Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Bez Rashforda par sedmica, ovo je prilika za Sancha da se konacno dokaze u Unitedu.
Ovu sansu ako ne iskoristi apsolutno sam za njegovu prodaju na ljeto.
Ovu sansu ako ne iskoristi apsolutno sam za njegovu prodaju na ljeto.
Nešto mi miriše da bi taj Jude mogao Jadonovim stopama ako dođe u Englesku... Za Haalanda si odmah vidio gdje god da stane - trpaće. Veznjaci i krila bundeske su ono što me brine kod prelazaka u druge lige. Kome nije jasno šta govorim, samo neka premota utakmicu Bayerna i Citya od sinoć, ljudi najboljoj vezi Njemačke djecu pravili. Jednostavno, brzina i fizikalije uz bare-bare tehniku je prevlast Engleza. Bayern je to sinoć jednim dijelom kompenzirao igrajući na 150%, pa krepaše do 60-e minute. Nakon toga su ih ljudi zatrpali. Ako već hoće nekog veznjaka za te lude pare, udri na Declana Rice-a, znaš da zna u ovoj ligi.
Znači ide napad Sancho - Martial - Antony u narednom periodu.
Zadnja šansa da se Sancho dokaže. Bio je jako dobar protiv Evretona i podvalio je odlično onu loptu McTommineyu za prvi gol.
Ogroman hendikep je povreda Rashforda. Već je bio na 28 golova u sezoni.
Zadnja šansa da se Sancho dokaže. Bio je jako dobar protiv Evretona i podvalio je odlično onu loptu McTommineyu za prvi gol.
Ogroman hendikep je povreda Rashforda. Već je bio na 28 golova u sezoni.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ten Hag je rekao kako nije u pitanju ahilova kod Lisandra i to malo raduje za sad. Ostaje i dalje problem ako bude napuknuća kosti u stopalu, to je svakako najmanje mjesec izostanka.
Rashford bi mogao biti spreman sljedeće sedmice. Svakako je kod njega više zamor i istegnuće, negoli nešto više, ali ako se požuri možemo samo više naj.ebat. Ne znam iskreno kako će tu postupiti. Slično je vjer i sa Shawom.
Rashford bi mogao biti spreman sljedeće sedmice. Svakako je kod njega više zamor i istegnuće, negoli nešto više, ali ako se požuri možemo samo više naj.ebat. Ne znam iskreno kako će tu postupiti. Slično je vjer i sa Shawom.
Diallo i Antony na desnom krilu sljedece sezone i ne treba nam niko drugi tu.
Pellistri je talentovan ali ne vjerujem da ce ikad biti dovoljno kvalitetan da igra u Unitedu, a Elangi je Everton maksimum.
Za Greenwooda se raspituju mnogi klubovi, prodati ga dok jos ima solidnu vrijednost jer stvarno ne vjerujem da ce vise igrati za United nakon svega sto desilo i sta ga sve ceka ako ostane u PL.
https://www.standard.co.uk/sport/footba ... 74529.html
Ne znam nijednu evropsku ekipu, s izuzetkom Citya, koja ovo može "neogrebana" preživjeti.
Ne znam nijednu evropsku ekipu, s izuzetkom Citya, koja ovo može "neogrebana" preživjeti.

Ne pamatim nešto ovako. Količina i raznolikost sreće koju Sevilla ima u ovom takmičenju je za izučavanje.
Od izgubljene utakmice gdje su trebali gubiti 4:0 u 70. minuti, došli su u poziciju da su priličan favorti u četvrtak.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma uprkos svim tim povredama mora se proci nikad gora Sevilla. Dusa me zaboli kad vidim ocajne milanske blizance u polufinalu LŠ, a mi strijepimo za prolaz u polufinale LE.
Pamtim ja, tad smo izbacili PSG iz UCLAlanSmith14 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:58
Ne pamatim nešto ovako. Količina i raznolikost sreće koju Sevilla ima u ovom takmičenju je za izučavanje.
