Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Teretana
al' opet nije to primarni cilj proetina. THE proizvodi su mislim slovensko-srpski. Dno dna suplementacije. Ajd ako bih ikad bio na proteinu neka mi neko preporuci najbolji whey 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[quote="Bosniacum Lilium"]al' opet nije to primarni cilj proetina. THE proizvodi su mislim slovensko-srpski. Dno dna suplementacije. Ajd ako bih ikad bio na proteinu neka mi neko preporuci najbolji whey
[/quot
druze nisam neki ljubimac proteina,ali ponekad popijem posle treninga,kada zena ne skuha koke
ovaj,http://www.bodychoice.eu/Muscletech-100 ... zAodNnQA_g

druze nisam neki ljubimac proteina,ali ponekad popijem posle treninga,kada zena ne skuha koke

ovaj,http://www.bodychoice.eu/Muscletech-100 ... zAodNnQA_g
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze i ta varijanta. Ali ja nikada nisam pio protein zbog toga sto kod nas rijetko koji da valja 

Sto se mene tice probao sam ih masu ali syntha od bsna za sad najbolja - ucinkovitost, rastvorljivost, ukus sve 10.
Bosniacum Lilium je napisao/la:moze i ta varijanta. Ali ja nikada nisam pio protein zbog toga sto kod nas rijetko koji da valja
Ne pijem ni ja uvjek,samo po potrebi,radije jedem

U pravu je momak. Crveno meso je stetnije od Whey-a, ali danas po nekim istrazivanjima ispada da je skoro sve sto jedemo stetno za nesto tako da se ne zamaram previse sa tim. Samo umjereno. Sto se tice Whey-a ja duze vrijeme uzimam Pharma Whey i mogu reci da sam zadovoljan.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Daleko od toga da si me pogodio, zapravo, da ti odam jednu tajnu ... fali mi kilogramareds je napisao/la:A taj neko mora da ima izuzetnu ishranu.![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Daleko od toga da si me pogodio, zapravo, da ti odam jednu tajnu ... fali mi kilogramareds je napisao/la:A taj neko mora da ima izuzetnu ishranu.![]()
Mislio sam na ovo.zizu1991 je napisao/la:neko i uz sve vježbe ovoga svijeta ih ne može istaći

A fali i meni. Sad sam ubacio da pored 7-8 obroka na dan, jedem i navečer kasno. Doduše ne "tešku" hranu, ali jedem.

FK Pjetlovi
Moze li neko napisati zbog cega je kreati stetaN ?
A sto se tice whey ON najbolji 100%
A sto se tice whey ON najbolji 100%

Štetan ?! Po čemu ?! Samo dovoljno pij vode i pridržaji se uputa da odmaraš poslije uzimanja i nečeš imati nikakvih problema...STEVEN je napisao/la:Moze li neko napisati zbog cega je kreati stetaN ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako mislis da odmaram nakon uzimanja ? Zar se ne treba prvu sedmicu uzimati 4 puta dnevno, ujutro, prije treninga, poslije treninga i navecer ? Tako su barem meni rekliGunnerS je napisao/la:Štetan ?! Po čemu ?! Samo dovoljno pij vode i pridržaji se uputa da odmaraš poslije uzimanja i nečeš imati nikakvih problema...STEVEN je napisao/la:Moze li neko napisati zbog cega je kreati stetaN ?

Znači mjesec dana u početku uzimati i onda odmarati jedno mjesec dana, pa onda ako želiš opet tako. Uzimati prije treninga na pola sata i ujutro prije obroka i navečer prije spavanja. Uzimati oko 2-4 l vode i povećat će ti se mokrenje od njega / tako čistiš bubrege ), al baš
Ja sam ovakve upute uzimao od bodybuilde-ra koji je osvojio državno takmičenje u Tuzli prije 2-3 godine... Imaš čak i na kutiji od kreatina upute slične ovima.

Ja sam ovakve upute uzimao od bodybuilde-ra koji je osvojio državno takmičenje u Tuzli prije 2-3 godine... Imaš čak i na kutiji od kreatina upute slične ovima.
Samo prvu sedmicu uzimam 4 puta dnevno i onda sljedece 3 sedmice po 2 puta dnevno i poslije toga ide odmor ?GunnerS je napisao/la:Znači mjesec dana u početku uzimati i onda odmarati jedno mjesec dana, pa onda ako želiš opet tako. Uzimati prije treninga na pola sata i ujutro prije obroka i navečer prije spavanja. Uzimati oko 2-4 l vode i povećat će ti se mokrenje od njega / tako čistiš bubrege ), al baš![]()
Ja ću ti reči iz svog iskustva. Pogotovo ako si početnik treba ti kreatin al samo radi toga da ti ne ubije volju za treningom. Pomoći će ti al ne baš toliko. Uzimaj ovako kao što ti rekoh gore, znači ujutro pa prije treninga pa prije spavanja, svaki put zalij dobro sa vodom
Jbg radi tvoje sigurnosti jer nije kod svakog tijelo isto.
Ja sam radio tako i u mjesec dana sam dizao, stavit ću bendž, 80kg, a na početku samo jedva mogao 50kg dići ( ne seriju punu )...
Ovo je za početnika, po meni velik napredak.

