Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
Cekaj, jel to sarkazam pojedinih il je Vasilj fakat potpisao za drugoligasa u Saudiji??
Nemoj tako, novi su prvoligas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Aha. Pa, dobro
Vec sam napisao. Steta je da za golmana u tek 30oj ganja egzistenciju. Al ako su baraz i SP znak da elanom posustaje i da se kao prvi golman repke odlucio zaganjati egzistenciju, zasto mu zamjeriti.
Ima Zloca kao prva opcija, a da nije nista slabiji od Vasilja. Barem kada treba nogom opaliti loptu, a da ista ne zavrsi u nasem golu.
Ma i Zlomislic je jos veci panicar od Vasilja. Kad se sjetim Makedonije, lik je jedno 3 puta pogresno ispucao loptu u ovako 15-20 minuta, cim su malo Makedonci pritisli nazad.Drum je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:10Aha. Pa, dobro![]()
Vec sam napisao. Steta je da za golmana u tek 30oj ganja egzistenciju. Al ako su baraz i SP znak da elanom posustaje i da se kao prvi golman repke odlucio zaganjati egzistenciju, zasto mu zamjeriti.
Ima Zloca kao prva opcija, a da nije nista slabiji od Vasilja. Barem kada treba nogom opaliti loptu, a da ista ne zavrsi u nasem golu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci, i taj udaracDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:20Ma i Zlomislic je jos veci panicar od Vasilja. Kad se sjetim Makedonije, lik je jedno 3 puta pogresno ispucao loptu u ovako 15-20 minuta, cim su malo Makedonci pritisli nazad.Drum je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:10Aha. Pa, dobro![]()
Uzevsi u obzir sve okolnosti, meni je Vasilj u kvalama bio vrhunski. U barazu ono sta se desavalo, ne mozes samo njemu nabiti na nos. Zavale te ljudi, al na kraju tebe spominju.
Isto vs USA. Kenjamo sa loptom u zadnoj liniji do besvijesti. Jednom se zbog nafakli ofsajda izvucemo bez gola, al ako nastavis po istom, neces se dva puta izvuci.
Misljenja sam da je Vasilj zbog percepcije strucnog staba ispao slabiji golman nego sto jeste.
- Maroon1946
- Kontakt:
Zahvaliti mu se na svemu i početi tražiti novu jedinicu repke
On se oprostio od ozbiljnog fudbala
Pa kako, otici ubrati negdje novog golmana?Maroon1946 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:43Zahvaliti mu se na svemu i početi tražiti novu jedinicu repke
Slabi smo sa golmanima, sredinom i napadacima.
Da strucni stab nije nazor forsirao tahirovica I sunjica koji ne samo da nisu zasluzili da igraju nego nisu poziv zasluzili uopste, mi bi bili u stanju da zadrzimo loptu u sredini I ne bi vasilj bio prisiljen da stalno ima loptu u nogama gdje njegove slabosti dolaze do izrazaja.Drum je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:37Znaci, i taj udaracDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:20Ma i Zlomislic je jos veci panicar od Vasilja. Kad se sjetim Makedonije, lik je jedno 3 puta pogresno ispucao loptu u ovako 15-20 minuta, cim su malo Makedonci pritisli nazad.Drum je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:10
Aha. Pa, dobro![]()
Ima Zloca kao prva opcija, a da nije nista slabiji od Vasilja. Barem kada treba nogom opaliti loptu, a da ista ne zavrsi u nasem golu.. Moram biti iskren, nisam gledao tekme vs Mak il Pan.
Uzevsi u obzir sve okolnosti, meni je Vasilj u kvalama bio vrhunski. U barazu ono sta se desavalo, ne mozes samo njemu nabiti na nos. Zavale te ljudi, al na kraju tebe spominju.
Isto vs USA. Kenjamo sa loptom u zadnoj liniji do besvijesti. Jednom se zbog nafakli ofsajda izvucemo bez gola, al ako nastavis po istom, neces se dva puta izvuci.
Misljenja sam da je Vasilj zbog percepcije strucnog staba ispao slabiji golman nego sto jeste.
Njih dvojica zbog nemogucnosti da zadrze loptu prave sve igrace oko sebe slabijima pa tako I nikolu
Iskreno, s obzirom kako dobro je odigrao ove posljednje utakmice, ovaj transfer je dobar s obzirom da cemo sad vjerovatno morat nac neku alternativu na golu
naprijed rejal
Zar jesam?
