I kome ti to pišeš, jesmo mi ovdje Talijani, mislim da si pogriješio forumSaurman je napisao/la:Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici.
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Mislim da mi (navijaci) s ovih prostora jednostavne ne mozemo nekome prigovarati zbog nozeva i uboda. Jednostavno bi bilo licemjerno u najmanju ruku. Pozdrav!Saurman je napisao/la:Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Da, slažem se da će biti trica u mreži Napolija, u najmanju ruku.Rooney88 je napisao/la:u najmanju ruku
EDIT:Trebam li uopšte i napominjati da će kod Bayerna nula i dalje da stoji.
zivi bili pa vidjeli....vcrs bi lagano mogli pastiKlare je napisao/la:Da, slažem se da će biti trica u mreži Napolija, u najmanju ruku.Rooney88 je napisao/la:u najmanju ruku
EDIT:Trebam li uopšte i napominjati da će kod Bayerna nula i dalje da stoji.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj ko će trpiti večeras ovaj njemce bosanskog porijekla večeras!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma kolik bio optimista u vezi Baye mislim da veceras jedna serija dolazi do kraja
U nagorem slucaju dvije
U nagorem slucaju dvije
Thomas Müller - Fußballgott
FORZA NAPOLI
- senad_flamin
- Kontakt:
Hoce li Napoli biti u najjacem sastavu,ima li kakvih problema sa povredama ?
-RIVALDO-
- anton 1983
- Kontakt:
Od sad duplam postove!
Bojim se da ćemo mi sa Napolijem pod obrisat. Bit će mi pravo žao talijanskih navijača.
Bojim se da ćemo mi sa Napolijem pod obrisat. Bit će mi pravo žao talijanskih navijača.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
senad_flamin je napisao/la:Hoce li Napoli biti u najjacem sastavu,ima li kakvih problema sa povredama ?
De Sanctis;Campangaro,Cannavaro,Aronica;Maggio,Inler,Gargano,Zuniga;Hamsik,Lavezzi,Cavani
Ovo je 99% postava veceras,znaci najjace sto imaju...Bayern je predobar zasada ove sezone i sve osim poraza je uspjeh za Napoli
Sto se tice Bayerna trebalo bi to ovako izgledat :
Neuer;Boateng,Buyten,Badstuber,Lahm;Schweinsteiger,Gustavo;Muller,Kroos,Ribery;Gomez
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba da se shvati kao prvo i prvo da smo svi ljudi , samo sto smo sportski tako da kazem razdvojeni razlicitim klubovima,bojama naravno bit ce ovo jedna odlicna utakmica pa neka pobjedi bolji u ovom duelu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anton 1983
- Kontakt:
Milijardu ovakvih priča se dogodi svaki dan u nogometu ali se čovjek svaki puta naježi. Zadnji puta kada je Napoli izgubio u Europi doma, bio je to protiv tim akojeg je vodio JUPP HEYNCKES!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Napoli u Europi kod kuce nije izgubio od povratka na veliku scenu, dale od 2008.
Bayern je zayeban, ali mislim da bi i oni mogli biti zadovoljni sa bodom, ni Inter, ni Milan, niti bilo koji klub ne dolazi u Napulj sa ciljem osvajanja sva 3 boda, ne vidim sto bi Bayern bio drugaciji
volim ove paklene noci
Bayern je zayeban, ali mislim da bi i oni mogli biti zadovoljni sa bodom, ni Inter, ni Milan, niti bilo koji klub ne dolazi u Napulj sa ciljem osvajanja sva 3 boda, ne vidim sto bi Bayern bio drugaciji
volim ove paklene noci
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anton 1983
- Kontakt:
bu ti Magični objasnioPuma je napisao/la:Napoli u Europi kod kuce nije izgubio od povratka na veliku scenu, dale od 2008.
- legenda reala
- Kontakt:
Znači da je spreman za meč ,super idem ga odigrati da daje golYuto je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Hoce li Napoli biti u najjacem sastavu,ima li kakvih problema sa povredama ?
De Sanctis;Campangaro,Cannavaro,Aronica;Maggio,Inler,Gargano,Zuniga;Hamsik,Lavezzi,Cavani
Ovo je 99% postava veceras,znaci najjace sto imaju...Bayern je predobar zasada ove sezone i sve osim poraza je uspjeh za Napoli
Sto se tice Bayerna trebalo bi to ovako izgledat :
Neuer;Boateng,Buyten,Badstuber,Lahm;Schweinsteiger,Gustavo;Muller,Kroos,Ribery;Gomez
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zato valjda što je Bayern profesor za ove navedene.Puma je napisao/la:Bayern je zayeban, ali mislim da bi i oni mogli biti zadovoljni sa bodom, ni Inter, ni Milan, niti bilo koji klub ne dolazi u Napulj sa ciljem osvajanja sva 3 boda, ne vidim sto bi Bayern bio drugaciji
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde napolitanci pokazite ovim svabama kako se igra i sta je atmosfera.. puno srece veceras.. 2-1 za napoli 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- sarajlija89
- Kontakt:
Molim vas, ako ima dobar link da neko stavi...neda mi se trazit vala
Jbo li im City majku vise...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
RTS prenosi tekmu. Ako ga imas na TVu, nema potrebe za streamom.sarajlija89 je napisao/la:Molim vas, ako ima dobar link da neko stavi...neda mi se trazit vala![]()
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... ajern.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.sportp2p.eu/watch/napoli_bayern_munchen" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija89 je napisao/la:Molim vas, ako ima dobar link da neko stavi...neda mi se trazit vala![]()
Šabane samo za tebe
Magica mi ne fatamo RTS
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.