Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 09 feb 2011, 20:09

U početku Česi imali posjed lopte, vidjelo se da nam fali Modrić koji je od nemjerljivog značaja za naš vezni red. Česi su imali posjed lopte, ali ništa konkretno. U 10. minuti nakon što smo se malo pribrali odlična lopta Kranjčara za Eduarda koji majstorski pogađa kroz noge Čecha za 1:0. U 13. na centaršut Srne Kalinić odlično pogađa glavom u drugi kut i to je već 2:0. Nakon toga mali pad igre.. što Česi u 20.min. kažnjavaju golom nakon kornera. Sivok pogađa glavom nakon jako lošeg postavljanja naših igrača u šesnaestercu, pogotovo Runje koji je skoro ušao u gol. :roll: Nakon toga podjednaka oba tima.. igra dosta tvrdi sa dosta prekršaja i agresivnih startova. A onda "šok" u 45.+ kada Rosicky nakon odlične akcije Čeha pogađa za 2:2. I tada je Runje sukrivac jer je gol primio skoro po sredini gola. U drugom poluvremenu zamjene.. izašli su Ćorluka, Pranjić, Vukojević i Eduardo, a ušli Lovren, Strinić, Dujmović i Petrić. U drugom poluvremenu smo dosta bolje igrali.. Česi više nisu imali prostora da tako lako dolaze do našeg šesnaesterca. U 61. nakon odlične lopte Dujmovića, Kalinić zabija svoj drugi gol više nego majstorski ljevicom pod gredu. Odmah nakon gola ulazi Jelavić, izlazi Kalinić. Imao par prilika, kao što je ona na centaršut Iličevića kada je glavom pucao neprecizno. Prilike i poluprilike su se nizale, a gol je došao i više nego na smješan način. :mrgreen: Nakon jedne izbijene lopte Čech istrčava izvan svog šesnaesterca i prima loptu na prsa i počinje driblati.. dodaje loptu Polaku koji je gubi od Rakitića, a ovaj dodaje Iličeviću koji sa 30-35m ljevicom lobuje Čecha. :lol: Na kraju priliku dobio i 18-godišnji Vrsaljko umjesto Iličevića. Šteta što Lakić nije dobio napokon priliku.. :( :?

RUNJE - Sukrivac kod oba gola, imao i jednu nezgodnu situaciju ( :roll: ) kada mu je lopta prilikom izbijanja prešla preko noge, ali srećom završila u korneru.
SRNA - Po meni igrač utakmice. Strašan igrač.. trči za trojicu.. naprijed odličan, nazad fenomenalan. Majstorska asistencija za Kalinića.. šta reći..
ĆORLUKA - Zajedno sa Šimunićem ispao kraj drugog gola Čeha. Ostalo na vrlo dobroj razini.
ŠIMUNIĆ - Isto kao i Ćorluka.
PRANJIĆ - Fali mu snage da igra nazad, naprijed dobar.. imao par prodora.
VUKOJEVIĆ - Obavi svoj posao više nego korektno.. bez previše ofanzivne igre.
RAKITIĆ - Na dobar način zamjenio Modrića na njegovoj poziciji. Ali ipak se vidio Lukin izostanak, jer Rakitić nije toliko trkački moćan.
ILIČEVIĆ - U prvom poluvremenu se skoro nije ni primjetio, ali u drugom odirao jako dobro i zabio gol. Treba više koristiti svoju brzinu.. kao da igra u grču.
KRANJČAR - Možda izvedba nije bila na nivou kao u prošlim utakmicama, ali svejedno majstorski asistirao i "valjao" Čehe te zabavljao publiku. Doktor. :D
EDUARDO - Jedna prilika, jedan gol. Velemajstorski ga zavukao Čechu kroz noge.
KALINIĆ - U svakom slučaju budućnost hrvatskog nogometa. Špic koji ima potencijala postati svjetska klasa. Dva gola i odlična izvedba do zamjene u 63.

