Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Horoz
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Horoz » 19 okt 2023, 13:55

invincible1921 je napisao/la:
19 okt 2023, 13:47
Ja sam neko ko je 101% protiv cetnickog saveza i ove bruke koja nam se desava...gase nam rep pred ocima

Medjutim ako cemo pricat o Mehi pricajmo kako jes i fokuisrajmo se na prave stvari

Ono sto stoji je

-Ispali su pakasi
-Vjerujem u vecinu stvari sto je iznio jer to su i moji razlozi za borbu protiv saveza

Medjutim takodjer isto stoji...

-Da je meho nikakav trener i nema potrebe da se sad pricaju bajke sta bi i kako bi...kad svi znamo da ne bi doslovno nista uradio sor je uostalom i pokazao, isto tako mislim da ni savo nista nije bolji
-Ono sto posebno stoji je da je meho ovo sve znao prije nego je dosao i da ga nisu nogirali sutio bi...jbg hvala mu sto je digo glas, al nemoj sad da pravimo heroja od njega
Ne pravi niko heroja od njega, upravo suprotno.
Od objektivno lošeg trenera Mehe, napravljen je loš čovjek, mutavac, neznalica, balija, krivac za ono za šta nije kriv, opravdanje za kontinuirani kriminal saveza.
Dakle, proizvedena je sitzuacija da je Meho kriv, Vico i Miske nedužne patriote.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 okt 2023, 13:57

Najveci je problem sto izaberu selektora koji nema rezultate iza sebe, a od njega se ocekuju rezultati. Te dvije stvari nisu povezane. Jos kad procitam da se takvim ljudima treba dati vremena "posloze" stvari po svom, da naprave neki remont itd. Pa upravo su ti selektori tolike neznalice da zasluzuju nogu poslije 2 utakmice i par treninga. Da oni dovedu selektora koji stvarno ima rezultate onda bi i imalo smisla dati im vremena, imali bi to povjerenje sigurno, medjutim ovako su upravo taj kapacitet da ga mozes bez razmisljanja nogirati sto prije.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2023, 14:01

Nelos.

Puse mu ga snsd, hdz i sda.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 okt 2023, 15:55

Savo je upgrade samo pričom. Trenerski su isti qrac.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2023, 16:22

Horoz je napisao/la:
19 okt 2023, 13:37
babino je napisao/la:
19 okt 2023, 13:02
kako bolan ne spominje, eto sam kaze za N1 da je imao pritiske oko spiska i da misli da mu je to presudilo.
Kada je vec spomenuo, shuknuli su mu, morao je ici do kraja i reci konkretno ko i sta...
ovako nista, corak..
Kako će prozivati ljude koji ga zovu telefonom, koji nisu zvaničnici saveza? Likove koji su nekako dobili njegov broj telefona.
Šta treba da kaže - zvao me Mujo Mujić iz Zavidovića :roll: To nikad niko neće reći.
Kako su ga onda otpustili jer nije podlijegao pritisku, ako su ga pritiskali ljudi koji nemaju veze sa savezom?
naprijed rejal

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 16:33

Hansestadt je napisao/la:
19 okt 2023, 13:57
Najveci je problem sto izaberu selektora koji nema rezultate iza sebe, a od njega se ocekuju rezultati. Te dvije stvari nisu povezane. Jos kad procitam da se takvim ljudima treba dati vremena "posloze" stvari po svom, da naprave neki remont itd. Pa upravo su ti selektori tolike neznalice da zasluzuju nogu poslije 2 utakmice i par treninga. Da oni dovedu selektora koji stvarno ima rezultate onda bi i imalo smisla dati im vremena, imali bi to povjerenje sigurno, medjutim ovako su upravo taj kapacitet da ga mozes bez razmisljanja nogirati sto prije.
Prva tekma rep koju sam gledo sa nekim poznavanjem fudbala i koje se sjecam je 1997 na kosevu s grckom..promasili sijaset sansi i izgubili 0:1. Od tad do nas ako se izuzmu san marina/andore i slicni sjecam se pa brat bratu 80% tekmi rep...

