Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
legendo, imas li neki drugi- na ovome je prijenos zavrsen?Virtu4l je napisao/la:http://www.atdhe.net/7235/watch-wolfsbu ... der-bremen
uzivo prijenos sa wolksvagen arene... sad ce valjda i pehar
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Edin prvi primio medalju umotan u plavo zutu zastavu...svaka cast majstore...
Oni ti ga puse Edineee..Edineeee..Edineeeee
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
@secer
kod mene radi ?
Dzeko prvi, Miske drugi...
kod mene radi ?
dzeko trci sa nasom zastavom i nosi titulu u rukama
gdje gledas dodjelu medalja i tanjira tih?dr_arsla je napisao/la:Edin prvi primio medalju umotan u plavo zutu zastavu...svaka cast majstore...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trci Dzeko sa peharom, ne moze da ga stigne pola ekipe Wolfsburga
tako je to kad te Magath pripremi 
-
deni_m1312
- Kontakt:
jedva čekam da se pojave slike džeke i misketa kako drže onu salataru....staviću ih na sve moguće desktope!!!

au, majku muVirtu4l je napisao/la:@secer
kod mene radi ?![]()
razbicu kompic
ko ima digitalni resiver ima na sportklubu madarskomRiNo je napisao/la:gdje gledas dodjelu medalja i tanjira tih?dr_arsla je napisao/la:Edin prvi primio medalju umotan u plavo zutu zastavu...svaka cast majstore...
-
deni_m1312
- Kontakt:
hahaha....evo citam i na spox.com i ****.de Kaiser potvrdio:Bayern se zanima za Dzeku..............ediiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeee
ukariko samVirtu4l je napisao/la:Trci Dzeko sa peharom, ne moze da ga stigne pola ekipe Wolfsburgatako je to kad te Magath pripremi
Morao sam instalirati neki player i to je to
Samo sto su pustili tekmi iz pocetka
svaka cast majstore zasluzio je ovu titulu on i Grafite oborili rekord dali su zajedno 54 gola od toga Dzeko 26...vidjeli ste Bosanca kako trci sa dvije zastave svaka mu cast 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
grafite je plakao kao mala beba,nije mogao vjerovati da je uspio

Prvi put u 43 godine zivota sam, zbog fudbala, zaplakao dok je dzeko sam trcao oko stadiona sa sampionskim peharom i nasom zastavom, a kamera ga pratila.Pa to je polirani dijamant. Zivio nam Edine dugo i da nam ABD. jos dugo priredjujes ovakve radosti zajedno sa Misketom,Sejom,Vedom i ostalim nasim zmajevima.
ovo je za mene bolji osjecaj, nego da je Chelsea osvojio LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.naST-57 Ciciban je napisao/la:dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Obojica su imali BH zastave. Misimovic je bosanac!adnan_hz je napisao/la:imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.naST-57 Ciciban je napisao/la:dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
Trenutno korisnika/ca: grad-na-rijeci-sani, signalidunapark, TefalTava i 47 gostiju.