FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I izgradit ce se.. Da smo bili pametniji vec bi i bio izgradjen..
Pročepit će negdje.
Ovi na vlasti su nažalost za sad gori od prethodnika.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kako ovo volim pročitati,samo pozitiva,tako je @KANA brate moj

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Pa drenaža i ostalo je super,ali realnost je da su ga fleke obuzele,a ima i njemu tri godine pa je to i normalno,ali bit će u budućnosti novca i za to,samo polako,drago mi je da je klub krenuo kako treba,a i ako je istina sto KANA kaze da su se dobri ljudi prijavili za skupštinu to je još bolje

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Kakve bolan fleke,trava je toliko gusta,da kad gazis po njoj,ona se utaba,posebno kad je frisko shishana.Muki15 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:30Pa drenaža i ostalo je super,ali realnost je da su ga fleke obuzele,a ima i njemu tri godine pa je to i normalno,ali bit će u budućnosti novca i za to,samo polako,drago mi je da je klub krenuo kako treba,a i ako je istina sto KANA kaze da su se dobri ljudi prijavili za skupštinu to je još bolje![]()
A kad ga bajka napadne onda lici onako ko na maksimiru.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Ima li neko pristup Comet-u? Da je ove strance registrovati uff...
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Teren je odličan, to će ti potvrditi svaki igrač.lijevapolutka je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:39Najbolje je teren u celofan zaviti i nikako ga ne dirati
@UBPITAR rece da i Vistica i Crncevic imaju nase papire. Znaci samo Bruno je stranac plus dva trenera. Veci nam je problem za trenere.SudoHusika je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:38Ima li neko pristup Comet-u? Da je ove strance registrovati uff...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A koliko ono love po utakmici dobijem od Veleža za rentanje stadiona?
Volim te Zeljo!!!
p.s. Hahahaha koji kralj, baš kako je opisao, gradonačelnica blentovina, Dinokio hahaha daće nam sad čunga lungu

Opiso si brate tako da ako su ikad išta mislili neće više ni pomisliti da nam pomognu

Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Nakon dobrog starta sezone za obje ekipe, sada nas očekuje novi zanimljiv duel između Tuzle City i našeg Želje. Nakon duže pauze ponovo smo sa vama te vam donosimo par informacija pred sutrašnji duel.
Vrijednost ekipa
Međusobni dueli
Gol razlika na Tušnju
Posljednjih 5 duela na Tušnju (Sloboda i Tuzla City)

Navrijedniji igrači oba tima

Sergej Bjelica i Hamza Jaganjac pozvani u u-18 reprezentaciju.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Gledao sam sinoć Velež i trava je odlična. Nije kao protiv Narva Transa što je bila naravno, ali je odlična.
I možda što nije njihov stadion, ali smo mi sa mnogo manje navijača napravili mnogo bolju atmosferu protiv Borca nego li oni protiv AEK-a.
I možda što nije njihov stadion, ali smo mi sa mnogo manje navijača napravili mnogo bolju atmosferu protiv Borca nego li oni protiv AEK-a.
Prijatelju kako jedrzgemboadislic je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:59Gledao sam sinoć Velež i trava je odlična. Nije kao protiv Narva Transa što je bila naravno, ali je odlična.

Ma jbg jes malo grohnuo teren ali opet je najbolji u drzavi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, WeekendOffender i 66 gostiju.