BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

AulleTa
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2011, 12:10

_d1n0_ je napisao/la:Po meni najrealniji današnji ishod je 2:1 za nas! ;)
Ma kakav god bude, samo da mi uzmemo 3 boda. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2011, 12:13

badboy je napisao/la:Evo male analize unutrasnjih problema kod Rumuna.

Chivu 100% potvrdjeno ne igra. Igra Goian, visok, jak, ne bas brz najvise podsjeca igrom na Nadarevica. Opasan je u prekidima ' dobro skace na kornerima.

Mutu igra od prve minute- igra pod nerufenima zbog temperature- ogroman pritisak je na njemu jer citava nacija ocekuje da on odluci utakmicu, golom, pasom, centarsutem - bilo cim. ukrtko svi se uzdaju u njega i ako on ne odigra vrhunski nisu preveliki optimisti

Tamas, covjek koji je nestao iz prvih 11 WBA. Ne pamti se kad je zadnji put poceo ili odigrao cijelu utakmicu u Engleskoj.

Deac, startat ce od prve minute, ali ni on uopste ne igra u Schalkeu. od svog dolaska nije sakupio sat vremena u klubu. Forsiraju ga u repci jer navodno uvijek dobro igra za reprezentaciju. Inace bit ce na transfer listi Schalke-a ljetos.

Florescu, igrac sredine terena, je jedini igrac koji je u timu a da nema klub trenutno.Trenira individualno. zadnju utakmicu odigrao za rusku Alaniu!

Alexa, zabio dva gola protiv Ukrajine, ali ovaj igrac je lud bukvalno. Nevjerovatno kratkog fitilja. U ovoj sezoni u rumunskom prvenstvu je sakupio 10 zutih i 2 crvena kartona sto je za ofanzivnog veznog ludilo. Ako bi ga iznervirali nikakvo cudo ne bi bilo da zaradi zuti ili cak crveni u ranoj fazi utakmice.

Marica, drugi napadac koji ce poceti pored Mutua, najskuplji igrac - transfer Stutgarta u istoriji takodje dobija minute na kasikicu a golove u bundes ligi zabija jos rjedje. Na ljeto ce i on biti na transfer listi

Zicu, trenutno u 2011 najbolji igrac rumunskog prvenstva, prakticno je nevidljiv u reprezentaciji. Za reprezentaciju nikad nije odigrao dobru utakmicu.

Stanku, od kad je nedavno presao u Galatu izgubio se. Doveo ga Hagi iz Steaue. Iako je dao 2 gola za galatu od kad je dosao, vec sada su u Galati objavili da je promasaj i da ce na ljeto napustiti klub. vecers ce sa klupe cekati sansu.

toliko od mene.

svaka cast na analizi, sad smo malo bolje upoznati sa rumunskom ekipom. cuo sam za mnoge od ovih ali iskreno nisam ih nikada gledao, osim nekolicine.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 mar 2011, 12:13

2:0

Ibicevic 1:0
Misimovic 2:0

uz promasen penal

tako ce biti :D

nego ako nekom nije mrsko nek ubaci koju fotku

**** nije mi se dalo da danas dodjem
Thomas Müller - Fußballgott

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2011, 12:14

Luís Nazário de Lima je napisao/la:[youtube][/youtube]

Joj kad se sjetim kakvu smo i prije reprezentaciju imali,i gdje su nasi igraci sve igrali,mislim u kojim klubovima,sve mi se nekako cini da su oni vise srcem igrali nego ovi sadasnji igraci ali eto.
Upravu si zemljace,ovu utakmicu su Balja i Braco briljirali,jos kad neko pocne govoriti kako Braco nije davo sve od sebe (a pritom da nisu utakmice ni gledali,nego postali navijaci BIH otkako je Ciro selektor),a u najjacim utakmicama su Balja i Braco najjaci bili,uvijek.Ovu generaciju nikad zaboraviti necu,jer je u to vrijeme bio ponos igrati za domovinu,Balja dolazio na okupljanje bez dozvole kluba (Fener),Hasan vazda picio po desnoj strani,Bola,Konjic,Hibic,Kodro povrijedjeni igrali za domovinu,Akrapovic slomljene ruke. Ali ipak i ova generacija je nas ponos i veceras smo uz njih svim srcem,ne sumnjam u njih,veceras su naostreni maksimalno,Pape ih je dobro napalio na Rumune.

SRETNO ZMAJEVI!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2011, 12:14

Za sve kladionicare !

Ko ima account na bet365, moze pratiti utakmicu na njihovoj stranici, 8-) . Stream je odlican kod njih. :D

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2011, 12:16

Principatus je napisao/la:“Sad moramo biti jači nego ikad. Svi Bosanci i Hercegovci koji vole ovu zemlju u subotu moraju doći u Zenicu i podržati naše momke. Podrška im je sada potrebnija nego ikad. Uvjeren sam da ćemo pobijediti Rumune, ali i sve one koji ne vole BiH”, uvjeren je Glavaš.
Glavas bio i ostao ljudina!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 12:16

Izjava Mutua :

"U Srbiji ste rekli da sam grobar nacionalne selekcije, a sada me posmatrate kao spasitelja." 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2011, 12:18

don_burza je napisao/la:2:0

uz promasen penal

Nisi nam rekao ko će promašiti penal?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2011, 12:18

Virtu4l je napisao/la:
don_burza je napisao/la:2:0

uz promasen penal

Nisi nam rekao ko će promašiti penal?
Dzeko, kao i uvijek :lol:
Nisu za njega penali

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2011, 12:19

badboy je napisao/la:Evo male analize unutrasnjih problema kod Rumuna.

