Al zato kad uputis kritiku, kazu kako on realno gleda stvari, a mi navijacki i na kraju lupi ovo za Alajbegovica.
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu vam ja pomoći kod vašeg površnog čitanja.
Nigdje nisam ranije isticao neigranje ili lošu formu proteklih mjesec dana…samo sam se referirao na “nelogično” tumačenje gdje neko mora čekati mjesec dana da Kerim zabije dva gola da bi dotični prozvao stručni stab, a prethodno dok je kuburio s lošom formom bila je tišina.
To je isto kao da sam ja iskoristio priliku nakon Tirola da napišem “vidi, možda je selektor bio u pravu sto ga je kasno uveo”. Pa nakon Bologne isto da napišem, pa nakon Altacha isto, pa nakon Linza da napišem pa vidi definitivno je selektor bio u pravu jer je očit pad forme u pitanju. I nakon Austrije sam pisao da mi ne možemo znati kakve posljedice je teška upala ostavila na tijelo i performanse. Pa nakon Freiburga isto da napišem.
Ali kome, zašto?! Nekim bijednim forumasima.
Ako ćemo tom logikom, a uzevši u obzir i kvalitet protivnika, mnogo je veća vjerovatnoca da ne bi ništa napravio protiv Austrije nego da bi nešto konkretno napravio - kao sto se ovdje pretpostavlja.
Najbitnije da je opet proigrao i to je najvažnije. Kao i to da nastavi igrati u kontinuitetu svaku utakmicu.
Sto se tiče prozivanja u vezi s Tahirovicem i Barbarezom, kao sto sam rekao, milion puta sam napisao kritike na račun obojice, ali nisam papagaj i mrzac da to stalno ističem, nego gledam stvari vise kroz pozitivnu, prizmu, i tako svakog našeg reprezentativca, bio on Tahirovic ili Demirović, Malic ili Memic i da ne nabrajam.
A vi slobodno nastavite s lažima i potvorama.
Vozdra.
Nigdje nisam ranije isticao neigranje ili lošu formu proteklih mjesec dana…samo sam se referirao na “nelogično” tumačenje gdje neko mora čekati mjesec dana da Kerim zabije dva gola da bi dotični prozvao stručni stab, a prethodno dok je kuburio s lošom formom bila je tišina.
To je isto kao da sam ja iskoristio priliku nakon Tirola da napišem “vidi, možda je selektor bio u pravu sto ga je kasno uveo”. Pa nakon Bologne isto da napišem, pa nakon Altacha isto, pa nakon Linza da napišem pa vidi definitivno je selektor bio u pravu jer je očit pad forme u pitanju. I nakon Austrije sam pisao da mi ne možemo znati kakve posljedice je teška upala ostavila na tijelo i performanse. Pa nakon Freiburga isto da napišem.
Ali kome, zašto?! Nekim bijednim forumasima.
Ako ćemo tom logikom, a uzevši u obzir i kvalitet protivnika, mnogo je veća vjerovatnoca da ne bi ništa napravio protiv Austrije nego da bi nešto konkretno napravio - kao sto se ovdje pretpostavlja.
Najbitnije da je opet proigrao i to je najvažnije. Kao i to da nastavi igrati u kontinuitetu svaku utakmicu.
Sto se tiče prozivanja u vezi s Tahirovicem i Barbarezom, kao sto sam rekao, milion puta sam napisao kritike na račun obojice, ali nisam papagaj i mrzac da to stalno ističem, nego gledam stvari vise kroz pozitivnu, prizmu, i tako svakog našeg reprezentativca, bio on Tahirovic ili Demirović, Malic ili Memic i da ne nabrajam.
A vi slobodno nastavite s lažima i potvorama.
Vozdra.
-
General505
- Kontakt:
Evo ja npr mislim da je sŠ izvukao utakmicu protiv Kipra u Zenici odlično, izmjenama, i u drugom poluvremenu utakmica protiv Rumuna u Zenici isto sa dosta rizika počeli ali u drugom extra izvukli situaciju pravovremenim izmjenama posebno ulaskom bas Kerima pa i Tabakovica.
To je za svaku pohvalu sŠ.
Al nema veze pohvale i pozitivne kritike, zgleda i dalje nas većina mrzi selektora jer dati negativnu kritiku znaci nekog mrziti.
To samo u Bosni ima kod glupog balinskog menataliteta.
