On, Piksi, Lalatovic, Livakovic i svaki anonimus iz HNL i Zvezde. To se prati.Zglavkar je napisao/la: ↑12 nov 2025, 13:53Znači nisam se jedini zapitao, lik je superstar što se tiče ss.ba, ne može proći dan bez članka o njemu. I to nevezano za kontekst reprezentacije, kroz čitavu godinu unazad mislim da nije bilo ispraćenije ličnosti od strane ovog portala. Mada mi u suštini ne smeta, bar je čovjek iz svijeta sporta i naš je, za razliku od drugih stvari koje se ovaj portal znao svezati ko pijan plota.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
19vendetta87
- Kontakt:
Prate se i svjetski poznati igraci, poput Robinha.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je hit.
Papci sa ss.ba će ti za 100€ mjesečno svaki dan pisati o tebi. I većina ovih sportskih radnika ima te pare i što da ne uplatiš onda.Cartman je napisao/la: ↑12 nov 2025, 15:50On, Piksi, Lalatovic, Livakovic i svaki anonimus iz HNL i Zvezde. To se prati.Zglavkar je napisao/la: ↑12 nov 2025, 13:53Znači nisam se jedini zapitao, lik je superstar što se tiče ss.ba, ne može proći dan bez članka o njemu. I to nevezano za kontekst reprezentacije, kroz čitavu godinu unazad mislim da nije bilo ispraćenije ličnosti od strane ovog portala. Mada mi u suštini ne smeta, bar je čovjek iz svijeta sporta i naš je, za razliku od drugih stvari koje se ovaj portal znao svezati ko pijan plota.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
https://a.vaz.ba/sport/nogomet/1006207/ ... husejnovic
Opet smrad novinarski koji bi majku prodao, za petobu od menadzera pise clanke, i onda ce se pojaviti na pressu i pitati selektora je li poziva nekog jer mu je taj i taj menadzer. I onda ce ovce hvaliti novinara kako ima muda postaviti pitanje a ono gladni balija pita sta mu kazu. Baliluk, u tome smo najjaci. Za petobu ce sve polizati sto je izasro. **** mu Husaric, Bulic i Vico majku.
Opet smrad novinarski koji bi majku prodao, za petobu od menadzera pise clanke, i onda ce se pojaviti na pressu i pitati selektora je li poziva nekog jer mu je taj i taj menadzer. I onda ce ovce hvaliti novinara kako ima muda postaviti pitanje a ono gladni balija pita sta mu kazu. Baliluk, u tome smo najjaci. Za petobu ce sve polizati sto je izasro. **** mu Husaric, Bulic i Vico majku.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 16:37https://a.vaz.ba/sport/nogomet/1006207/ ... husejnovic
Jesil ti OK?
Ovo je baš dobro napiso i naparavio finu analizu, Volio bih vidjeti više članaka poput ovog.
Ovo je neki Barbin bot iz Mostara svakako.
Vrh je tekst ko hoće da razumije.
Vrh je tekst ko hoće da razumije.
Aha ok je kad mu Stefo Bulic i Husaric daju pare da pise sta im odgovara.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 16:41Rodjeni81 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 16:37https://a.vaz.ba/sport/nogomet/1006207/ ... husejnovic
Jesil ti OK?
Ovo je baš dobro napiso i naparavio finu analizu, Volio bih vidjeti više članaka poput ovog.
- Hadersfild
- Kontakt:
Pozdrav, ako moze info gdje je okupljanje navijaca u Becu?
Kult glavnog grada.
Evo opet ima ovaj dribler,sad sa dzankovicem i spahom
- JohnCleese
- Kontakt:
Yebo ga Husara u pakas mlađani.
Upravu je Sergej kad mu rece da je pitanje doslo odozgo
Upravu je Sergej kad mu rece da je pitanje doslo odozgo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Momak je bukvalno obesmislio poziv Nardina u reprezentaciju...JohnCleese je napisao/la: ↑12 nov 2025, 18:14Yebo ga Husara u pakas mlađani.
