HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

um vuk
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la um vuk » 31 maj 2009, 22:55

Jack Killian je napisao/la:Pa cudna je ta kosarkaska publika posebno npr bosna cibona olimpija itd muku muce sa onom pravom publikom nadam se da ce bosna za slijedecu sezonu izvuci pouku iz ove i naci neki dogovor sa navijacima da se vrate u skenderiju i da ambijent bude za respect jer ocekujemo dosta zanimljivih utakmica u nlb
a evo sam de upitam ko su zapravo ti "navijači"bosne..
jer znam da kk bosna prati dosta navijača želje,sarajeva i tako dalje..
jedino da se osnuje neka nova navijačka skupina,nešto kao što je cibona pokušala sa wild wolwes,jer bbb službeno više ne prati cibose
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 31 maj 2009, 22:58

um vuk je napisao/la:
Jack Killian je napisao/la:Pa cudna je ta kosarkaska publika posebno npr bosna cibona olimpija itd muku muce sa onom pravom publikom nadam se da ce bosna za slijedecu sezonu izvuci pouku iz ove i naci neki dogovor sa navijacima da se vrate u skenderiju i da ambijent bude za respect jer ocekujemo dosta zanimljivih utakmica u nlb
a evo sam de upitam ko su zapravo ti "navijači"bosne..
jer znam da kk bosna prati dosta navijača želje,sarajeva i tako dalje..
jedino da se osnuje neka nova navijačka skupina,nešto kao što je cibona pokušala sa wild wolwes,jer bbb službeno više ne prati cibose
ako se ja dobro sjecam bbb nisu nesto cesto ni dolazili na kosarku mozda prije nego sto sam se ja rodio i odkad znam za sebe... ja osobno ne vjerujem da bi to moglo upaliti u bosne jer tu bi vise bilo svadja i nereda izmedju horda i manijaka nego sto bi se navijalo mozda grijesim ali cisto sumnjam da bi to upalilo
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Basket ŠB
Kontakt:

Post Postao/la Basket ŠB » 01 jun 2009, 00:11

Slavlje je završilo i već mislimo na sljedeću sezonu . Već sam postavio isto pitanje na još jednom forumu . Jeli se zna ko od igrača iz ovogodišnje ekipe ostaje i ko je trener iduće godine ????

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 jun 2009, 00:17

Basket ŠB je napisao/la:Slavlje je završilo i već mislimo na sljedeću sezonu . Već sam postavio isto pitanje na još jednom forumu . Jeli se zna ko od igrača iz ovogodišnje ekipe ostaje i ko je trener iduće godine ????
suton je rekao da ce pokusati ostaviti sve ove igrace ali da ce to ovisiti o financijskom stanju u klubu koje kako on kaze bas i nije najbolje :? :? :? a za trenera je rekao da ce pokusati produziti ugovor sa vlasicom
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Basket ŠB
Kontakt:

Post Postao/la Basket ŠB » 01 jun 2009, 00:28

Pola ovogodišnjih igrača nemože igrati u NLB ligi . Nemaju tu kvalitetu jer je to liga stepenicu više od BiH lige čak i više . Znam da su u financiskim problemima i to nije tajna. Svugdje je kriza a ne samo kod nas. "Koliko para toliko muzike" uvijek bilo .

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 jun 2009, 00:41

Basket ŠB je napisao/la:Pola ovogodišnjih igrača nemože igrati u NLB ligi . Nemaju tu kvalitetu jer je to liga stepenicu više od BiH lige čak i više . Znam da su u financiskim problemima i to nije tajna. Svugdje je kriza a ne samo kod nas. "Koliko para toliko muzike" uvijek bilo .
a ne znam na mostu sam pricao sa vrbancom i rekao mi je da odlazi da se vraca u cibonu... a i rijesio bi se i mišića i milekovica i da dovedu jos dva dobra igraca i mozemo solidno odigrati nlb ligu... ali pod hitno nam treba jos jedan dobar play koji moze zamijeniti masona ako on ne ode... a ovi ostali mogu svi proci s tim da ne znam koliko bi grgat mogao odigrati u nlb-u s obzirom na godine... THOMASA treba ostaviti i ako ovo cita itko od nekih ljudi koji imaju dotoka sa nekim u upravi nek im kaze!!!!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jun 2009, 01:08