LOVREN - Imao par odličnih intervencija. Sigurno igrač od velikog značaja za tim jer Šimunić nakon ovog ciklusa odlazi.
STRINIĆ - Iskreno me iznenadio prodorima po lijevoj strani. Protiv Norveške je bio dosta rezerviran.. valjda se vraća u staru formu.
DUJMOVIĆ - Odlična asistencija za Kalinića.. ostalo korektno.
PETRIĆ - Mislim da je Bilić trebao dati priliku Lakiću, a ne Mladenu.. ništa spektakularno..
JELAVIĆ - Još jedan igrač za budućnost. Nije imao sreće u par prilika.. ali već je odavno dokazao kolika je klasa.
VRSALJKO - Premalo igrao.
...što je više lome to je volim jače...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 20:19

Mišljenja sam,možda griješim,da je Vukojević prerastao ukrajinsku ligu. MIslim da on svojim kvalitetom i potencijalom sa uspjehom može igrat sigurno i u Italiji i u Njemačkoj.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 feb 2011, 20:22

melanholicar je napisao/la:Mišljenja sam,možda griješim,da je Vukojević prerastao ukrajinsku ligu. MIslim da on svojim kvalitetom i potencijalom sa uspjehom može igrat sigurno i u Italiji i u Njemačkoj.
Potpisao novi ugovor sa Dynamo Kiev i izjavio da bi u Kievu mogao igrati do kraja karijere, s naglaskom da bi zadnju godinu odigrao u Maksimiru.

Srna sindrom. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 feb 2011, 20:26

Nema potrebe da napušta Kyev.

Nisam vidio 3. gol za Hrvatsku, znam samo da ga je postig'o Kalinić. Što se tiče Hrvatske odbrane, vidi se da ni Ćorluka ni Šimunić nemaju utakmica u svojim nogama ove sezone. Po meni, oni su najslabije(uz Vedrana Runju) odigrali ovu utakmicu. Jbt, pa Kranjčar nije igr'o u Tottenhamu, pa je u posljednje 2 utakmice(ne računam večerašnju) bukvalno mljeo svoje čuvare i griz'o k'o nikad. Ova dvojica :lol: . Ne znam, al' mislim da bi se na kraju sezone Ćorluka treb'o preseliti iz Londona(ili barem iz Tottenhama). Može on igrati na visokom nivou, al' je činjenica da ga Redknapp više ne gleda istim očima.

Kalinić odlično iskoristio povjerenje Bilića, te je za očekivati da bude sve bolji i bolji. Srna na nivou kao i obično. Čovjek stvarno pokazuje kako se treba boriti i igrati za državni tim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 20:31

ma kontam ja ljudi da oni fino zaradjuju,u to niko ne sumnja,dovoljno je pogledati budžete najvećih ukrajinskih klubova,njihove bordove,ali jednostavno mislim da ipak ma koliko igrač bio poznat i dobar nikada neće moći steći renome neke zvijezde,ne kažem da se razumijemo da je Vukojević novi Tachinardi,ali ipak mislim da je u rangu sa Sennom.....

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 feb 2011, 20:33

Monolog je napisao/la:Nema potrebe da napušta Kyev.

Nisam vidio 3. gol za Hrvatsku, znam samo da ga je postig'o Kalinić. Što se tiče Hrvatske odbrane, vidi se da ni Ćorluka ni Šimunić nemaju utakmica u svojim nogama ove sezone. Po meni, oni su najslabije(uz Vedrana Runju) odigrali ovu utakmicu. Jbt, pa Kranjčar nije igr'o u Tottenhamu, pa je u posljednje 2 utakmice(ne računam večerašnju) bukvalno mljeo svoje čuvare i griz'o k'o nikad. Ova dvojica :lol: . Ne znam, al' mislim da bi se na kraju sezone Ćorluka treb'o preseliti iz Londona(ili barem iz Tottenhama). Može on igrati na visokom nivou, al' je činjenica da ga Redknapp više ne gleda istim očima.

Kalinić odlično iskoristio povjerenje Bilića, te je za očekivati da bude sve bolji i bolji. Srna na nivou kao i obično. Čovjek stvarno pokazuje kako se treba boriti i igrati za državni tim.
Ćorluka je vratio mjesto u prvih 11 na poziciji desnog beka. E sad je problem što je on i prije, a ako bude i u budućnosti u klubu igra desnog beka, a u reprezentaciji nema mjesta na desnom beku. Tu je Srna zacimentiran. Ćorluka je bio najstandardniji igrač u Tottenhamu do ozljede. Sad je i Harry shvatio nakon onih gafova Huttona da Ćorluka mora igrati.. pa je povezao 3 utakmice sada bez greške.
Šimunić također nakon ozljede ne igra.. tj igrao je ako sam dobro pratio 1-2 utakmice ali je zaradio nekoliko crvenih. :mrgreen: Njega ne pratim toliko jer igra u Hoffenheimu.. znam da je prije ozljede bio ponajbolji igrač Hoffenheima. Uglavnom on igra još ovaj ciklus i finish. 33 godine.. nakon Eura će imati 34 i to je to. A nakon toga u prvi kadar polako ulaze Lovren, Vrsaljko, Vida.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 feb 2011, 00:02

