Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Siii señooor
OUR NUMBER 9
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sisaj mi **** bobby

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nevjerovatno znacajna pobjeda, jos kad se vrate Thiago i Jota 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sa vrha se bolje vidi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo @ferin ljubimac iz tekme u tekmu sve bolji, a @fere nigdje da ga pohvali. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Znači Firmino je odigrao opet onu svoju super tekmu gdje se vraća na sredinu po loptu, ali igrač utakmice se treba tražiti između Ginia i Jonesa, kako su dečki odigrali noćas. Fenomenalno.
Kao sto rekohSuki46 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:08Dobit cemo 2 1 Spurse pa cemo onda sa Palacom 2 2 igrati.BeyKopites je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:00Ali najgore je što nemaš koga ubaciti umjesto Manea i Firmina, povredom Jote vraćeni smo na nulu što se tiče napadačkih opcija s klupe. Minamino i Origi nisu profesionalni igrači uopšte. Čak Klopp gura Minamina u vezni red jer je shvatio da nema nikakve atribute da igra napadača u EPLSuki46 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:54Mane je los vec odavno , a ovdje likovi kazu da je dobar , otvara prostor.Niti otvara prostor , jos je poceo da mrlja u napadu.Firmina necu ni da komentarisem , zreo je za klupe odavno.Brighton i ovo 4 boda zijanismoJos bez Jote naredna 2 mjeseca , drziti ovako prikljucak za vrh ,iako niko ne briljira od ovih velikih ekipa.
![]()
Protiv Tottenhama moraju poginuti za 3 boda, značilo bi mnogo.![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja sam to na vrijeme govorio, sad nema potrebe
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa bar da dodjes ovdje jednom sedmicno da kazes ono "jesam vam reko".
Spamm
Spamm
Uh jako teska iduca tekma, moraju potvrdit ovu pobjedu
Posebno me Jones iznenadio u odnosu na ono sto je pokazivao proslih sezona, mnogo vise discipline u posjedu, inteligentniji pressing, kretnje ma sve je bilo on point. S obzirom na godine Hende Wijnalduma i Milnera mnogo nam znaci da imamo nekog mladjeg na koga se moze ozbiljnije racunati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sinoc 50ta pobjeda Kloppa u PL sa jednim golom razlike.
26x 2:1
16x 1:0
4x 4:3
3x 3:2
1x 5:4
Bobimir je dao 10 odlucujucih golova u ovim tekmama, najvise od svih igraca.

26x 2:1
16x 1:0
4x 4:3
3x 3:2
1x 5:4
Bobimir je dao 10 odlucujucih golova u ovim tekmama, najvise od svih igraca.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Liverpool are reportedly ready to pursue a deal to sign Lille central midfielder Renato Sanches in January if Gini Wijnaldum leaves the club.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nemoj molim te njega, promašaj decenije lik
Ginia kako znaju i umiju zadržati. To bi najveća krađa bila u novijoj istoriji nogometa da ga neko za badava dobije.
Do sad najveća krađa je Fabinho, kakva **** mašina od igrača
Do sad najveća krađa je Fabinho, kakva **** mašina od igrača
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dovesti još jednog štopera, povratak Thiaga, Fabinho da se vrati na svoju poziciju i liga se rješava u martu
kazem ja vama al sto je najgore niko mi ne vjeruje
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.