šb_pecara je napisao/la:
Basket ŠB je napisao/la:Pola ovogodišnjih igrača nemože igrati u NLB ligi . Nemaju tu kvalitetu jer je to liga stepenicu više od BiH lige čak i više . Znam da su u financiskim problemima i to nije tajna. Svugdje je kriza a ne samo kod nas. "Koliko para toliko muzike" uvijek bilo .
a ne znam na mostu sam pricao sa vrbancom i rekao mi je da odlazi da se vraca u cibonu... a i rijesio bi se i mišića i milekovica i da dovedu jos dva dobra igraca i mozemo solidno odigrati nlb ligu... ali pod hitno nam treba jos jedan dobar play koji moze zamijeniti masona ako on ne ode... a ovi ostali mogu svi proci s tim da ne znam koliko bi grgat mogao odigrati u nlb-u s obzirom na godine... THOMASA treba ostaviti i ako ovo cita itko od nekih ljudi koji imaju dotoka sa nekim u upravi nek im kaze!!!!!!!!
najbitnije je da se ostave Mason i Grgat, uvijek trazimo dobre 1 i 5,sad ih imamo,moramo ih zadrzati,a za ostale mucno da ce ostati svi..Vrbanc,Sira,Mileković,Josipović...ali rano je još o tome..ima vremen..na upravi je sad da povuče prave poteze...ja im želim puno sreće i da naprave dobru ekipu za NLB..
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 01 jun 2009, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 jun 2009, 01:10

ja cenratsku liniju ne bih mijenjao nista ako je moguce niti da dovode niti da otjeraju, nikad jaci nisu bili na centarskim pozicijama i steta bi bila to pokvariti...

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 01 jun 2009, 01:28

Širokom sve cestitke na osvojenoj tituli prvaka BiH!

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 01 jun 2009, 08:26

svi ovdje bar vecinom pratimo kosarku na neki hajmo reci pismen kulturan nacin .I vidim na par proslih stranica da je navijacima Sirokog stiglo dosta cestitki na zasluzenom naslovu .Ali nigdje nisam vidio da se neko zahvalio na tim cestitkama .Ili da je reagovao na njih.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 jun 2009, 09:06

Cestitke ljutim rivalima na zasluzenoj tituli
Cuva Bog Zelju svog!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jun 2009, 09:07

@jack
nisan vidio da je itko napisao cestitke navijacima Širokog jer i mi sami smo cestitali upravi i klubu,ali ipak u pravu si u neku ruku ..stoga..hvala svima na cestitkama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 01 jun 2009, 09:58

Što se slijedeće sezone tiče ugovore imaju Šime,Mileković,Siriščević , Planinić,Bubalo,Bilinovac a što se Grgata tiče koliko znam on ima ugovor na Cipru još jednu godinu ali mislim da bi ga mogao raskinuti nakon svega ovoga .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 01 jun 2009, 10:55

al evo, jasno mi je sto smeta ljudima "ajmo ustase" i "gazi ovog onog", al mi nije jasno kome smeta "bit ce bosna k**** sampion", mislim da je to sasvim normalna recenica, isprovocirana prije koju godinu kad je bht vrtio onu famoznu reklamu "bosna je prvak i to ne samo ove godine", trazili ste, dobili ste, meni osobno je puno draze nju cuti od bilo kakvih poziva na mrznju, bar se za vrijeme navijanja stavljaju prave vrijednosti na tapet, klub protiv kluba a ne narod protiv naroda

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 01 jun 2009, 19:27

ajde dosta o nekim glupim temama više, ljudi okrenite se košarci.....hvala svima na čestitkama, mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili i uzeli 6 naslov prvaka države Hercegovine i Bosne :lol:

šalu na stranu, ajmo sad ozbiljno, živo me zanima kako će izgledati sastav za sljedeću sezonu...da se mene išta pita(ali hvala Bogu mene nitko ništa ne pita :D ) ja bih se zahvalio vrbancu i mišiću, a pokušao bih vratiti princa i štembergera i da nam sastav bude sljedeći

