Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Sigurno je Sunjic jos gori za iznosenje lopte od Zukanovica
Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja lijepog zivotaDaVinci je napisao/la:Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nama ne valja ni kad pobjedjujemo niti kad gubimo:-)DaVinci je napisao/la:Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...
ja mislim da cemo ove sutra dobiti a onda nek je crnogorcima Bog na pomoci u maju...koreji cemo ubiti volju za fudbalom pred polazak na svjetsko.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jesu li Korejanci ko Kinezi niski? Djuric, Dzeko, Kodro u napadbabino je napisao/la:nama ne valja ni kad pobjedjujemo niti kad gubimo:-)DaVinci je napisao/la:Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...
ja mislim da cemo ove sutra dobiti a onda nek je crnogorcima Bog na pomoci u maju...koreji cemo ubiti volju za fudbalom pred polazak na svjetsko.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Imali neko ko se razumije
Jel ovaj Senegal bio kolonija Francuske
Jeste, nezavisnost su stekli pocetkom sezdesetih.svrakino1921 je napisao/la:Imali neko ko se razumije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala prijateljuPivopija je napisao/la:Jeste, nezavisnost su stekli pocetkom sezdesetih.svrakino1921 je napisao/la:Imali neko ko se razumije
Ma valja druze ... al' de da pobjedjujemo opet s merakom k'o sto smo nekad znali ...babino je napisao/la:nama ne valja ni kad pobjedjujemo niti kad gubimo:-)DaVinci je napisao/la:Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...

Mada mislim da toga nece vise biti sve dok nedodje nova generacija zeljna EP-a i SP-a ... ovi vise nisu zeljni jer su sebi tu zelju vec ispunili ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
nama ne valja ni kad pobjedjujemo niti kad gubimo:-)DaVinci je napisao/la:Steta ... ovako imamo opet sansu da nekom frljokom pobjedimo i do juna se k*rcimo kako smo bolji od ucesnika SP-a ...Miske01 je napisao/la:Kouyate i Keita ne igraju...
[/quote]
Ma valja druze ... al' de da pobjedjujemo opet s merakom k'o sto smo nekad znali ...

Mada mislim da toga nece vise biti sve dok nedodje nova generacija zeljna EP-a i SP-a ... ovi vise nisu zeljni jer su sebi tu zelju vec ispunili ...[/quote]
Zukanović, Kodro, Duljević, Cimirot, Šehić, Memišević, Đumić, Đurić, Bajić, Vrančić... Niko od njih nije bio u Brazilu i sigurno da su željni, a svakako da su i ostali poput Džeke, Bešića, Vranješa, Višće...
BHF
-
- Kontakt:
Pozvati Ibru onda, on ako nema želju za prvenstvom nema niko... A bio je u Brazilu

Dzeko i Pjanke ti prvi nisu vise zeljni ... zeljeli su jedno prvenstvo i to su sebi ispunili (i nama) ... vise nemaju taj 'urge', sto je potpuno logicno s ljudske strane: zelio, odradio, idemo dalje ... stvar je sto mi navijaci jos uvijek imamo taj 'urge' a s njima dvojicom nam sve krece i zavrsava ... za nadati se da ce ove kvalifikacije presuditi 'urge' tih gore nabrojanih ...Miske01 je napisao/la:Zukanović, Kodro, Duljević, Cimirot, Šehić, Memišević, Đumić, Đurić, Bajić, Vrančić... Niko od njih nije bio u Brazilu i sigurno da su željni, a svakako da su i ostali poput Džeke, Bešića, Vranješa, Višće...DaVinci je napisao/la: Ma valja druze ... al' de da pobjedjujemo opet s merakom k'o sto smo nekad znali ...![]()