Moje iskreno izvinjenje
naprijed rejal
Ma marš u **** materinu ba, otac te **** glupi.eleGancy je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:15Pa eto sad si se skroz otkrio i svaki tvoj prethodni i buduci post u kojem guras hrvate postaje bezvrijedan. Jer si bolesno subjektivan i sovinistican i cim ti neko pipne hrvata odma vrijedjas. To je dokaz koliko ste vi ekstremisticni, i ti i onaj rvatina perun. Polako se jedan po jedan raskrinkavate.![]()
![]()
Glory Glory Man United
J*** ti mater u usta, pročitaj njegov post pa onda moj.DanijelTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:54jos lik usporedjuje potez Tabakovica koji ostaje u Evropi u klubu koji je Real Madrid za onog saudijskog drugoligasaeleGancy je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:15Pa eto sad si se skroz otkrio i svaki tvoj prethodni i buduci post u kojem guras hrvate postaje bezvrijedan. Jer si bolesno subjektivan i sovinistican i cim ti neko pipne hrvata odma vrijedjas. To je dokaz koliko ste vi ekstremisticni, i ti i onaj rvatina perun. Polako se jedan po jedan raskrinkavate.![]()
![]()
Glory Glory Man United
primitivni Covicev ujkoDaduli je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:54**** ti mater u usta, pročitaj njegov post pa onda moj.DanijelTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:54jos lik usporedjuje potez Tabakovica koji ostaje u Evropi u klubu koji je Real Madrid za onog saudijskog drugoligasaeleGancy je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:15
Pa eto sad si se skroz otkrio i svaki tvoj prethodni i buduci post u kojem guras hrvate postaje bezvrijedan. Jer si bolesno subjektivan i sovinistican i cim ti neko pipne hrvata odma vrijedjas. To je dokaz koliko ste vi ekstremisticni, i ti i onaj rvatina perun. Polako se jedan po jedan raskrinkavate.![]()
![]()
Bit će gusto
Prije da si ti ustaša, sudeći po imenu. **** ti Čović mater u tri ****, još posebno ako nije više među živiima.
Glory Glory Man United
jebli ti Radeljic, Sunjic i Vasilj mamicu u gangbangu. Zato ti njih toliko volis.
Bit će gusto
Realno Vasilj je nas najbolji golman trenutno. S druge strane kad usporedim Sehica i njeg, meni je Sehic bolje branio za reprezentaciju.
Ko je pratio turnir, mogao je vidjeti losije golmane od Vasilja koji su odlicno branili.
Ne treba zaboraviti ni baraz a bgm ni Austriju. Protiv Austrije skida Muharemovicu s noge loptu i namjesta Austrijancima gol. Protiv Velsa lose postavljanje i potklizavanje, protiv Italije lose izbijanje lopte. Specijaliste za penale a odbranio 1 penal samo Velsu, ostalo ljudi fulali gol. Protiv Amerike lose izbijanje opet + losa reakcija na sut i gol iz slobodnog koji se mogao braniti. Sto se tice odbrana, ubjedjen sam da su nam stoperi vise golova sprijecili blokiranim sutevima nego Vasilj.
Ko je pratio turnir, mogao je vidjeti losije golmane od Vasilja koji su odlicno branili.
Ne treba zaboraviti ni baraz a bgm ni Austriju. Protiv Austrije skida Muharemovicu s noge loptu i namjesta Austrijancima gol. Protiv Velsa lose postavljanje i potklizavanje, protiv Italije lose izbijanje lopte. Specijaliste za penale a odbranio 1 penal samo Velsu, ostalo ljudi fulali gol. Protiv Amerike lose izbijanje opet + losa reakcija na sut i gol iz slobodnog koji se mogao braniti. Sto se tice odbrana, ubjedjen sam da su nam stoperi vise golova sprijecili blokiranim sutevima nego Vasilj.
Čim je tebi Begović na profilnoj , to govori o tvojoj inteligenciji. J*** li ti mrtve.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Daduli, Edincapitano, Google Adsense [Bot], LeCoq, LoveFootball1987, Mocvara1991, random11 i 37 gostiju.