Mason, Princ, Naletilić
Štemberger, Puljko
Siriščević, Ramljak
Josipović, Špralja, Thomas, Ružić
Grgat

mislim malo je nerealno očekivati da ovakav sastav igra čitavu sezonu jer je skup(a mi baš i para na bacanje nemamo) :cry: ali bi sa ovim sastavom bili 100% među prvih 7-8 ekipa u nlb ligi....

a ako se ide na varijantu pružiti priliku mladima također, i malo prištedjeti para, onda opet bih najradije ostavio grgata i masona(jer njih dvojica su u mojim očima ne zamjenjivi)...i onda nadodat još 4-5 dobrih igrača, a ostalo mladi, i ta varijanta nije loša, ali bi tada bili vjerojatno oko 10 mjesta plasirani(ali bi možda uspjeli izgurat opet jednog talenta u europu i zaraditi).....ali eto, sad o tom po tom, neke moje skromne analize :D

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 jun 2009, 20:31

košarkaš je napisao/la:ajde dosta o nekim glupim temama više, ljudi okrenite se košarci.....hvala svima na čestitkama, mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili i uzeli 6 naslov prvaka države Hercegovine i Bosne :lol:

šalu na stranu, ajmo sad ozbiljno, živo me zanima kako će izgledati sastav za sljedeću sezonu...da se mene išta pita(ali hvala Bogu mene nitko ništa ne pita :D ) ja bih se zahvalio vrbancu i mišiću, a pokušao bih vratiti princa i štembergera i da nam sastav bude sljedeći

Mason, Princ, Naletilić
Štemberger, Puljko
Siriščević, Ramljak
Josipović, Špralja, Thomas, Ružić
Grgat

mislim malo je nerealno očekivati da ovakav sastav igra čitavu sezonu jer je skup(a mi baš i para na bacanje nemamo) :cry: ali bi sa ovim sastavom bili 100% među prvih 7-8 ekipa u nlb ligi....

a ako se ide na varijantu pružiti priliku mladima također, i malo prištedjeti para, onda opet bih najradije ostavio grgata i masona(jer njih dvojica su u mojim očima ne zamjenjivi)...i onda nadodat još 4-5 dobrih igrača, a ostalo mladi, i ta varijanta nije loša, ali bi tada bili vjerojatno oko 10 mjesta plasirani(ali bi možda uspjeli izgurat opet jednog talenta u europu i zaraditi).....ali eto, sad o tom po tom, neke moje skromne analize :D
taj sastav nije los ali to ce biti jako tesko ostvariti... samo brate gdje nadje princa pokazao je kakav je onda kada je provocirao tu na pecari u dresu cibone... ali fali tu jedna dobra trica po meni onako tipa johsona iz zadra...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 01 jun 2009, 20:44

Rezime sezone iz širokobriješkog kuta gledanja :

Nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz NLB-a mnogi su predviđali (ne i širokobriježani ) raspad koji se nije ni nadzirao a kamoli desio . Uprava je definirala ciljeve i način kako doći do njih , sa akcentom na to da Široki jedino može preživjeti ako bude proizvodio i prodavao svoje talentirane košarkaše . Kao odličan primjer je poslužila prodaja S.Baraća od koga se treću godinu puni 30-ak % proračuna .Kako su lagano stasali Planinić (211 cm) ,Bubalo (213 cm) Bilinovac (3 mjesto na europskom prvenstvu u utakmici za treće mjesto zabio 22 pts) , Naletilić (koji je već imao seniorsku sezonu iza sebe) te Mileković ( mladi reprezantivac CRO) osnovna zadaća je bila da se vidi koliko objektivno mogu ti momci . Uloge trenera se prihvatio J.Vranković , zadatak je bio ovih 5 mladića ukomponirati s par iskusnih pojačanja . Kostur iskusnih se gradio oko Špralje (postao zaštitni znak Širokog) , Dujmović (majka širokobriježanka) i super iskusnog Josipovića , njima su pridodani Braswell , Kale , Siriščević i Sumić . U toku lige 13 su se dešavali porazi koji se ne mogu opravdati nedostatkom iskustva 5 domaćih mladića već jednostavno po mom mišljenju trener nije uspio spojiti kapacitete koje je imao na raspolaganju , nakon par kola povrijedio se Jospović i povratak u formu je bio dugačak i težak a onda su dva ključna igrača Špralja (operacija leđa) i Dujmović (puknuće ligamenata,upitan nastavak karijere) u roko od dva dana ostali van stroja , bilo je par rotacija u rosteru koja se nisu pokazala najboljim .U tom momentu su klubu i lagane utakmice bile jako teške , tada se uprava odlučuje da je krajnje vrijeme da se dovede par zamjenskih igrača jer ovim dvojici navedenih ishod oporavka je bio neizvjestan .Situacija je i dalje bila dosta teška jer se nikako nisu uspijevale posložiti stvari u ekipi . Cijelo vrijeme rak rana su bile pozicije 1 i 5 . Dolazi f4 kupa u kome se pokazalo da bez obzira na voljni moment Široki neće imati izgleda protiv Bosne te se dovode Mason i Grgat . U ligu 8 se ulazi sa ambicijama o povratku u NLB i već prvo kolo donosi ŠOK , poraz koji se nije smio desiti (ogromna krivica trenera) s tim da izgleda da je dobro da se desio ( Vlajo preuzeo klupu) a od tada je ekipa igrala sve bolje s tim da je bilo opet par teških utakmica u gostima( Trebinje,Tuzla,B.Luka) s tim da su sve izvučene i nije se kiksalo nigdje gdje nije trebalo , što na kraju donosi 2.poziciju . U svemu ovome veliki dio zasluga idu i S.Diti koja je direktno pogurala Igokeu na 3.mjesto . Polufinale donosi Igokeu koja je u prvoj utakmici bez previše problema pobijeđena , u uzvratu debakl s tim da glavni igrači su ili ostali u ŠB ili su sjedili na klupi tj.igrali bez snage . Treća utakmica je bila spektakularna kako u navijačkom tako i igračkom smislu , Igokea je bila razbijena na oba polja . Izborena je NLB slavilo se 2 dana prvi trening pred Bosnu je bio večer pred utakmicu s hektolitrima piva u želudcima ali očito sa punim srcima želje za pobjedom . U toj utakmici je Bosna deklasirana i bila bez ikakvih realnih izgleda za pobjedu . Uzvrat u Širokom je pokazao da trenutno nitko u državi nije u stanju napraviti ovakav spektakl na tribinama a igrači su sve pokazali osvajanjem titule prvaka . Za kraj o igračkom kadru koji je donio 6-tu titulu u ŠB.
Mason – čovjek kojem osobna statistika nije bila ni najmanje bitna , trudio se svim srcem , davao tonus ekipi i razigravao je kako to rade najbolji
Mišić – iza sebe imao par odličnih utakmica (Trebinje,B.Luka te par domaćih utakmica) s tim da je čovjek očito pozitivac ali nedovoljno kvalitetan za rejting Hkk Široki
Puljko – ma taj ima srce za svaku pohvalu , par katasrofalno loših utakmica je pokazalo da nije prevelik kapacitet ali opet kad je bilo najvažnije bio je odličan i imao dovoljno hrabrosti i znanja pogađati kad nikomu nije išlo .Nije to neki znalac ali siguran sam da bi ga puno trenera poželjelo u svojoj ekipi .
Siriščević – mlad dečko ima ugovor na još 2 godine , u početku sezone pokazao da se ozbiljno može računati na njega ali često su se dešavale i oscilacije koje su po meni bile očekivane , u polu i finalnoj seriji pokaza da i bez napadačkog učinka može biti jako koristan u ekipi .
Vrbanc – ma kako taj radi to se rijetko viđa ali povrede su ostavile predubok trag , kako se meni čini da tom dečku fali jedino samopouzdanje ali da do njega očito nije lako doći , vraća se vjerojatno u Cibonu i po meni ni njegov doprinos nije bio zanemariv jer je u par tekmi (Trebinje,Tuzla,Mostar) bio najbolji i izvukao utakmice u bitnim momentima .
Ružić – ma kako god čovijek čitao statistiku njegova je uvijek dobra, ma ne šuta on previše ,također niti ne asistira baš puno , čovjek je po vokaciji trojka ali veći dio do polu i finalne serije igrao lažnu četvorku i skakao kao da je petica, bacao se po terenu i izgarao svaku tekmu , omiljen u Širokom zbog svoje borbenosti i konstante .
Thomas – njemu je onaj koš očito prenisko , kakvih smo se zakucavanja od njega nagledali to je prekrasno , nema leđnu tehniku , nema neki šut , ali ako je u blizini koša zakucava i preko 10 cm viših od sebe , timski igrač , a sam si platio kartu te došao na probu koliko je bio uvjeren da će zadovoljiti .
Josipović – velike oscilacije tijekom sezone , povrede ga previše odaljile od forme ali kad je trebalo biti najbolji i bio je , naš najskuplji ovogodišnji igrač koji je na kraju i pokazao zašto , kolike su frustracije u njemu bile tokom sezone vidjelo se u načinu proslave svakog poena kojeg je zabio kao da svaki donosi euroligu .
Grgat – stari svaka ti čast , čovjek od kog ništa nisam očekivao a dao je mnogo , rutina i iskustvo koje posjeduje su u teškim momentima bile od ključne uloge u našim pobjedama . Koliko vidim da mu je ponuđeno produženje suradnje i volio bih da se dogovori .
Špralja – Šime je posebna priča i priča svih priča, taj je igrao s cijevima u želudcu , pod blokadama, s kamencima u mokračovodu , polomljenih leđa i ostalo i nije bez razloga da se u utakmici nakon oporavka pri njegovu ulasku tribine 10 minuta skandirali njegovo ime. U bitnim utakmicama na kraju odigrao solidne role uz razumljivo neveliku minutažu .
O mladima mogu reći da su u određenim dijelovima sezone odigrali solidne partije te stekli seniorsko iskustvo koje će im u narednim sezonama biti od velike važnosti .
Znam da sam vas malo umorio ali prvak države zaslužuje malo poduži rezime .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 01 jun 2009, 21:04

