Cleveland Cavaliers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 00:58

slika

E da se i ja nasmijem nakon ovih turbulentnih dana :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 apr 2013, 07:34

adriano_leite je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Mike Brown :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A spominjao se Phil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sad je i definitivno jasno da se LeBron 2014e nece vratiti u Cleveland,pa ko bi zelio s tim klocem ponovo da saradjuje :roll:
Na twitteru James govori da bi Cavsi trebali angazovati Browna, da je Brown neposteno dobio otkaz u Lakersima itd. Izgleda da je M. Malone bio covjek kojeg James nije zelio u Cavsima, a tada je bio asistent, bio je i sada na uzem spisku za trenera Cavsa, ali je jos uvijek u GSW. Neko je cak i napisao kao ukoliko Cavsi zele Jamesa, nek ne uzimaju M. Malonea kao trenera.

@lumani, taj GM kojeg toliko hvalim, rekao je da zeli da identitet ekipe bude jaka odbrana, a svakako je Brown odlican sto se tice odbrane. Problem mu je napad, a po svemu sudeci, planira se angazovati neki kvalitetan ofanzivni koordinator. Ipak od onog realnog na trzistu trenera, sigurno je Brown najbolji, jer imena poput Van Gundya, Phila itd. ne zele biti dio mlade ekipe Cavsa, nego zele u contendera, iako izgleda Phil uopste ne zeli da trenira, nego da bude GM ili konsultant, zbog zdravlja. Helem kako god okrenes, vidjecemo kako ce se to odvijati. Ovaj potez bi mogao biti pokazatelj da se zeli PO i da ce se agresivno ici u trejdove i free agency u predsezoni, sto me svakako raduje. Kako god, skeptican sam po pitanju Browna, ali ima on i dobrih strana, a to je odbrana, a mi nismo uopste igrali odbranu u ovom procesu rebuildinga. Jedva cekam iducu sezonu da vidim kako ce to sve izgledati.

Nakon Scotta sam ocekivao nekog strucnjaka :) Brown nije toliko los koliko se prica,ali bilo je drugih izbora.Za odbranu su potrebni i igraci :) Avery Johnson je slobodan ...Ali dobro,sacekajmo narednu sezonu,da vidimo koga dovodite ,a ko vam odlazi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 10:27

lumani je napisao/la: Nakon Scotta sam ocekivao nekog strucnjaka :) Brown nije toliko los koliko se prica,ali bilo je drugih izbora.Za odbranu su potrebni i igraci :) Avery Johnson je slobodan ...Ali dobro,sacekajmo narednu sezonu,da vidimo koga dovodite ,a ko vam odlazi.
Kad je mogao osposobiti Drew Goodena da igra odbranu, Westa takodjer, onda mislim da je moguce svakog osposobiti da igra odbranu :lol: . Sto se tice Averya, nemoj mi ga molim te spominjati, zbog Mirze sam covjeka zamrzio :lol: .

Jedva cekam slj. sezonu, po svemu sudeci jurit cemo PO, a takodjer cemo imati i igrackih promjena.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 10:36

Dio intervjua sa Waitersom, gdje pokazuje o kakvom se liku radi. Momak igra sa zeljom da nekome nesto dokaze i to koristi kao motivaciju. Stvarno nije moguce ne gotiviti ovakvog lika. Momak jednostavno nece prestati raditi, jer je takav u pitanju takav karakter. U mnogim drugim intervjuima je pricao o svom odrastanju, kako je mnogo bio osporavan, ali je samo radio jace i jace.

What's the plan for the summer for you personally?

DW: I'm going to work like I have something to prove. I'm still not getting the respect I think I deserve. That's my motivation.

What's your ceiling in the NBA? Do you see yourself as a starter, All-Star, superstar?

DW: Superstar! That's my motto. I'm confident that if I keep working, they will see. I've proved everybody wrong this year and I will keep working hard.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 18:28

Mike Brown adding ex-Pistons coach/Cavs assistant John Kuester to staff, and keeping Jamahl Mosley from Byron Scott's staff, **** says.

