otkud ti to? znam da je sutra tek prozivkaBenjo_AFC86 je napisao/la:Sutra protivka Viteza..

otkud ti to? znam da je sutra tek prozivkaBenjo_AFC86 je napisao/la:Sutra protivka Viteza..
I taj Dežulović će dobiti po surli, kao i onaj Jergović, umirao sam od smijeha kada su ga nabijali nogom u Zagrebu, konji.nkvitez je napisao/la:zeljo4life je napisao/la:Jel ovo fakat kod vas ovako,il se Boris malo zaebavao;) http://www.****/kolumne/vitez-protiv-viteza" onclick="window.open(this.href);return false;
ma kreten je kreten jbgsta ti je bolan
ispade kod nas ratno stanje haha... pa sama cinjenica da u klubu ima svih vjera ti govori da nije ovako
uostalom kad budete gostovali uvjerit ces se
Nadam se da ce i biti pojacanjeAndroid je napisao/la:Kozulj bi vam mogao biti ogromno pojacanje,jucer je protiv Zelje bio odlican
Dobili ste dobra pojačanja. Ne vjerujem da bi mogli naći bolja pojačanja i da ih plaćate. Oba igrača mogu igrati u svim ekipama u BiH, što će i dokazati.nkvitez je napisao/la:Nadam se da ce i biti pojacanjeAndroid je napisao/la:Kozulj bi vam mogao biti ogromno pojacanje,jucer je protiv Zelje bio odlicanovaj Brekalo vidim ima nastupa i u europskoj ligi,kakav je on?
Otkud ti tonkvitez je napisao/la:Marko Mišić bivši igrač sarajevskog premijerligaša Olimpika nam se vraca!
cuo sam od igraca jednog naseg,a i dop sam se s njim licno,kaze da je dobio ili ce dobiti ovih dana raskid ugovora tj.slobodne papire,pa dolazi namabagra je napisao/la:Otkud ti tonkvitez je napisao/la:Marko Mišić bivši igrač sarajevskog premijerligaša Olimpika nam se vraca!
Al pashino je napisao/la:hvala na informacijama,samo nam javi jos kad su i gdje prijateljske utakmice
ispitaj za ovu sa zvijezdom molim tenkvitez je napisao/la:Al pashino je napisao/la:hvala na informacijama,samo nam javi jos kad su i gdje prijateljske utakmice
Hocu,naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.