ja ipak ne bih ostavio ni ruzica ni josipovića jer su skupi a i pri zalasku karijere,vrbanc i mišić odlaze,a moglo bi se dovest opačka.ne igra sad nigdje.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 01 jun 2009, 21:28

nasi najbolji igraci u ovoj zadnjoj seriji su bili Mason, Puljko, Grgat i Thomas, i volio bih da se njih ostavi za slijedecu sezonu uz Spralju, Siriscevica i Milekovica koji su pod ugovorima. to je 7 igraca, uz njih eventualno jos jednog igraca (Opacak npr kako rece netko gore, ili bar ostaviti Ruzica) ali svakako i jos jednog playa jer potrebna je zamjena Masonu, i ostalo mladi, Bilinovac, Bubalo, Planinic, Ramljak. Vjerujem da njih cetvorica mogu puno postici u karijeri, i treba im dati i sansu i povjerenje, i pokazati strpljenje prema eventualnim oscilacijama, jer samo tako se igrac izgradi. S druge strane, Naletilic, po meni, nije dovoljno dobar da bi nosio igru, u napadu mu nedostaje kreativnosti i eventualno moze posluziti samo da odmori neke igrace, a sad je li to za njega zadovoljavajuce, da sjedi na klupi cijelu utakmicu, i ulazi samo minut-dva, to ne znam. Mislim da je za njega bolje da ode negdje na posudbu (Capljina, Zrinjski), i da odigra cijelu sezonu, pa da se vidi da li ce od njega nesto biti ili ne. U svakom slucaju vjerujem da uprava HKK Sirokog zna sta radi, i da ce i unatoc manjku sredstava uspjeti osigurati kvalitetan sastav za NLB ligu i da sezona koja dolazi moze biti jos jedna od "epskih" :) Naravno, cestitke i treneru Vlasicu, smatram da i njemu treba pokazati povjerenje i pruziti mu sansu u sl.sezoni

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 01 jun 2009, 21:35

matetaraba je napisao/la:ja ipak ne bih ostavio ni ruzica ni josipovića jer su skupi a i pri zalasku karijere,vrbanc i mišić odlaze,a moglo bi se dovest opačka.ne igra sad nigdje.
Što se cijene tiče .Ružić uopće nije preskup (ja točno znam koliko dobiva ali nije za forum ) dok je Josipović plaćen koliko i vrijedi ali ni to nije baš tako prestrašna cifra kad se gleda NLB (imali smo mi i skupljih duplo) a za BiH naravno da da.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.