Uljepsa mi ovo dan. Kuester nije bio nesto dobar kao HC, ali kao asistent, moze biti jako dobar za nase ofanzivne setove. Bio je dio trenera kada smo bili medju najboljima u ligi u ofanzivnom dijelu. Sto se tice Mosleya, odlicno je to sto ga je Mike Brown ostavio, a sigurno je to bio njemu i uslov vezan za ovaj posao, jer je Mosley pokazao velike stvari radeci sa Tristanom, zajedno sa Ilgauskasom. Polako se kockice slazu za iducu sezonu, a ova vijest me je posebno ucinila sretnim i optimisticnim za iducu sezonu i buducnost Cavsa. Kuester dobar za ofanzivu, Brown za defanzivu, Mosley za nase mlade nade. Jos kada bismo ukrali kakvog doktora iz Sunsa, to bi bilo odlicno.

Edit: Cavaliers Interested In Trading For LaMarcus Aldridge.

Ma dan se odlicno razvija :D .

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 18:40

Odličan igrač no još od vremena Roy-a i njega navijači su uvijek gledali na LeMarcusa kao igrača koji će igrati čitavo karijeru u Trail Blazersima.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 18:49

Neutral je napisao/la:Odličan igrač no još od vremena Roy-a i njega navijači su uvijek gledali na LeMarcusa kao igrača koji će igrati čitavo karijeru u Trail Blazersima.
Problem sa njima je da li ce oni moci zadrzati LMA, jer jos uvijek nisu PO tim, cak imaju i vise rupa nego mi u rosteru, a uz sve to igraju i na zapadu i tesko ce se izboriti za PO. Ono sto ce morati njihov FO odluciti, da li u apsolutni rebuilding oko Lillarda ili kao do ovog momenta sto su radili. Nasi pickovi bi im svakako pomogli ukoliko se odluce za rebuilding oko Lillarda.

Sto se mene tice, LMA mi je jako drag igrac, jos od vremena kada je dosao u ligu, pa onda dosao Oden, mislio sam da ce biti najjaci tandem visokih igraca u godinama koje dolaze.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2013, 18:53

Vidim ne daju Waitersa i Thompsona. Pa za sta ga to kontaju dovest?

Jedino nezasticeni pikovi prve runde. Njihovi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 19:09

Donnie Darko je napisao/la:Vidim ne daju Waitersa i Thompsona. Pa za sta ga to kontaju dovest?

Jedino nezasticeni pikovi prve runde. Njihovi.
Mislim da bi dali pickove (kombinaciju od: pick Lakersa ove godine plus nas pick iduce godine nekih top 5 protected, pick Heata, 31. i 33. pick druge runde ove godine, prava na pick Sacramenta i mozda neki pick prve runde uz neku lottery protekciju) te jednog od Zeller/Tristan/Waiters. Mislim da je misljenje FO da samo jedan od Waiters-Tristan mogu otici u nekom trejdu uz pickove i neke fillere.

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 apr 2013, 19:10

dajte onog mekanog centra svog i budite sretni :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 apr 2013, 00:18

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 maj 2013, 02:57

Kod: Označi sve

Anthony Lima 
@AnthonyLimaFAN 

DW on Brown:Just met with him, he knew more about my game than I did. He said he loved my game and he loves a person with a chip on shoulder
2:26 AM - 9 May 2013

Anthony Lima 
@AnthonyLimaFAN 

DW: "I'm a starter in this league...coach [Brown] said it himself"..."coming off the bench was my college days"
2:29 AM - 9 May 2013

Anthony Lima 
@AnthonyLimaFAN 

DW on Kyrie stacking up with Cp3: He's right there talent wise, just needs to add the leadership like him
2:33 AM - 9 May 2013

Anthony Lima 
@AnthonyLimaFAN 

DW on 5th place in ROY voting: Look at stats, numbers don't lie...all that is motivation, they're gonna see a different Dion next year.