Upravu je Sergej kad mu rece da je pitanje doslo odozgo![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rumunima treba “vise” pobjeda nego nama
Na kontru ih pobjediti i po mogucnosti savuvati neke igrace, jer Austriji i kompletni jedva pariramo
Rumunija ce morati nas napasti, isto tako ako ih pobjedimo mi cemo morati napasti Austriju koja ce igrati bunker
Alajbegovic, Malic, Dedic, Katic, Vasilj, Gigovic, Tahirovic, Barisic svima projeti suspenzija
Ako odes na svjestsko sve ti halalimo barba
Znaci Tabakovic ispred Dzeke mora igrati, jer igra s Dzekom ono sto svi od nas ocekuju
Samo prekide i kornere traziti u ove dvije utakmice Katic, Muharemovic, Tabakovic su prijetnja za svaku odbranu u skoku
Na kontru ih pobjediti i po mogucnosti savuvati neke igrace, jer Austriji i kompletni jedva pariramo
Rumunija ce morati nas napasti, isto tako ako ih pobjedimo mi cemo morati napasti Austriju koja ce igrati bunker
Alajbegovic, Malic, Dedic, Katic, Vasilj, Gigovic, Tahirovic, Barisic svima projeti suspenzija
Znaci Tabakovic ispred Dzeke mora igrati, jer igra s Dzekom ono sto svi od nas ocekuju
Samo prekide i kornere traziti u ove dvije utakmice Katic, Muharemovic, Tabakovic su prijetnja za svaku odbranu u skoku
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Spaho je najbolji dokaz što ovim metuzalemima treba zabraniti da imaju pristup fudbalu. Čak je on dobar kakvi su ostali.
Pa oni ako odigraju nerjeseno s nama pred zadnje kolo imaju 5 puta bolju situaciju od nas jer im samo treba pobjeda sa nekoliko golova razlike protiv San Marina dok mi ne smijemo izgubiti protiv Austrije. Ukoliko izgubimo, imat cemo isti broj bodova a u slucaju istog broja bodova mi smo 3. Jer se gleda gol razlika koja ce 99% biti bolja kod njih.
Tako je Nodi, u skoku bismo trebali imati premoć. Njihovi najviši igrači su stoperi Racovitan (185 cm) i Ghita (184 cm). Napadaci jos nizi.
Katić (194), Tarik (187), Tabakovic (194), Dzeko (193), Tahirovic (191), ocigledno da imamo vecu sansu ovdje, nadam se da ce ovo SS imati na umu.
Mada, sjecam se ja i kad je nama Japan 2 gola glavom dao svojevremeno.
Katić (194), Tarik (187), Tabakovic (194), Dzeko (193), Tahirovic (191), ocigledno da imamo vecu sansu ovdje, nadam se da ce ovo SS imati na umu.
Mada, sjecam se ja i kad je nama Japan 2 gola glavom dao svojevremeno.
Kako Nodi Rumunima treba vise pobjeda nego nama ako vec imaju osiguran baraz preko lige nacija. Ja mislim suprotno to jest da ce se Rumuni braniti i preko kontri pokusati nesto a protiv Austrije to nije iskreno lose izgledalo e sada zamisli kako ce protiv nas koji smo dosta losiji od Austrije..NoDi80 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 18:39Rumunima treba “vise” pobjeda nego nama
Crni Cerak 🐦⬛
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nasa realnost je ono sto mi sebi odradimo, nas rezultat je nas rad, nasa želja i nas motiv. Mi nismo zadovoljni sa barazom i ne smijemo biti nikada zadovoljni sa mrvicama i sve dok to ne shvatimo mi cemo biti "mali" jer razlika izmedju malih i velikih nije samo kvalitet i imena na papiru razliku čini pristup i odluka, jer kada čovjek odluči da pobjedi on samo tako i moze pobijediti. Ako mogu pobijediti ljudi koji boluju od teških bolesti i kojima doktori ne daju ni 1% i koji nemaju izbora kojima je biti ili ne onda ne zelim da cujem opravdanja za manekene na terenu, nema vremena za gubljenje i prazne price svaki dan trenirat i izaći na utakmice kao da su zadnje pa makar od 11 igraca da svako izadje povrijedjen sa terena mora se ici glavom na kopacku.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Evo ja sam prebrojao vezane članke za njega.Zglavkar je napisao/la: ↑12 nov 2025, 13:53Znači nisam se jedini zapitao, lik je superstar što se tiče ss.ba, ne može proći dan bez članka o njemu. I to nevezano za kontekst reprezentacije, kroz čitavu godinu unazad mislim da nije bilo ispraćenije ličnosti od strane ovog portala. Mada mi u suštini ne smeta, bar je čovjek iz svijeta sporta i naš je, za razliku od drugih stvari koje se ovaj portal znao svezati ko pijan plota.
129 u posljednjih godinu dana. Bolesno.
Grupa iznad svakog pojedinca.
MourinhoRiquelme1921 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 19:39Evo ja sam prebrojao vezane članke za njega.Zglavkar je napisao/la: ↑12 nov 2025, 13:53Znači nisam se jedini zapitao, lik je superstar što se tiče ss.ba, ne može proći dan bez članka o njemu. I to nevezano za kontekst reprezentacije, kroz čitavu godinu unazad mislim da nije bilo ispraćenije ličnosti od strane ovog portala. Mada mi u suštini ne smeta, bar je čovjek iz svijeta sporta i naš je, za razliku od drugih stvari koje se ovaj portal znao svezati ko pijan plota.
129 u posljednjih godinu dana. Bolesno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, Lavcina, Uzavreligrad72000 i 33 gosta.