E sta hocu rec...svo ovo vrijeme "krasila" nas je jedna odlika..SKORO DA NIKADA SELEKTORA NISMO IMALI KOJI BI NAS POVEO I IZVUKO NAJBOLJE IZ TIMA...ako izuzemo ciru

Jedna sjajna poslijeratna generacija je unistena levatima poput Hadzibegica, Musovica, Smajlovica, Muzurovica

Onda je doso Baka koji ni sam ne zna kako se nasao u poziciji da se plasira...izvukli igraci na srce prije svega Barbarez

Onda je opet dosao Muzurovic na zalasku te generacije

Poslije cire dolazi Pape koji je eto ipak se plasiral, al realno mogao je i morao vise...ak vec ne na SP onda se plasirat na EP

Poslije papeta dolazi mesa koji doslovno zakucao ekser ovoj generaciji....kad pogledas satsav i grupe i baraze i protivnika djeluje gotovo nestvarno da se nismo nigdje plasirali

Da ne duzim dalje sa prolaznicima poput Robija, Duska i ko je vec sve bio...jedini iole kvalitetan selektor kojeg smo imali je petev. Da je taj covjek ostao mi bi sad vec slavili plasman na euro... ne zato sto je mega giga trener neg jer su svi ostali ocajni pa ispade covjek ferguson

Naravno za ovih 30 godina ima i drugih stvari i krivice igraca, saveza ma svih...ali zaista moje skromno misljenje je da su nam selektori i savez ukrali brat bratu 4/5 prvenstava...

EDIT: Za boldano da te ispravim, ne izaberu selektora bez rezultata nego izaberu selekotra koji jedva da se uopste bavi tim poslom, znaci rezultati im nisu losi nego nepostojeci
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 okt 2023, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 19 okt 2023, 17:25

19 okt 2023, 16:33

Prva tekma rep koju sam gledo sa nekim poznavanjem fudbala i koje se sjecam je 1997 na kosevu s grckom..promasili sijaset sansi i izgubili 0:1. Od tad do nas ako se izuzmu san marina/andore i slicni sjecam se pa brat bratu 80% tekmi rep...

E sta hocu rec...svo ovo vrijeme "krasila" nas je jedna odlika..SKORO DA NIKADA SELEKTORA NISMO IMALI KOJI BI NAS POVRO I IZVUKO NAJBOLJE IZ TIMA...ako izuzemo ciru

Jedna sjajna poslijeratna generacija je unistena levatima poput Hadzibegica, Musovica, Smajlovica, Muzurovica

Onda je doso Baka koji ni sam ne zna kako se nasao u poziciji da se plasira...izvukli igraci na srce prije svega Barbarez

Poslije cire dolazi Pape koji je eto ipak se plasiral, al realno mogao je i morao vise...ak vec ne na SP onda se plasirat na EP

Poslije papeta dolazi mesa koji doslovno zakucao ekser ovoj generaciji....kad pogledas satsav i grupe i baraze i protivnika djeluje gotovo nestvarno da se nismo nigdje plasirali

Da ne duzim dalje sa prolaznicima poput Robija, Duska i ko je vec sve bio...jedini iole kvalitetan selektor kojeg smo imali je petev. Da je taj covjek ostao mi bi sad vec slavili plasman na euro... ne zato sto je mega giga trener neg jer su svi ostali ocajni pa ispade covjek ferguson

Naravno za ovih 30 godina ima i drugih stvari i krivice igraca, saveza ma svih...ali zaista moje skromno misljenje je da su nam selektori i savez ukrali brat bratu 4/5 prvenstava...

EDIT: Za boldano da te ispravim, ne izaberu selektora bez rezultata nego izaberu selekotra koji jedva da se uopste bavi tim poslom, znaci rezultati im nisu losi nego nepostojeci
Fenomenalan post, svaka čast! i isti se može copy/paste i na našu mušku i žensku košarku i muški rukomet. Kada smo imali odlične igrače i igračice smijenjivali su se mediokriteti od trenera, a kada je kvaliteta nestalo onda su se sjetili pokušati dovesti kvalietne ljude da pokušaju od g.vana pitu napraviti, npr. D. Ivanović i D. Vujošević u muškoj košarci. Ne bi me čudilo da nakon Save i dovedu neko poznato ime da nešto pokuša.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2023, 18:18

Sebulba je napisao/la:
19 okt 2023, 17:25

E sta hocu rec...svo ovo vrijeme "krasila" nas je jedna odlika..SKORO DA NIKADA SELEKTORA NISMO IMALI KOJI BI NAS POVRO I IZVUKO NAJBOLJE IZ TIMA...ako izuzemo ciru

Fenomenalan post, svaka čast! i isti se može copy/paste i na našu mušku i žensku košarku i muški rukomet. Kada smo imali odlične igrače i igračice smijenjivali su se mediokriteti od trenera, a kada je kvaliteta nestalo onda su se sjetili pokušati dovesti kvalietne ljude da pokušaju od g.vana pitu napraviti, npr. D. Ivanović i D. Vujošević u muškoj košarci. Ne bi me čudilo da nakon Save i dovedu neko poznato ime da nešto pokuša.
Naravno, rahmet mu dusi al Sabit Hadzic nas je kostao rezultata 99 i na iducem euru...onda ga je naslijedio jel Mensur Bajramovic? itd itd i sto kazes kad je sve palo u smislu kvalitete igracki onda su se sjetili da dovedu selektora..

