Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Saurman
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 21:23

LBJ MVP je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Zamolio bih da se obrati pažnja na forumaša po nicku @Saurman jer nakon svake utakmice i poraza(ili u toku utakmice kada gubi ) jačih klubova lige petice jedini cilj mu je da provocira fanove poraženog kluba.I time izaziva mnoge rasprave.
Ja sam mu dosad od njegova 1324 posta prijavio 1200 pa opet ništa :roll:
Zaboravio si me prijaviti domu za ljudska prava u Strasbourg-u..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 apr 2011, 21:30

Jест, јест & ",' је ",? је " на " $ ",? се $,стога % је знао $ - ја & 21:30 га "," је,' ту " расправе," у " $ ? / ? " " " $ се не $. :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 apr 2011, 22:19

$ " за $, $ ? ' у $ $ " ' о & " $ ?О његовој & " " " "? " ' наравно $ " $ ¥ $ се не праве " са " ? & - " о ? ? " & $?
& $ - & " - & - &
ФСРС

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 apr 2011, 22:23

drinin vuk je napisao/la:$ " за $, $ ? ' у $ $ " ' о & " $ ?О његовој & " " " "? " ' наравно $ " $ ¥ $ се не праве " са " ? & - " о ? ? " & $?

misliš na diktatora gadafija?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2011, 22:24

Nisam zadužen za taj podforum, al' ne bih ti savjetov'o da otvaraš tu temu. Nije valjda da misliš kako Gaddafi zaslužuje temu? Pa recimo da bih ja sada mog'o nabrojati barem 50 osoba koje nisu u svijetu sporta, a koje zaslužuju da budu spomenute. Gaddafi? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 apr 2011, 22:28

Monolog je napisao/la:Nisam zadužen za taj podforum, al' ne bih ti savjetov'o da otvaraš tu temu. Nije valjda da misliš kako Gaddafi zaslužuje temu? Pa recimo da bih ja sada mog'o nabrojati barem 50 osoba koje nisu u svijetu sporta, a koje zaslužuju da budu spomenute. Gaddafi? :lol:
' ' ",' % & ? о ",ја ? $ је $ ' ? & " $ ? " за $ ?,& " & отпор ? ? " " $ & " за $ " % " " "," ' " се " " ".Опет & зато ' " " " отварања,$ се $ - " " па $ $,јер & то је ? ' у " " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2011, 22:35

Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju. :lol: Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 apr 2011, 22:39

Monolog je napisao/la:Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju. :lol: Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.
% $ $ $ је опсег познавања ' ? а у " $ ? $ ' познавању " $ ? $ " ".
? $,? се $ " ? $ " " " ",? ето " ' " & " у овој " $ ' ? & & $ ' ? " нас ? " " " на " " $ " " & се $ на ?." ', у & ? " се на % ' на ? & " је $, " " наравно " $ ',? & % ",а " $ $ ' $ & у ? ",те $ је " не " у ' ?. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2011, 22:55

HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
KAKVA JE OVO ADMINISTRACIJA ! :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 apr 2011, 22:57

drinin vuk je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju. :lol: Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.
% $ $ $ је опсег познавања ' ? а у " $ ? $ ' познавању " $ ? $ " ".
? $,? се $ " ? $ " " " ",? ето " ' " & " у овој " $ ' ? & & $ ' ? " нас ? " " " на " " $ " " & се $ на ?." ', у & ? " се на % ' на ? & " је $, " " наравно " $ ',? & % ",а " $ $ ' $ & у ? ",те $ је " не " у ' ?. ;)

ti hoćeš da se raspravlja o čovjeku koji je podržavao režim slobodana miloševića,ok,ja nemam ništa protiv

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 apr 2011, 23:06

Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?

de ba ljudi pomozite cojku ovo je hitno
Thomas Müller - Fußballgott

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 apr 2011, 23:10

Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?

ko je taj?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2011, 23:11

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

ko je taj?

Sumnjam na jednog, ali obeco mi je drug (Sarajlija) saznat umjesto mene na svoj nacin.
A ovo sto se dopusta da se pod mojim imenom i prezimenom pise je sramota bez uvrede ikome, ne znam samo iz kojeg razloga.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 apr 2011, 23:13

Titova-Juga je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

ko je taj?

Sumnjam na jednog, ali obeco mi je drug (Sarajlija) saznat umjesto mene na svoj nacin.
A ovo sto se dopusta da se pod mojim imenom i prezimenom pise je sramota bez uvrede ikome, ne znam samo iz kojeg razloga.

pitam te pod kojim nickom taj neko piše?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2011, 23:14

[quote="kakavdanakneiskustvu"

pitam te pod kojim nickom taj neko piše?[/quote]

Pod nickom (sasamatosin)

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 apr 2011, 23:16

Titova-Juga je napisao/la:[quote="kakavdanakneiskustvu"

pitam te pod kojim nickom taj neko piše?

Pod nickom (sasamatosin)[/quote]

ok.

p.s.
http://www.sportsport.ba/forum/memberli ... le&u=20775

tek 4 posta ima

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2011, 23:23

Da, jucer se regovao.
Danas poslao prijetecu privatnu...

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2011, 09:25

ne moze tema o gadafiju, kakve on ima veze sa sportom. ti si vuce zaista ovaj forum pomjesao sa nekim drugim. toliko se bavis politikom, da si zaboravio da je ovo SportSport.ba - sportski forum.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 04 apr 2011, 17:15

Meni nije jasno da neki igraci koji su prolaznici imaju temu na ovom forumu, a Adnan mravac nema. Pa covjek je standardan u ovom ciklusu. Ne znam je li ovo pravo mjesto ali ja bih da se otvori tema
FKS❤️1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2011, 18:33

yo admin, odi u Diskusije i tamo udji na neku 3-4 stranicu, i izbrisi bezpotrebne teme, u tebe imam najvise povjerenja :D

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.