------četvrtfinale-druga utakmica------

Atletico Madrid--------vs--------Valencia CF
-------------08.04.2010 /21:05-------------
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ni meni nije jasno...al eto...majestic24 je napisao/la:Mozete zaliti za prvom utakmicom. Nemogu shavtiti kako su uspjeli odigrati 0:0. Aguero,Folrlan,Villa,Reyes,Joaquim...ali nema golova
sta ba ti mastas o bilbau u ligi prvaka?? ajd ba spusti se, i nadaj se evropskoj ligi...PIKAMER je napisao/la:Tačnije već u 21-oj su gubili 2:0, mada to nije nepovratan rezultat, hmm, možda je ovako i bolje za Athletic, Valencia nam onda blize da je stignemo, mada bi vise volio da je dvica ovdje ili nerijeseno, kad bi bila dvica, falilo bi onda "samo malo" Athleticu do Evrope.
Ko je nervozan?miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sto smo nervozni
Aj ba ne ludujharishp je napisao/la:Tipujem na Atletico ''Balboa''
Ever mi je drag igrac ali ovo nije trebao uraditimiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sto smo nervozni
Razbit ce vas ko' RockyAdi_Zepce je napisao/la:Aj ba ne ludujharishp je napisao/la:Tipujem na Atletico ''Balboa''
Ever mi je drag igrac ali ovo nije trebao uraditimiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sto smo nervozni
heheh ma ima da prime minimalno 2 komadaharishp je napisao/la:Razbit ce vas ko' RockyAdi_Zepce je napisao/la:Aj ba ne ludujharishp je napisao/la:Tipujem na Atletico ''Balboa''
Sto smo nervozni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.