Chivu 100% potvrdjeno ne igra. Igra Goian, visok, jak, ne bas brz najvise podsjeca igrom na Nadarevica. Opasan je u prekidima ' dobro skace na kornerima.

Mutu igra od prve minute- igra pod nerufenima zbog temperature- ogroman pritisak je na njemu jer citava nacija ocekuje da on odluci utakmicu, golom, pasom, centarsutem - bilo cim. ukrtko svi se uzdaju u njega i ako on ne odigra vrhunski nisu preveliki optimisti

Tamas, covjek koji je nestao iz prvih 11 WBA. Ne pamti se kad je zadnji put poceo ili odigrao cijelu utakmicu u Engleskoj.

Deac, startat ce od prve minute, ali ni on uopste ne igra u Schalkeu. od svog dolaska nije sakupio sat vremena u klubu. Forsiraju ga u repci jer navodno uvijek dobro igra za reprezentaciju. Inace bit ce na transfer listi Schalke-a ljetos.

Florescu, igrac sredine terena, je jedini igrac koji je u timu a da nema klub trenutno.Trenira individualno. zadnju utakmicu odigrao za rusku Alaniu!

Alexa, zabio dva gola protiv Ukrajine, ali ovaj igrac je lud bukvalno. Nevjerovatno kratkog fitilja. U ovoj sezoni u rumunskom prvenstvu je sakupio 10 zutih i 2 crvena kartona sto je za ofanzivnog veznog ludilo. Ako bi ga iznervirali nikakvo cudo ne bi bilo da zaradi zuti ili cak crveni u ranoj fazi utakmice.

Marica, drugi napadac koji ce poceti pored Mutua, najskuplji igrac - transfer Stutgarta u istoriji takodje dobija minute na kasikicu a golove u bundes ligi zabija jos rjedje. Na ljeto ce i on biti na transfer listi

Zicu, trenutno u 2011 najbolji igrac rumunskog prvenstva, prakticno je nevidljiv u reprezentaciji. Za reprezentaciju nikad nije odigrao dobru utakmicu.

Stanku, od kad je nedavno presao u Galatu izgubio se. Doveo ga Hagi iz Steaue. Iako je dao 2 gola za galatu od kad je dosao, vec sada su u Galati objavili da je promasaj i da ce na ljeto napustiti klub. vecers ce sa klupe cekati sansu.

toliko od mene.
Lijepo od tebe što si izvršio analizu...

Po ovom što sam pročitao, Rumuni neće biti tako jaki, ali nisu ni bez šansi. Ne trebamo ih previše respektovati niti ih se pribojavati, ali (uvijek ima neko "ali" :mrgreen:) znaju oni odigrati dobro kada je najpotrebnije, zato trebamo biti oprezni. Ipak su oni dosta iskusnija reprezentacija od nas (barem što se tiče nastupa na velikim takmičenjima), i mogli bi nam stvoriti određene probleme.
Recept za pobjedu je ofanzivna i disciplinovana igra bazirana na pas igri. Taj tip bi trebali preferirati u svakoj utakmici, ne samo ovoj. Siguran sam da bi nam ovakva taktika donijela žarko željeni trijumf.
Spammer

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2011, 12:23

Bit ce remi, ustvari ne znam hocel biti, ali predosjecam nesto takvo :D

I bez toga sto ce im faliti dva najbolja odbrambena igraca, Rumuni ce biti jaki u odbrani, veza im je bar ovako po imenima nikad losija, u napadu jedino Mutu, ako mogne izdrzati

sve u svemu, nemamo se cega ni koga plasiti, ako nismo bolji, nismo ni slabiji od njih, igramo pred svojim navijacima i treba se (najvjerovatnije) oprostiti pobjedom

Igraj Bosno, ne daj se, igraj svi smo uz tebe !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 26 mar 2011, 12:32

BiH 3-1 Rumunija aBd ;)
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2011, 12:34

BiH 2 - 1 Rumunija !

Mirna bosna
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 26 mar 2011, 12:35

slika

3.50 prejako :D
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 26 mar 2011, 12:40

sretno ljiljani !
WHUFC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 mar 2011, 12:41

Analiticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo ponovo postavljeno :D
Dragon Town

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2011, 12:41

BIH-RU 3-1
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 26 mar 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2011, 12:42

Analiticar=Ahmo je napisao/la:slika

Gdje god odu naši, naprave rusvaj. :D

slika

VOLIM TE BOSNO
Spammer

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2011, 12:45

Dajte kakve slike !

SS Spava ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 mar 2011, 12:46

Principatus je napisao/la:Sta pisu na rumunskom portalu, da im je neko u Zenici opljackao novinara, kao u sumi. :lol:
Stvarno ne valja nekome nesto uzimati. Zato im valja danas nesto i dati, i to punu mrezu.
Hahaha,mamicu im ..... hm,oni bas o pljackanju pricaju a ovde u Holland njihovih djeparosa na svakom cosku,trebaju da dodju njihovi policajci valjda u civilu da pomognu Holandjanima,svaki treci dzeparos je Rumun,a njihove kurave su isto rado vidjene ovde... :D
Treba im veceras tricu uvaliti i to je to...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.