ne ispusta ih iz ruku xD i kuci ih nosibega_afc je napisao/la:nebi muha trco ko blentav za njima kad seljacine onako izbijuL' Imperator je napisao/la: znas da jesu

ne ispusta ih iz ruku xD i kuci ih nosibega_afc je napisao/la:nebi muha trco ko blentav za njima kad seljacine onako izbijuL' Imperator je napisao/la: znas da jesu
sta ce kad onih 10ak lopti kosta ko pola nase ekipeL' Imperator je napisao/la: ne ispusta ih iz ruku xD i kuci ih nosi
hehe, e jbg sadbega_afc je napisao/la:sta ce kad onih 10ak lopti kosta ko pola nase ekipeL' Imperator je napisao/la: ne ispusta ih iz ruku xD i kuci ih nosi
muha je glavni i odgovorni,stoga je logicno da covjek uzima pare,al nije sad tu polemika o njemu neg o ekipi,a da imamo najboljeg oruzara u ligi to da xDL' Imperator je napisao/la:hehe, e jbg sadbega_afc je napisao/la:sta ce kad onih 10ak lopti kosta ko pola nase ekipeL' Imperator je napisao/la: ne ispusta ih iz ruku xD i kuci ih nosipa Muha ima vecu platu, vec sto su one lopte kostale
![]()
hehe, ma ne vjerujem.., ima sony nekoliko mesara u svojoj ekipineutralan__ je napisao/la:Čuj 7:1,nešto vas hoće sedmice ove sezone, prvo Vitez,pa sad Borac.Samo me strah zbog @sony_91 da i Omladinac ne fasuje petardu ili više
.
L' Imperator je napisao/la:hehe, ma ne vjerujem.., ima sony nekoliko mesara u svojoj ekipineutralan__ je napisao/la:Čuj 7:1,nešto vas hoće sedmice ove sezone, prvo Vitez,pa sad Borac.Samo me strah zbog @sony_91 da i Omladinac ne fasuje petardu ili više
.
mene strah da nam se neko ne povrijedi poslije utakmice s njima
ma i ja se salimneutralan__ je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:hehe, ma ne vjerujem.., ima sony nekoliko mesara u svojoj ekipineutralan__ je napisao/la:Čuj 7:1,nešto vas hoće sedmice ove sezone, prvo Vitez,pa sad Borac.Samo me strah zbog @sony_91 da i Omladinac ne fasuje petardu ili više
.
mene strah da nam se neko ne povrijedi poslije utakmice s njima
Nisam znao.On govori sve neka djeca u ekipi,nisu valjda odmah mesari postali
![]()
.
Šalim se malo,hoće l' mi se jaran naljutiti.
ma niđe nije bajno, ali što je previše previše jeL' Imperator je napisao/la:ma i ja se salimneutralan__ je napisao/la:L' Imperator je napisao/la: hehe, ma ne vjerujem.., ima sony nekoliko mesara u svojoj ekipimene strah da nam se neko ne povrijedi poslije utakmice s njima
Nisam znao.On govori sve neka djeca u ekipi,nisu valjda odmah mesari postali
![]()
.
Šalim se malo,hoće l' mi se jaran naljutiti.
u Omladinca su sve miroljubivi igraci xD
ma znam jarane, u njih i sluzbena lica udarajusony_91 je napisao/la:
ma niđe nije bajno, ali što je previše previše je, a oni kad tuku u Bugojnu nikom ništa, a gore je najgore, ali otom potom. Sad po bod(ove) u Kakanj
pred nama je da vidimo kako će biti, a inače, kad kod igraju Rudar i Omladinac bude fina tekma bez grubih startova i teških riječiL' Imperator je napisao/la:ma znam jarane, u njih i sluzbena lica udarajusony_91 je napisao/la: ma niđe nije bajno, ali što je previše previše je, a oni kad tuku u Bugojnu nikom ništa, a gore je najgore, ali otom potom. Sad po bod(ove) u Kakanj
u subotu ce bit' prijateljska utakmica
bez kartona, nepostojecih ofsajda, penala... i nije tacno da nigdje nije bajno, vidit ces u subotu
![]()
gusar je napisao/la:Danas je pocelo postavljanje ograde na novoj tribini.
seven je napisao/la:gusar je napisao/la:Danas je pocelo postavljanje ograde na novoj tribini.
slikice ???
gusar je napisao/la:seven je napisao/la:gusar je napisao/la:Danas je pocelo postavljanje ograde na novoj tribini.
slikice ???
Uskoro ce bit slike na kakanjlive.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.