Apsolutno ista mantra u svemu
=\_1921_/=

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 okt 2023, 19:59

Sveti je napisao/la:
19 okt 2023, 12:36
CAGarfia je napisao/la:
19 okt 2023, 12:13
Po čemu je to Meho ispao lažov :beba:
Po tome sto se izvlaci na to da mu se neko petljao u poso i da je dobio otkaz jer to nije dozvolio, bez da navede konkretno ko se to Petljo u poso i koji se igrac konkretno gurao.
Meho sigurno ima dokaze. Gurao je Kenana, mora da je platio da udje na spisak, al to je mac sa dvije ostrice.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 19 okt 2023, 20:39

naravno da ce forumas koji se zove sveti da brani savu, spojili smo exodiu sad smo najjaci :bow:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 19 okt 2023, 23:40

Prva tekma rep koju sam gledo sa nekim poznavanjem fudbala i koje se sjecam je 1997 na kosevu s grckom..promasili sijaset sansi i izgubili 0:1.
Sjecam je se i ja k'o da je bilo prije 26 godina ... kisa padala danima ... a raja dosla da mezze Grke ... cak su po prvi (odmah i zadnji) put Alija i Bicakcic prihajali da sudjeluju u velicanstvenoj pobjedi ... kad ono na terenu Meha i Bola se takmice koji ce se vise osramotit' u 16-cu ... a Grki ni krivi ni duzni nekako ga zavukose ... ode raja k'o popishana s Koseva ... i kako tad tako sve do danas ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 okt 2023, 23:45

Varg je napisao/la:
19 okt 2023, 20:39
naravno da ce forumas koji se zove sveti da brani savu, spojili smo exodiu sad smo najjaci :bow:
Hahaha vidi fakat :rol: :mrgreen:
naprijed rejal

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2023, 00:35

DaVinci je napisao/la:
19 okt 2023, 23:40
Prva tekma rep koju sam gledo sa nekim poznavanjem fudbala i koje se sjecam je 1997 na kosevu s grckom..promasili sijaset sansi i izgubili 0:1.
Sjecam je se i ja k'o da je bilo prije 26 godina ... kisa padala danima ... a raja dosla da mezze Grke ... cak su po prvi (odmah i zadnji) put Alija i Bicakcic prihajali da sudjeluju u velicanstvenoj pobjedi ... kad ono na terenu Meha i Bola se takmice koji ce se vise osramotit' u 16-cu ... a Grki ni krivi ni duzni nekako ga zavukose ... ode raja k'o popishana s Koseva ... i kako tad tako sve do danas ... :zviz:
A i tad tek iz rata izasali dobro smo igrali...dance tamo mogli uzet, grke na kosevu...hrvatima pustili u zg nije nam trebalo...
=\_1921_/=

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 20 okt 2023, 13:43

Hocete li na Spanjolskom ili Engleskom?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 16 nov 2023, 21:28

Selektoru koji poziva i stavlja hebenog Hadžiahmetovića u prvih 11 ne može se tražiti opravdanje.

Protiv Portoguala je ok da te razvale ali on je ponovo promašio sa postavkom igre. Već se nazire patern. Hadžiahmetović i Cimirot vezni i kreatori... :facepalm:

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 16 nov 2023, 21:30

Izgleda da je i ovaj ojebina koja ne uči iz svojih grešaka.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2023, 21:34

Zamisli u kakvoj konkurenciji ti budeš najlošiji selektor ikada.
Svaka čast majstore.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 nov 2023, 21:36

Moras stvarno biti strucnjak pa ovakav sastav izabrati. Nije ni ovo lako. Aferim savA
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2023, 21:37

Savo, jel te stid ?
Bar malo :oops:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 nov 2023, 21:48

da zna bolje, stavio bi. ne zna.
uz to i tvrdoglav do bola jer nece da fura ono sto prolazi, igra sa 3 nazad i 2 napadaca...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 7 gostiju.