PRIČA nije uspjela promaknuti češkim novinarima, koji prate pripreme Sparte u Španjolskoj. Manuel Pamić, zajedno s češkim reprezentativcima Kadlecom i Pekhartom, zaigrao je u pripremnom susretu protiv ruskog Zenita. I tu ništa ne bi bilo čudno, da spomenuti trojac nije zaveden u rubriku "ozlijeđeni" uoči reprezentativnih akcija. Češki dvojac trebao je biti s mladom reprezentacijom u Nizozemskoj, dok se Pamića očekivalo u Puli.

Samo dan nakon što je dobio poziv izbornika Slavena Bilića, Pamić je poslao ispričnicu. Koljeno se pokazalo problematičnim, a lijevi bek, kojem je HNS tek nedavno ukinuo suspenziju, javio je da neće tako lako preboljeti ovaj izostanak.

Češki mediji servirali su priču koja je zvučala bizarno, ali potvrdila ju je služba Sparte. Naime, Pamić, Kadlec i Pekhart zaigrali su protiv Zenita u dresovima s tuđim imenima na poleđini! Jasno da su strelice sumnje odaslane prema liječničkoj službi Sparte.

Njihovo opravdanje glasi da su u Malagi ustanovili da Pamićevo stanje nije toliko ozbiljno te da može nastupiti protiv ruskog prvaka. S obzirom da na to nisu bili spremni, nisu imali ni spreman Pamićev dres. Ista je situacija, tvrde, i s češkim mladim reprezentativcima "koje je bilo preriskantno pod virozom pustiti na put s juga Španjolske do Nizozemske i natrag".

"Vaclav Kadlec i Tomas Pekhart bili su pozvani u mladu reprezentaciju koja je imala utakmicu u Nizozemskoj. Prošlog su tjedna pokupili virus i takvo stanje im nije dopuštalo put iz Španjolske u Prag pa zatim u Nizozemsku. Simptomi su u međuvremenu nestali i nakon konzultacije s liječničkom ekipom uoči utakmice sa Zenitom je odlučeno da mogu igrati. Pamić je imao problema s koljenom, ali su pretrage prije utakmice pokazale da nije ništa ozbiljno. Zbog toga nismo spremne dresove tako da su igrali u dresovima suigrača", objasnio je glasogovornik Ondrej Kasik.

Kako god bilo, namrštilo se lice Slavena Bilića, koji ubuduće neće vjerovati liječnicima klubova, već isključivo vlastitoj službi!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 feb 2011, 09:22

Dobar dan jučer za naše što se tiče golova..

Jelavić za Glasgow zabio hattrick, Kranjčar već drugo kolo zaredom donosi Tottenhamu pobjedu, ovaj put nije onako efektno ali i ovaj je prelijep gol. Mladen Petrić nakon ozljede zabio za HSV i donio im pobjedu protiv Wolfsburga. Rakitić zabio autogol i asistirao Faziu za gol.

Runje nije primio gol na gostovanju kod PSG (0:0). Lovren profesorski odigrao na gostovanju kod St Etiennea, Ćorluka svih 90 za Tottenham, kao i Kalinić za Blackburn. Pletikosa na tribinama. Pranjić svih 90 za Bayern, kao i Iličević i Lakić za Kaiserslautern. Rivić ušao u 62., pa izašao u 86. Vida prosjedio za Leverkusen cijelu utakmicu. Bilić za Gijon protiv Barce ušao u 88.

