Ma kakav god bude, samo da mi uzmemo 3 boda._d1n0_ je napisao/la:Po meni najrealniji današnji ishod je 2:1 za nas!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma kakav god bude, samo da mi uzmemo 3 boda._d1n0_ je napisao/la:Po meni najrealniji današnji ishod je 2:1 za nas!
badboy je napisao/la:Evo male analize unutrasnjih problema kod Rumuna.
Chivu 100% potvrdjeno ne igra. Igra Goian, visok, jak, ne bas brz najvise podsjeca igrom na Nadarevica. Opasan je u prekidima ' dobro skace na kornerima.
Mutu igra od prve minute- igra pod nerufenima zbog temperature- ogroman pritisak je na njemu jer citava nacija ocekuje da on odluci utakmicu, golom, pasom, centarsutem - bilo cim. ukrtko svi se uzdaju u njega i ako on ne odigra vrhunski nisu preveliki optimisti
Tamas, covjek koji je nestao iz prvih 11 WBA. Ne pamti se kad je zadnji put poceo ili odigrao cijelu utakmicu u Engleskoj.
Deac, startat ce od prve minute, ali ni on uopste ne igra u Schalkeu. od svog dolaska nije sakupio sat vremena u klubu. Forsiraju ga u repci jer navodno uvijek dobro igra za reprezentaciju. Inace bit ce na transfer listi Schalke-a ljetos.
Florescu, igrac sredine terena, je jedini igrac koji je u timu a da nema klub trenutno.Trenira individualno. zadnju utakmicu odigrao za rusku Alaniu!
Alexa, zabio dva gola protiv Ukrajine, ali ovaj igrac je lud bukvalno. Nevjerovatno kratkog fitilja. U ovoj sezoni u rumunskom prvenstvu je sakupio 10 zutih i 2 crvena kartona sto je za ofanzivnog veznog ludilo. Ako bi ga iznervirali nikakvo cudo ne bi bilo da zaradi zuti ili cak crveni u ranoj fazi utakmice.
Marica, drugi napadac koji ce poceti pored Mutua, najskuplji igrac - transfer Stutgarta u istoriji takodje dobija minute na kasikicu a golove u bundes ligi zabija jos rjedje. Na ljeto ce i on biti na transfer listi
Zicu, trenutno u 2011 najbolji igrac rumunskog prvenstva, prakticno je nevidljiv u reprezentaciji. Za reprezentaciju nikad nije odigrao dobru utakmicu.
Stanku, od kad je nedavno presao u Galatu izgubio se. Doveo ga Hagi iz Steaue. Iako je dao 2 gola za galatu od kad je dosao, vec sada su u Galati objavili da je promasaj i da ce na ljeto napustiti klub. vecers ce sa klupe cekati sansu.
toliko od mene.
Upravu si zemljace,ovu utakmicu su Balja i Braco briljirali,jos kad neko pocne govoriti kako Braco nije davo sve od sebe (a pritom da nisu utakmice ni gledali,nego postali navijaci BIH otkako je Ciro selektor),a u najjacim utakmicama su Balja i Braco najjaci bili,uvijek.Ovu generaciju nikad zaboraviti necu,jer je u to vrijeme bio ponos igrati za domovinu,Balja dolazio na okupljanje bez dozvole kluba (Fener),Hasan vazda picio po desnoj strani,Bola,Konjic,Hibic,Kodro povrijedjeni igrali za domovinu,Akrapovic slomljene ruke. Ali ipak i ova generacija je nas ponos i veceras smo uz njih svim srcem,ne sumnjam u njih,veceras su naostreni maksimalno,Pape ih je dobro napalio na Rumune.Luís Nazário de Lima je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj kad se sjetim kakvu smo i prije reprezentaciju imali,i gdje su nasi igraci sve igrali,mislim u kojim klubovima,sve mi se nekako cini da su oni vise srcem igrali nego ovi sadasnji igraci ali eto.
