Zaboravio si me prijaviti domu za ljudska prava u Strasbourg-u..LBJ MVP je napisao/la:Ja sam mu dosad od njegova 1324 posta prijavio 1200 pa opet ništaVolimLiverpool je napisao/la:Zamolio bih da se obrati pažnja na forumaša po nicku @Saurman jer nakon svake utakmice i poraza(ili u toku utakmice kada gubi ) jačih klubova lige petice jedini cilj mu je da provocira fanove poraženog kluba.I time izaziva mnoge rasprave.
Forum
Re: Forum
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- drinin vuk
- Kontakt:
Jест, јест & ",' је ",? је " на " $ ",? се $,стога % је знао $ - ја & 21:30 га "," је,' ту " расправе," у " $ ? / ? " " " $ се не $. 

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
$ " за $, $ ? ' у $ $ " ' о & " $ ?О његовој & " " " "? " ' наравно $ " $ ¥ $ се не праве " са " ? & - " о ? ? " & $?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
drinin vuk je napisao/la:$ " за $, $ ? ' у $ $ " ' о & " $ ?О његовој & " " " "? " ' наравно $ " $ ¥ $ се не праве " са " ? & - " о ? ? " & $?
misliš na diktatora gadafija?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam zadužen za taj podforum, al' ne bih ti savjetov'o da otvaraš tu temu. Nije valjda da misliš kako Gaddafi zaslužuje temu? Pa recimo da bih ja sada mog'o nabrojati barem 50 osoba koje nisu u svijetu sporta, a koje zaslužuju da budu spomenute. Gaddafi? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- drinin vuk
- Kontakt:
' ' ",' % & ? о ",ја ? $ је $ ' ? & " $ ? " за $ ?,& " & отпор ? ? " " $ & " за $ " % " " "," ' " се " " ".Опет & зато ' " " " отварања,$ се $ - " " па $ $,јер & то је ? ' у " " $.Monolog je napisao/la:Nisam zadužen za taj podforum, al' ne bih ti savjetov'o da otvaraš tu temu. Nije valjda da misliš kako Gaddafi zaslužuje temu? Pa recimo da bih ja sada mog'o nabrojati barem 50 osoba koje nisu u svijetu sporta, a koje zaslužuju da budu spomenute. Gaddafi?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju.
Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- drinin vuk
- Kontakt:
% $ $ $ је опсег познавања ' ? а у " $ ? $ ' познавању " $ ? $ " ".Monolog je napisao/la:Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju.Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.
? $,? се $ " ? $ " " " ",? ето " ' " & " у овој " $ ' ? & & $ ' ? " нас ? " " " на " " $ " " & се $ на ?." ', у & ? " се на % ' на ? & " је $, " " наравно " $ ',? & % ",а " $ $ ' $ & у ? ",те $ је " не " у ' ?.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Titova-Juga
- Kontakt:
HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
KAKVA JE OVO ADMINISTRACIJA !

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
drinin vuk je napisao/la:% $ $ $ је опсег познавања ' ? а у " $ ? $ ' познавању " $ ? $ " ".Monolog je napisao/la:Tesla, Edison, Einstein, Dostojevski, Andrić, Selimović, Ban Kulin, skoro čitava dinastija Kotromanića, Cesar, Napoleon, Brando, Hitchcock, zatim sportisti poput Kasparova, Karpova, Ali-ja, Lewisa, Tyson-a, Bolta, Bubke, Isinbayeve, Thorpa, Phelpsa...(fakat mi mrsko više nabrajati, imam osjećaj da bih mog'o još 200 imena i prezimena navesti), a ti želiš da se diskutuje o Gaddafi-ju.Izvini, al' i dalje ne mogu da vjerujem da sam ovo pročit'o.
? $,? се $ " ? $ " " " ",? ето " ' " & " у овој " $ ' ? & & $ ' ? " нас ? " " " на " " $ " " & се $ на ?." ', у & ? " се на % ' на ? & " је $, " " наравно " $ ',? & % ",а " $ $ ' $ & у ? ",те $ је " не " у ' ?.
ti hoćeš da se raspravlja o čovjeku koji je podržavao režim slobodana miloševića,ok,ja nemam ništa protiv
Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
de ba ljudi pomozite cojku ovo je hitno
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
ko je taj?
- Titova-Juga
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
ko je taj?
Sumnjam na jednog, ali obeco mi je drug (Sarajlija) saznat umjesto mene na svoj nacin.
A ovo sto se dopusta da se pod mojim imenom i prezimenom pise je sramota bez uvrede ikome, ne znam samo iz kojeg razloga.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:HOCE LI SE NEKO SJETIT BANIRAT LIKA STO JE POD MOJIM IMENOM I PREZIMENOM REGISTROVAN !?
ko je taj?
Sumnjam na jednog, ali obeco mi je drug (Sarajlija) saznat umjesto mene na svoj nacin.
A ovo sto se dopusta da se pod mojim imenom i prezimenom pise je sramota bez uvrede ikome, ne znam samo iz kojeg razloga.
pitam te pod kojim nickom taj neko piše?
- Titova-Juga
- Kontakt:
[quote="kakavdanakneiskustvu"
pitam te pod kojim nickom taj neko piše?[/quote]
Pod nickom (sasamatosin)
pitam te pod kojim nickom taj neko piše?[/quote]
Pod nickom (sasamatosin)
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:[quote="kakavdanakneiskustvu"
pitam te pod kojim nickom taj neko piše?
Pod nickom (sasamatosin)[/quote]
ok.
p.s.
http://www.sportsport.ba/forum/memberli ... le&u=20775
tek 4 posta ima
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, jucer se regovao.
Danas poslao prijetecu privatnu...
Danas poslao prijetecu privatnu...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ne moze tema o gadafiju, kakve on ima veze sa sportom. ti si vuce zaista ovaj forum pomjesao sa nekim drugim. toliko se bavis politikom, da si zaboravio da je ovo SportSport.ba - sportski forum.
Meni nije jasno da neki igraci koji su prolaznici imaju temu na ovom forumu, a Adnan mravac nema. Pa covjek je standardan u ovom ciklusu. Ne znam je li ovo pravo mjesto ali ja bih da se otvori tema
FKS❤️1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yo admin, odi u Diskusije i tamo udji na neku 3-4 stranicu, i izbrisi bezpotrebne teme, u tebe imam najvise povjerenja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.