Mada mislim da toga nece vise biti sve dok nedodje nova generacija zeljna EP-a i SP-a ... ovi vise nisu zeljni jer su sebi tu zelju vec ispunili ...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dzeko i Pjanic nisu zeljni? Pa ta dvojica su zeljna vise nego bilo koDaVinci je napisao/la:Dzeko i Pjanke ti prvi nisu vise zeljni ... zeljeli su jedno prvenstvo i to su sebi ispunili (i nama) ... vise nemaju taj 'urge', sto je potpuno logicno s ljudske strane: zelio, odradio, idemo dalje ... stvar je sto mi navijaci jos uvijek imamo taj 'urge' a s njima dvojicom nam sve krece i zavrsava ... za nadati se da ce ove kvalifikacije presuditi 'urge' tih gore nabrojanih ...Miske01 je napisao/la:Zukanović, Kodro, Duljević, Cimirot, Šehić, Memišević, Đumić, Đurić, Bajić, Vrančić... Niko od njih nije bio u Brazilu i sigurno da su željni, a svakako da su i ostali poput Džeke, Bešića, Vranješa, Višće...DaVinci je napisao/la: Ma valja druze ... al' de da pobjedjujemo opet s merakom k'o sto smo nekad znali ...![]()
Dzeksonu je ovo zadnja sansa da vidi evropsko, pjanic po izjavama najavljuje i nada se da ce odvesti svoju bosnu i na euro
Slatke izjave su budalama radovanje ... i ti i ja bi isto izjavljivali slicno svaku utakmicu a kamoli pred pocetak novih kvalifikacija gdje znas da su sve oci samo u tebe uprte kao sto je slucaj s njima dvojicom ... sjeti se samo tekmi tokom 'Road to 2014' i onda se sjeti svih tekmi poslije 2014-te ... must I say more ... a razlog sto sam u uvjeren da vise nemaju toliki 'urge' je sto sam skoro i u vlastitom zivotu dozivio da nesto sto preko 10 godina silno zelim, sanjam i nadam se, mi se napokon ispunilo ... i vise nemam 'urge' za tim ... zelio, odradio, idemo dalje ...JavierBosnia je napisao/la:Dzeko i Pjanic nisu zeljni? Pa ta dvojica su zeljna vise nego bilo koDaVinci je napisao/la:Dzeko i Pjanke ti prvi nisu vise zeljni ... zeljeli su jedno prvenstvo i to su sebi ispunili (i nama) ... vise nemaju taj 'urge', sto je potpuno logicno s ljudske strane: zelio, odradio, idemo dalje ... stvar je sto mi navijaci jos uvijek imamo taj 'urge' a s njima dvojicom nam sve krece i zavrsava ... za nadati se da ce ove kvalifikacije presuditi 'urge' tih gore nabrojanih ...
Dzeksonu je ovo zadnja sansa da vidi evropsko, pjanic po izjavama najavljuje i nada se da ce odvesti svoju bosnu i na euro
Generalno je kurcobolja dosta velika kod pojedinih igraca, dovoljno je pogledati utakmicu protiv Irske da to vidis
Bolno ali istinito. Nisu svi igraci takvi, dosta je isto do mentaliteta. Kako Corluka ili ranije Srna i koliko ostalih igraca imaju konstantno motiv da izadju na najvecu scenu. Vjerujem da bi ga i Barbarez imao da se jednom uspio plasirati sa nama. Nemogu da razumim igraca kad kaze da mu se san ispunio da je dosao na jedno veliko takmicenje. Odes a nista ne pokazes, i samo tako. Jos kapiten a kapiten upravo mora da motivise sve igrace, da digne atmosferu na jedan veci nivo, da pucaju od patriotizma.DaVinci je napisao/la:Slatke izjave su budalama radovanje ... i ti i ja bi isto izjavljivali slicno svaku utakmicu a kamoli pred pocetak novih kvalifikacija gdje znas da su sve oci samo u tebe uprte kao sto je slucaj s njima dvojicom ... sjeti se samo tekmi tokom 'Road to 2014' i onda se sjeti svih tekmi poslije 2014-te ... must I say more ... a razlog sto sam u uvjeren da vise nemaju toliki 'urge' je sto sam skoro i u vlastitom zivotu dozivio da nesto sto preko 10 godina silno zelim, sanjam i nadam se, mi se napokon ispunilo ... i vise nemam 'urge' za tim ... zelio, odradio, idemo dalje ...JavierBosnia je napisao/la:Dzeko i Pjanic nisu zeljni? Pa ta dvojica su zeljna vise nego bilo koDaVinci je napisao/la:Dzeko i Pjanke ti prvi nisu vise zeljni ... zeljeli su jedno prvenstvo i to su sebi ispunili (i nama) ... vise nemaju taj 'urge', sto je potpuno logicno s ljudske strane: zelio, odradio, idemo dalje ... stvar je sto mi navijaci jos uvijek imamo taj 'urge' a s njima dvojicom nam sve krece i zavrsava ... za nadati se da ce ove kvalifikacije presuditi 'urge' tih gore nabrojanih ...