Glavas bio i ostao ljudina!Principatus je napisao/la:“Sad moramo biti jači nego ikad. Svi Bosanci i Hercegovci koji vole ovu zemlju u subotu moraju doći u Zenicu i podržati naše momke. Podrška im je sada potrebnija nego ikad. Uvjeren sam da ćemo pobijediti Rumune, ali i sve one koji ne vole BiH”, uvjeren je Glavaš.
Nisi nam rekao ko će promašiti penal?don_burza je napisao/la:2:0
Ibicevic 1:0
Misimovic 2:0
uz promasen penal
Dzeko, kao i uvijekVirtu4l je napisao/la:Nisi nam rekao ko će promašiti penal?don_burza je napisao/la:2:0
Ibicevic 1:0
Misimovic 2:0
uz promasen penal
Lijepo od tebe što si izvršio analizu...badboy je napisao/la:Evo male analize unutrasnjih problema kod Rumuna.
Chivu 100% potvrdjeno ne igra. Igra Goian, visok, jak, ne bas brz najvise podsjeca igrom na Nadarevica. Opasan je u prekidima ' dobro skace na kornerima.
Mutu igra od prve minute- igra pod nerufenima zbog temperature- ogroman pritisak je na njemu jer citava nacija ocekuje da on odluci utakmicu, golom, pasom, centarsutem - bilo cim. ukrtko svi se uzdaju u njega i ako on ne odigra vrhunski nisu preveliki optimisti
Tamas, covjek koji je nestao iz prvih 11 WBA. Ne pamti se kad je zadnji put poceo ili odigrao cijelu utakmicu u Engleskoj.
Deac, startat ce od prve minute, ali ni on uopste ne igra u Schalkeu. od svog dolaska nije sakupio sat vremena u klubu. Forsiraju ga u repci jer navodno uvijek dobro igra za reprezentaciju. Inace bit ce na transfer listi Schalke-a ljetos.
Florescu, igrac sredine terena, je jedini igrac koji je u timu a da nema klub trenutno.Trenira individualno. zadnju utakmicu odigrao za rusku Alaniu!
Alexa, zabio dva gola protiv Ukrajine, ali ovaj igrac je lud bukvalno. Nevjerovatno kratkog fitilja. U ovoj sezoni u rumunskom prvenstvu je sakupio 10 zutih i 2 crvena kartona sto je za ofanzivnog veznog ludilo. Ako bi ga iznervirali nikakvo cudo ne bi bilo da zaradi zuti ili cak crveni u ranoj fazi utakmice.
Marica, drugi napadac koji ce poceti pored Mutua, najskuplji igrac - transfer Stutgarta u istoriji takodje dobija minute na kasikicu a golove u bundes ligi zabija jos rjedje. Na ljeto ce i on biti na transfer listi
Zicu, trenutno u 2011 najbolji igrac rumunskog prvenstva, prakticno je nevidljiv u reprezentaciji. Za reprezentaciju nikad nije odigrao dobru utakmicu.
Stanku, od kad je nedavno presao u Galatu izgubio se. Doveo ga Hagi iz Steaue. Iako je dao 2 gola za galatu od kad je dosao, vec sada su u Galati objavili da je promasaj i da ce na ljeto napustiti klub. vecers ce sa klupe cekati sansu.
toliko od mene.
Evo ponovo postavljenoAnaliticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
3.50 prejako
Gdje god odu naši, naprave rusvaj.Analiticar=Ahmo je napisao/la:
3.50 prejako
Hahaha,mamicu im ..... hm,oni bas o pljackanju pricaju a ovde u Holland njihovih djeparosa na svakom cosku,trebaju da dodju njihovi policajci valjda u civilu da pomognu Holandjanima,svaki treci dzeparos je Rumun,a njihove kurave su isto rado vidjene ovde...Principatus je napisao/la:Sta pisu na rumunskom portalu, da im je neko u Zenici opljackao novinara, kao u sumi.![]()
Stvarno ne valja nekome nesto uzimati. Zato im valja danas nesto i dati, i to punu mrezu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.