Od izgubljene utakmice gdje su trebali gubiti 4:0 u 70. minuti, došli su u poziciju da su priličan favorti u četvrtak.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Felixians4
- Kontakt:
Treći put u 6 godina kobna Sevilla, preostale tri također Španjolska. Od 2009. do 2023. 11x eliminirani od la liga predstavnika, odnosno nekoliko poraza u finalima
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nakon sinoćnje partije, a ako je uopste iko do sada imao dilemu, mekgvajer više ne smije odigrati minute za naš klub! Kao i to da više ne smijemo davati po 100 miliona za lijevo desna krila koja nam izgleda samo dođu uzeti pare a veze s vezom nemaju, ili im jednostavno engleska liga i taj malo jači tempo i više kontakta ne odgovara. Znači Sancho, Antony, Miki, Kagawa, Depay, više ni sam ne znam koliko smo ih doveli veze nemaju.. Obrana nam je šuplja kao sir i tu treba potpuni remont klupe i vjerovatno startni desni bek. Malacia moze biti zamjena Shawu, Bissaka nekome novom kojeg dovedemo, a mislim da je platni razred Dalota zadovoljavajući za trećeg desnog beka.. Sredina je za razliku od proslih 10 godina najbolji dio tima. Fred može biti zamjena, vjerovatno i Sabitzer, mektominaj ne moze,akademije tu nemamo,dakle treba nam još jedno do dva jeftina rješenja tu..Rashford je klasa u napadu, grinvuda ne računam, primadone po krilima ne računam, mladići ne znam sta mogu ponditi..u principu ovo je jedna murinjovska sezona gdje se na trenera uzelo nesto više nego sto realno vrijedimo..iduce nam vjerovatno slijedi hladan tuš
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
10 godina od zadnje titule (i zadnje borbe za titulu), a najmanje jos toliko cemo cekati ako Glazeri ne odu ovu ljeto.
Fali jos jedan Community Shield na slici.

Prema kladionicama, Brighton favorit protiv Uniteda na neutralnom terenu? Al opet kad se sjetim potencijalnog stoperskog dvojica nije ni cudo.
Dosta golova na ovom snimku nisu njegova krivica, ali poenta stoji da De Gea nema sta da trazi na golu ekipe koja zeli da se bori za titulu.
Nece se desiti, ali bih radije da gledam Heatona ili Butlanda na golu do kraja sezone, u zavisnosti od toga ko bolje igra nogom.
Brighton apsolutni favorit danas, ekipa koja zasluzuje i bolji plasman u ligi i pozitivno bi me iznenadio prolaz danas.
Butland-AWB-Lindelof-Shaw-Malacia-Casemiro-Eriksen-Bruno-Rashford-Martial-Antony, Weghorst umjesto Martiala ako francuski invalid nije spreman.
Fakat. Izgleda da je morao i Bruno nastradati, šteta. Ne vjerujem da je ozbiljno jer bi već panika bila po medijima, ali ipak jako bitna tekma za nas, a znamo šta nam Bruno znači. Nadam se kraćoj pauzi.
@al, više bih volio Freda u prvoj. Sabitzer neka ulazi s klupe kao neka ofanzivnija opcija. Sa Fredom je više trke i slobode za Eriksena. To nam je potrebnije za ovu utakmicu. Tottenham će se morati više otvoriti negoli inače, i tu nam je šansa za dobru tranziciju. Sabitzer tu slabo šta ima tražiti.
@al, više bih volio Freda u prvoj. Sabitzer neka ulazi s klupe kao neka ofanzivnija opcija. Sa Fredom je više trke i slobode za Eriksena. To nam je potrebnije za ovu utakmicu. Tottenham će se morati više otvoriti negoli inače, i tu nam je šansa za dobru tranziciju. Sabitzer tu slabo šta ima tražiti.
Mah, čudo je da mu i do sada ništa nije bilo… Svaku prokletu minutu ove sezone je igrao. Što se tiče Sabtzera, njega je najavio Mirror u 11, sad koliko je to pouzdano, ne znam. Lično sam i ja na Fredovoj liniji, trči ko navijen, a ima veću sklonost ka rizikovanju i pokušaju nekih probijanja linija, što bi moglo možda prelomiti utakmicu sa Spursima. Biće zeznuto kako god, teško je znati na šta će izaći promjena trenera kod ovih - mogu potonuti skroz, a mogu i na inat odigrati i zapapriti nam. Bitno je ne zijaniti. Ostalo bonus.
Da hoce neko roknut ono smece masonsko i da bog da mu se cetvrti krug ponuda na materi izredao
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.