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 maj 2013, 14:26

Puno se prica da ce Gasol u Cleveland za draft pickove i nekog mladog igraca ? Jel ti znas nesta vise :?: :roll:

Posto vi imate previse cap prostora sijedece godine ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 18:22

Kobe Bryant je napisao/la:Puno se prica da ce Gasol u Cleveland za draft pickove i nekog mladog igraca ? Jel ti znas nesta vise :?: :roll:

Posto vi imate previse cap prostora sijedece godine ;)
Spominje se nesto Gasol, kao i Aldridge, Love i Horford, sve igraci koji mogu igrati i 4 i 5. Cini mi se da su u pitanju pickovi druge runde za Gasola i mozda onaj pick koji smo od vas uzeli, a ako bude nas pick na nekom 5. ili 6. mjestu, bez igraca za koje smo zainteresovani, onda bi i taj pick mogao biti proslijedjen vama. Nama odgovara i to sto haman Gasolu istice ugovor iduce sezone, a sto se tice tog mladog igraca, ne vidim ko bi to mogao biti, sigurno ne Tristan, Waiters, Irving i Zeller, doduse mozda bi mogao biti Zeller, a takodjer je i Speights relativno mlad sa 25 godina. Jos je to tesko predvidjeti, mislim da ce se vise znati za 2 dana kada bude odrzan draft lottery, pa kada se vidi ko ima koji pick.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 22:11

Tristan Thompson @RealTristan13 3 hours ago

That morning workout got me feeling good. Good afternoon everyone

Joj kakav radoholicar majko mila :o . Ima izgleda vec deset dana se sprema za trening kamp, iako jos uvijek ni sezona nije gotova. Sretni smo sto ga imamo, a takodjer i Waiters je poceo sa treninzima i njegov trener kaze da radi kao ludjak, takvim intenzitetom kao da zeli biti All-Star igrac sljedece sezone. Za Zellera nema nista jer nema twittera, dok je i Irving izgleda poceo sa treninzima i to odbranom.

GO CAVS GO!

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 20 maj 2013, 22:17

adriano_leite je napisao/la:Tristan Thompson @RealTristan13 3 hours ago

Joj kakav radoholicar majko mila :o . Ima izgleda vec deset dana se sprema za trening kamp, iako jos uvijek ni sezona nije gotova. Sretni smo sto ga imamo, a takodjer i Waiters je poceo sa treninzima i njegov trener kaze da radi kao ludjak, takvim intenzitetom kao da zeli biti All-Star igrac sljedece sezone. Za Zellera nema nista jer nema twittera, dok je i Irving izgleda poceo sa treninzima i to odbranom.

GO CAVS GO!
I kod nas su Faried i Koufos poceli s treninzima, al realno, ja bi trenirao po citav dan plus te neko placa milionima jbt, pogotovo sto radis nesta sto volis :D :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 maj 2013, 22:31

JHam je napisao/la:

GO CAVS GO!
I kod nas su Faried i Koufos poceli s treninzima, al realno, ja bi trenirao po citav dan plus te neko placa milionima jbt, pogotovo sto radis nesta sto volis :D :D
Fakat, ja da imam salu besplatnu citav dan ne bi izlazio iz nje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 20 maj 2013, 22:33

Pa ovako kad odem na basket, budem po citav dan, dok mrak ne padne(a i tad jos malo ostanemo :lol: ) a ne jos da mi neko milione placa i da imam besplatnu salu :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2013, 22:33

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la:

GO CAVS GO!
Fakat, ja da imam salu besplatnu citav dan ne bi izlazio iz nje.
Eh, ali ima ih pa ne zele da treniraju, a jbg. imaju ugovore pa im tim nista ne moze, samo isplacivati, kao npr. onaj moron iz Rocketsa. Meni je drago da nemamo takvih igraca, a da su ovi koji su buducnost, izuzetno predani radu i zele da napreduju. Ni ja ne shvatam te kojima je placeno sve, a ne zele da treniraju.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2013, 02:59

Cestitke!Nadam se PO vec nadolazece sezone sa ovim pikom... ;)

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.