Ili si dupeuvlakac ili nisi naš i mrziš nas.
Znači, svi koji kritikujete nemojte to raditi cak ni na forumu, vec samo potvrđujte i slijegajte ramenima kako pise jedan koji misli da baš nešto zna i da je najpametniji i tako to mora da bude ili cete biti etiketirani kao mrzitelji i bijednici.... I uvijek vazi ono "samo neka ne puca" a ostalo bilo ne bilo.
To je za svaku pohvalu sŠ.
Al nema veze pohvale i pozitivne kritike, zgleda i dalje nas većina mrzi selektora jer dati negativnu kritiku znaci nekog mrziti.
To samo u Bosni ima kod glupog balinskog menataliteta.
Ili si dupeuvlakac ili nisi naš i mrziš nas.
Znači, svi koji kritikujete nemojte to raditi cak ni na forumu, vec samo potvrđujte i slijegajte ramenima kako pise jedan koji misli da baš nešto zna i da je najpametniji i tako to mora da bude ili cete biti etiketirani kao mrzitelji i bijednici.... I uvijek vazi ono "samo neka ne puca" a ostalo bilo ne bilo.
- Beduin
- Kontakt:
A samo neuki, neostvareni idioti nemaju granicu u kritikovanju, pri cemu nuzno vezu i kojekakve podrugljive ulicarske apetite selektoru (ili nekom igracu) samo zato jer ne znaju razluciti umjerenu, normalnu, racuonalnu ljudsku kritiku od poganog ulicarskom pljuvanja i diskreditovanja nekoga.
Dakle, ako su jedni dio "balinskog mentaliteta" (sta god ovo znacilo), kako onda nazvati ove "kriticare" koje gore navedoh!?
Dakle, ako su jedni dio "balinskog mentaliteta" (sta god ovo znacilo), kako onda nazvati ove "kriticare" koje gore navedoh!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cak si ga i ti kritikovao, a njegov si menadzer bio.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba poslati nekom iz obavještajne službe Sjeverne Koreje ovaj forum i njegove postave, je.beš mi sve ako mu odma ne bi ponudili posao da zamijeni Kim Yo-jong kao ministar propagande.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nerealno da neko ovako može samouvjereno lupati gluposti i još biti tako bezobrazan i svakoga nazivati neznalicom i da površno gleda.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:10Treba poslati nekom iz obavještajne službe Sjeverne Koreje ovaj forum i njegove postave, je.beš mi sve ako mu odma ne bi ponudili posao da zamijeni Kim Yo-jong kao ministar propagande.
Yebes raspravu bez fanatica. Niko nikom ne psuje
Ovdje na forumu nije problem što svi imaju jednako pravo na mišljenje, nego što većina (prepoznat će se) ne osjeća obavezu da razmisli prije nego što ga napiše.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Joj hureme brate pretjerao si. Dosta puta sam bio na tvojoj strani jer sam dijelio iste misljenje ali brate sada naginjes previse na budalu iz Srebrenika. Jos da obuces zelene hlace,crvenu kosulju sa bijelom kravatom i plavi sako i et te isti on.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- VibeTribeX
- Kontakt:
Kerim Alajbegović je majstor
tehnika mu je iznad prosjeka, zna proigrati, traži dubinske lopte, inteligentno se ubacuje između linija, hrabar s loptom
nemamo puno takvih
tehnika mu je iznad prosjeka, zna proigrati, traži dubinske lopte, inteligentno se ubacuje između linija, hrabar s loptom
nemamo puno takvih
-
Sindikat12
- Kontakt:
Druze nije da nemamo puno takvih, nego jesmo li ikad imali?VibeTribeX je napisao/la: ↑16 dec 2025, 10:56Kerim Alajbegović je majstor
nemamo puno takvih
- Beduin
- Kontakt:
FakatSindikat12 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:02Druze nije da nemamo puno takvih, nego jesmo li ikad imali?VibeTribeX je napisao/la: ↑16 dec 2025, 10:56Kerim Alajbegović je majstor
nemamo puno takvih![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- VibeTribeX
- Kontakt:
mali je draguljSindikat12 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:02Druze nije da nemamo puno takvih, nego jesmo li ikad imali?VibeTribeX je napisao/la: ↑16 dec 2025, 10:56Kerim Alajbegović je majstor
nemamo puno takvih![]()