ljudi da li ste realni sta pisete, cuj gube "urge", onda je ronaldo davno trebao zavrsiti karijeru jer je ostvario apsolutno sve i na timskom i licnom planu, ali kada jednom nesto uradis sljedece pitanje koje se ppstavlja je koliko puta si to uradio i takvi pisu historiju. svaki novi pocetak kvalifikacija, svaka nova sezona baterije se pune, novi se ciljevi postavljaju, pogotovo svaki rezultat nama igra veliku ulogu jer nije lagano za nas kvalifikovati se kao njemackoj npr.
kada zavrsis karijeru kao igracu ti se broje titule, medalje, ucesca na sp/ep i to je ono sto ostavljas iza sebe po cemu ce te se pamtiti, pogotovo ako igras za manju zemlju i klub to se uduplava.
spomenut cete lulica vjerovatno, koji bi vjerujem rado dosao na gotovo ako se kvalifikujemo i igrao ep, ali dug je put do toga pracen svim i svacim od cega je njemu vise muka pa se oprostio.
+ sto u toku karijere igrac ima priliku 2-3x igrati na ep/sp, prvi put ti se ispuni san a vec sljedeci si iskusniji i ides na vise.
memisevic rece ispunio mu se san kada je debitovao za repku, sta sad treba ostati na tome
kada zavrsis karijeru kao igracu ti se broje titule, medalje, ucesca na sp/ep i to je ono sto ostavljas iza sebe po cemu ce te se pamtiti, pogotovo ako igras za manju zemlju i klub to se uduplava.
spomenut cete lulica vjerovatno, koji bi vjerujem rado dosao na gotovo ako se kvalifikujemo i igrao ep, ali dug je put do toga pracen svim i svacim od cega je njemu vise muka pa se oprostio.
+ sto u toku karijere igrac ima priliku 2-3x igrati na ep/sp, prvi put ti se ispuni san a vec sljedeci si iskusniji i ides na vise.
memisevic rece ispunio mu se san kada je debitovao za repku, sta sad treba ostati na tome
Zarathustra
Tako je!!! Ili kad u školi npr. prođeš odličnim, lupam, u sedmom razredu i cilj si kao ostvario i boli te ku-rac sad ću dvicom u osmom jer sam prošao već peticom. Kao što kažeš, nova sezona/godina/kvalifikacije novi početak i novi cilj.Moggi je napisao/la:ljudi da li ste realni sta pisete, cuj gube "urge", onda je ronaldo davno trebao zavrsiti karijeru jer je ostvario apsolutno sve i na timskom i licnom planu, ali kada jednom nesto uradis sljedece pitanje koje se ppstavlja je koliko puta si to uradio i takvi pisu historiju. svaki novi pocetak kvalifikacija, svaka nova sezona baterije se pune, novi se ciljevi postavljaju, pogotovo svaki rezultat nama igra veliku ulogu jer nije lagano za nas kvalifikovati se kao njemackoj npr.
BHF
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta sve necu procitati, ispade mi vise zelimo na euro nego oni
Al tako je to kod nas, nakon poraza nama je uvijek teze nego njima
Al tako je to kod nas, nakon poraza nama je uvijek teze nego njima
Vjerovatno je tako!JavierBosnia je napisao/la:Sta sve necu procitati, ispade mi vise zelimo na euro nego oni
Moj poznanik koji je blizak sa jednim, vec sada bivsim reprezentativcem Srbije (Krstajić ocigledno ne racuna na njega) mi je pricao kako mu je doticni rekao da mu poziv u reprezentaciju vise predstavlja teret i obavezu, nego zadovoljstvo, jer mu to samo oduzima privatno i slobodno vrijeme...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.