Ja sam radio tako i u mjesec dana sam dizao, stavit ću bendž, 80kg, a na početku samo jedva mogao 50kg dići ( ne seriju punu )...
Ovo je za početnika, po meni velik napredak.
-
- Kontakt:
Aspatram se stavlja u gazirana pica i mnoge proteine umjesto secera i vrlo je opasan. Diet Pepsi ima 10 puta vise aspatrama nego protein prah. Cak je i to mila majka prema 40g secera koje je u svakodnevnim gaziranim picima. Covjek koji popije 25 koka kola je popio 1kg secera. Upravo mi je zbog toga smijesno kad neko kaze vidi ga uzima proteine a onda potom zapali cigaru i popije fantu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bravo, ima jos par razloga, a to su fenilanin i aspartam.
Znas i sam 100% sta dolazi s nakupljanjem fenilana. Nedaj Boze nikome.
A tek aspartamI sad se vode velike polemike zbog njega i nadam se da ce doci dan kada ce on biti potpuno zabranjen kao vrsta sladila
Fenalin je amino kiselina (ako je to nas prevod sa Phenylalanine ako nije onda izvnjavam) koja nije stetna nego je vrlo korisna. Neki misle da je problem jer se nalazi u Aspatramu ali nema nikakve veze sa razlogom sto je aspatram los. Fenalin je samo opasan za ljude koji boluju od Fenilketonurije.
Sto se tice tvog pitanja oko dobrog wheya. Bilo koji 100% Whey je dobar i bez dodataka. Ja koristim Amplified Wheybolic Extreme 60. Wheybolic Extreme nije samo Whey nego ima i amino kiseline i jos neke stvari. On ima Aspatrate (amino kiselina) koji nema veze sa Aspatramom da nema bunjenja. Koristim ga vec 2 godine i najbolji je koji sam ikada koristio.
Isto tako koristim isopure (postaljao sam sliku na ranijoj stranici).
Kreatin je dokazano los za bubrege. Izmedjuostalog vidi se kod uputa koristenja da je tu nesto sumljivo. Bilo sta da uzimas u ciklusu znaci da je stetno za tijelo i da se mora od njega odmarati. Ja nikako nebi preporucio Kreatin. Jedan od razloga sto moras piti puno vode je jer kreatin koristi vodu da bi di napravio misice punijim sto ne ostavlja dovoljno vode da bi bubrezi radili normalno. U sustini napuni misice vodom i cim ga prestanes koristiti (na prestanak ne mislim jedan mjesec bez kreatina nego duzi period) misici "ispuhaju" i vratis se na pocetnu jer onda misici nemogu prirodno zadrzati svu tu vodu. Ja nikad nebih preporucio kreatin a da se od njega dobijaju rezultati to je 100% tacno
STEVEN je napisao/la:Samo prvu sedmicu uzimam 4 puta dnevno i onda sljedece 3 sedmice po 2 puta dnevno i poslije toga ide odmor ?GunnerS je napisao/la:Znači mjesec dana u početku uzimati i onda odmarati jedno mjesec dana, pa onda ako želiš opet tako. Uzimati prije treninga na pola sata i ujutro prije obroka i navečer prije spavanja. Uzimati oko 2-4 l vode i povećat će ti se mokrenje od njega / tako čistiš bubrege ), al baš![]()
Creatin uzimaj kako ti pise na kutiji

- senad_flamin
- Kontakt:
Idem evo 8 mjeseci u teretanu nisam još uzimao nijedan od tih dodataka,niti planiram bilo šta. Ne vjrujem u to,može izdati čovjeka kad-tad,ovako sve majka priroda,hvala Bogu mogu jesti koliko hoćeš
.

-RIVALDO-
fenilalanin je kod nas, dakle, haman istomambabalkan je napisao/la:Fenalin je amino kiselina (ako je to nas prevod sa Phenylalanine ako nije onda izvnjavam) koja nije stetna nego je vrlo korisna. Neki misle da je problem jer se nalazi u Aspatramu ali nema nikakve veze sa razlogom sto je aspatram los. Fenalin je samo opasan za ljude koji boluju od Fenilketonurije.

nešto i ja vjerujem samo u prirodusenad_flamin je napisao/la:Idem evo 8 mjeseci u teretanu nisam još uzimao nijedan od tih dodataka,niti planiram bilo šta. Ne vjrujem u to,može izdati čovjeka kad-tad,ovako sve majka priroda,hvala Bogu mogu jesti koliko hoćeš.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
LAŽ ! Nisi ti onda nista cuo o kreatinuGunnerS je napisao/la:Štetan ?! Po čemu ?! Samo dovoljno pij vode i pridržaji se uputa da odmaraš poslije uzimanja i nečeš imati nikakvih problema...STEVEN je napisao/la:Moze li neko napisati zbog cega je kreati stetaN ?

- bear grylls
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:LAŽ ! Nisi ti onda nista cuo o kreatinuGunnerS je napisao/la:Štetan ?! Po čemu ?! Samo dovoljno pij vode i pridržaji se uputa da odmaraš poslije uzimanja i nečeš imati nikakvih problema...STEVEN je napisao/la:Moze li neko napisati zbog cega je kreati stetaN ?pitaj bildere koji su ujedno i studenti medicine, oni ce ti reci najbolje o kreatinu. Reci ce da je stetan, kako god, ali da ga i oni uzimaju. Pitat cu te kad budes pisao krv

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.