Od bivših reprezentativaca - Balaban zabio za Panionios, Jerko Leko dva za Bucaspor.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 13 feb 2011, 12:16

Što reći za Jelavića jednom rječju-MAJSTOR 8-) 8-) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 12:24

Zabio ga je i Rakitic za Santander. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 12:26

Petrić i Balaban takodje! ;)

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 13 feb 2011, 12:30

Baš mi je drago za Niku koji je bio već otpisan u Spursima. I Ćorluka je produžio ugovor s Tottenhamom, to bi moglo značiti da za njega slijede bolja vremena.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 feb 2011, 17:38

Petar Slišković zabio za Mainz.. dobijamo još jednog odličnog napadača. 8-)

Inače je član u21 reprezentacije.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 feb 2011, 14:31

Naši igrači na proljeće u Ligi Prvaka:

Darijo Srna (Shakhtar) - Kapetan i najbolji igrač Shakhtara. Do sada u grupnoj fazi upisao 1 gol i 3 asistencije. Voditi će Shakhtar u dvomeču sa Romom.

Eduardo (Shakhtar) - Iako je odigrao svega 159 minuta od mogućih 540 u grupnoj fazi zabio je 3 gola. Veliki Shakhtarov adut u dvoboju s Romom.

Stipe Pletikosa (Tottenham) - Do sada nije dobio niti jednu minutu u Ligi Prvaka. Vjerovatno na tribini osim ako se netko od dvojca Gomes/Cudicini ozljedi.

Vedran Ćorluka (Tottenham) - Zbog ozljede, a kasnije i forsiranja Huttona odigrao svega 180 minuta za Tottenham u LP. U nastavku natjecanja zasigurno jedan od stupaca obrane Tottenhama nakon što je vratio mjesto u prvih 11.

Luka Modrić (Tottenham) - Ponajbolji igrač Tottenhama čiji nastup u Milanu nije siguran zbog oporavka nakon ozljede. Odigrao 273 minute (4 od 6 utakmica u skupini, 2 nije zbog ozljede) te ima skor od 1 gola i 1 asistencije.

Niko Kranjčar (Tottenham) - Svega 90 minuta u LP za Tottenham ove godine i to protiv Twentea u gostima. Zbog ozljede Balea najavljen je u prvih 11 u Milanu. U odličnoj je formi nakon što je napokon počeo igrati (gol Boltonu i Sunderlandu).

Danijel Pranjić (Bayern) - Standardan u prvih 11 Bayerna ove sezone. U LP do sada odigrao 370 minuta. Zbog dobre forme siguran i dalje u prvih 11.

Ivica Olić (Bayern) - Odigrao dvije utakmice za Bayern u LP i nakon toga se ozljedio. Navjerovatnije će oporavak trajati do kraja sezone tako da je za njega ovogodišnja LP završena.

Dejan Lovren (Lyon) - 360 minuta u LP uz jedan gol. Siguran u paru sa Crisom u prvih 11.

Mario Gavranović (Schalke) - Registriran za LP ali bez nastupa do sada. U ligi sve više dobija priliku tako da je za vjerovati da će zaigrati koju minutu i u LP.

Šteta za Rakitića, i njega smo mogli gledati i dalje u LP.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 feb 2011, 22:59

Klasnić zabio za Bolton u kupu protiv Wigana.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2011, 00:03

jacky09 je napisao/la:Klasnić zabio za Bolton u kupu protiv Wigana.
Ima li gdje link gola?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 feb 2011, 15:41

Sa nekih 10m ljevicom u kut.. video nemam, čitao sam izvještaj.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 feb 2011, 23:42

Gol Vukojevića i asistencija Rakitića.

Vida svih 90 za Leverkusen, kao i Vukojević za Dynamo Kiev, Pamić za Spartu Prag. Krešić za PAOK branio 2.pol., Rakitić za Sevillu igrao do 78., Kerić za Spartu do 73.
Mladi Ozobić cijelu utakmicu presjedio na klupi za rezerve Spartaka.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 feb 2011, 00:36

Kakav je gol Ogi zabio? Što se tiče Rakete, gled'o sam meč i mogu ti reći da on može i mora puno bolje. Jedino što je i napravio je ta asistencija, ostalo ga je sve ukopalo. Previše izgubljenih lopti, premalo upotrebljivih centaršuteva i pasova, jednostavno...nije to onaj Rakitić na kojeg sam ja navik'o. No, tek mu je 2-3 utakmica u dresu Seville, tako da on može biti samo bolji i bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 feb 2011, 15:06

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.