri glavom. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 feb 2010, 23:11

marseille_unique je napisao/la:nece kruska daleko od jabuke, j apratim pomno nba ligu i klipove intervju a ovaj james je jedna sirovina, jedan kako vole reci ljudi nazi kr... a u privatnom zivotu arogantatn i sa novinarim atakoder kad mu ne ide nista po planu, ma jeste li ga vidili smao onda protiv lakersa nesto repa ko fol u utakmice nesto se dere ccc obicno dijete jedno balabavc , e na to mi ti care licis sve odkako sam ugledao prvi tvoj post na ovom forumu
boli tebe k kakav sam ja,poceo si da vrjedjas bez ikakve valjane osnove i samo po sebi dokazuje kolika si ti ustvari sirovina :roll:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 23:15

ma ti mora da se zezas cojk metar i zilet , valbuena je poznat po onom golu kad smo liverpola dobili na anfieldu 1:0 a onako mal je brz ima trikova ali netso mu fali fali mu nesto da bude ono jo sbolji igrac, lucho svi znamo ko j e, mandanda je bolji bio prije sad je malo losiji, ben arfa je igracina samo sto je lijen nesto nije zainteresovan u zivot u glavnom nije mi jasno sto deschamos njega i lucha ne stavlja zajedno da igraju jer kad igraju onda razvaljuju
Tuzlanski_Malisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2010, 23:18

Vidis kakav sam smesak na kraju stavio,ocito sam se zezao,on je ako se ne varam visok oko 1.65 nije vise.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 23:20

Da, upravo to, Hatem i meni tako izgleda, potpuno nezainteresovan . Kao da se udebljao u posljednje vrijeme. Valbuena je meni drag igrač, a fali mu, da fali mu nešto, a to je konstantnost. Mandanda je kao Kameni iz Espanyola. Jedne sezone strašan a druge malo lošije, s tim da Mandanda ima konstantnost.

Lucho, koliko sam ga samo želio vidjeti u Bayernu ahh...usput, Lucas Biglia, manji igrač, ali podsjeća me na Lucha s tim da je Lucho bolji golgeter, iako je u veznome redu.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 feb 2010, 00:01

ma nako posteno govoreci ben arfa je najboli igrac marseillea sto se tice talenta i kad mu se igra kad ima volju kida ih sve ne mogu mu uzet lopte, ali ne znam deschamp prica da na treningu se ne trudi, eto sad portiv kopenhagena je uso i dao euro gol iz mrtvog ugla, a necu mu nikad oprostiti ono pritiv milana kad je uso u 16 sterac i ide prema golu a igrac milana ga vuce za dres on i dalje se otima da mu je da ide naprijed a ne moze ovaj ga uhavtio vuce ga , sta hocu da kazem je da mi nije jasno sto se baksuz ne baci ccccc jojjjjjj, mogli smo dobiti ih dva 1 na san siru i bolje da smo mi igrali proyiv manchester anego oni provukli se jedva nekako preko zuricha
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.