NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 18 jun 2013, 21:51

Benjo_AFC86 je napisao/la:Sutra protivka Viteza..
otkud ti to? znam da je sutra tek prozivka :D

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jun 2013, 21:53

nkvitez je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Jel ovo fakat kod vas ovako,il se Boris malo zaebavao;) http://www.****/kolumne/vitez-protiv-viteza" onclick="window.open(this.href);return false;

ma kreten je kreten jbg :) sta ti je bolan :D ispade kod nas ratno stanje haha... pa sama cinjenica da u klubu ima svih vjera ti govori da nije ovako ;) uostalom kad budete gostovali uvjerit ces se :)
I taj Dežulović će dobiti po surli, kao i onaj Jergović, umirao sam od smijeha kada su ga nabijali nogom u Zagrebu, konji.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 18 jun 2013, 22:33

ovaj forum je sad kvalitetniji nego ikada,ima viteza koji se nikoga ne boji,a sve respektuje :) pozdrav svima i najbolje da komuniciramo na temu sporta,a ne na nekim nacionalnim i politickim pitanjima kao neki papci novinari.svoje voli,tudje nediraj.svakom svacije 8-) jos jednom pozdrav svima u pl. i svim da bar uzmemo po bod :D volim vitez.....

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 16:25

Zvonimir Kožulj i Slavko Brekalo posuđeni Vitezu

Talentovani vezni igrač Zvonimir Kožulj u narednoj će sezoni iz Širokog Brijega biti posuđen novom premierligašu Vitezu, baš kao i stoper Slavko Brekalo.

Kožulj i Brekalo su perspektivni igrači koji se u prošloj sezoni nisu naigrali u Širokom Brijegu. Zbog toga će im odlazak u Vitez dobro doći. Osim Kožulja i Brekala Vitežani su angažovali i Aldina Šišića iz Veleža.

“Nadam se da će Vitez u narednoj sezoni igrati zapaženu ulogu u Premier ligi. Dobra je stvar za mene kao mladog igrača da odem negdje gdje ću imati bolju minutažu,” izjavio je mladi Kožulj.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 16:31

Danas u 5 sati zakazana je i prozivka nogometnog kluba Vitez! prvi dio priprema bit ce obavljen u Vitezu,nakon toga sele na Kupres gdje ce odigrati par pripremnih utakmica,a kako sam cuo planiran je i odlazak na neki turnir u Hrvatsku! Nakon Šišića,Kožulja i Brekala,trebalo bi biti dovedena jos 2-3 iskusna igraca :) uz dobre pripreme,vjerujem da mozemo ostati u ligi! :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jun 2013, 16:41

Kozulj bi vam mogao biti ogromno pojacanje,jucer je protiv Zelje bio odlican ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 16:43

Android je napisao/la:Kozulj bi vam mogao biti ogromno pojacanje,jucer je protiv Zelje bio odlican ;)
Nadam se da ce i biti pojacanje :D ovaj Brekalo vidim ima nastupa i u europskoj ligi,kakav je on? :)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 jun 2013, 17:09

nkvitez je napisao/la:
Android je napisao/la:Kozulj bi vam mogao biti ogromno pojacanje,jucer je protiv Zelje bio odlican ;)
Nadam se da ce i biti pojacanje :D ovaj Brekalo vidim ima nastupa i u europskoj ligi,kakav je on? :)
Dobili ste dobra pojačanja. Ne vjerujem da bi mogli naći bolja pojačanja i da ih plaćate. Oba igrača mogu igrati u svim ekipama u BiH, što će i dokazati.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2013, 17:19

Pamet u glavu Vitezovi, ocekujemo bodove. :P
...Život za Široki...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 17:26

Ma dobro trenutno sto se igrackog kadra tice,jaci ste puno.. al ipak se nadam da mozemo se suprostaviti i jacim ekipama poput vas,Sarajeva,Borca,Zelje i ostalih :D igrali smo pripremne utakmice jos prije ulaska u Pl s njima i nije to neka velika razlika,dobro uigrat ekipu jos,uz par pojacanja ovih dobrih i nadam se da mozemo ostvariti dobar rezultat u prvoj premijernoj sezoni za nas u Premijer ligi :D

ministar
Kontakt:

Post Postao/la ministar » 19 jun 2013, 19:48

Masic i Vehabovic slobodni sa premijerligaskim iskustvom igrali i u HNL-u pola godine nastupali za Slogu Doboj..sada slobodni obojica..mogu vas pojacati..al blizu vam iz Zenice

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 21:03

Marko Mišić bivši igrač sarajevskog premijerligaša Olimpika nam se vraca!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 19 jun 2013, 23:11

nkvitez je napisao/la:Marko Mišić bivši igrač sarajevskog premijerligaša Olimpika nam se vraca!
Otkud ti to
Limvo Likce

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 23:16

bagra je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Marko Mišić bivši igrač sarajevskog premijerligaša Olimpika nam se vraca!
Otkud ti to
cuo sam od igraca jednog naseg,a i dop sam se s njim licno,kaze da je dobio ili ce dobiti ovih dana raskid ugovora tj.slobodne papire,pa dolazi nama :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 23:40

Kako cujem dogovorene su dvije pripremne utakmice i to protiv Širokog Brijega i Zvijezde Gradačac,datum odigravanja nisam ni pitao,kad bude vrijeme napisati cu.takoder spominje se da bi generalka trebala biti protiv banjaluckog Borca,al nije nista sigurno zbog stanja u klubu gore. Vitez prije Kupresa ide na neki turnir u Hrvatsku,tako da bi pripreme odlicne trebale biti :)

Takoder u ponedjeljak dolazi i potpuno nova oprema za premijer ligu!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 20 jun 2013, 09:40

Marko Mišić novo pojačanje Viteza

Polako se osipa igrački kadar sarajevskog Olimpica. Nakon što su klub napustili Mahir Karić i Pero Ivetić, još jedan igrač je odlučio da digne sidro i napusti klub koji je prošlu sezonu završio kao petoplasirani u Premijer ligi.

Marko Mišić, 20-godišnji vezni igrač nakon samo pola godine napustio je ekipu Olimpica sporazumno raskinuvši ugovor. Ovu informaciju nam je potvrdio i sam igrač koji je za SportSport.ba otkrio ime svog narednog kluba.

"Prijateljski sam se rastao sa Olimpicom, bilo mi je lijepo u Sarajevu, ali nisam bio zadovoljan minutažom i na kraju logično je da idem negdje gdje ću više igrati. Sreća pa nisam dugo čekao kako bi pronašao novi klub, već sam se za par minuta dogovorio sa čelnicima Viteza i trenerom da se vratim u klub iz kojeg sam otišao u Olimpic. Mislim da je ovo pravi potez jer je Vitez ušao u Premijer ligu i sigurno ću više igrati nego u Olimpicu", nada se mladi Mišić.

Vitez ne želi igrati epizodnu ulogu u Premijer ligi

"Uz kostur tima i skoro sve igrače koji su igrali u prošloj sezoni klub je angažovao još nekoliko provjerenih igrača, tako da sam siguran uz dobre pripreme da nećemo biti ekipa protiv koje će svi već unaprijed upisati tri boda. Možda mnogi misle da je naš hendikep što ćemo igrati svoje utakmice na Kamberovića polju, ali ja mislim da ćemo imati dobru podršku od ljudi iz Zenice koji prepoznaju dobar nogomet", završio je razgovor za SportSport.ba Marko Mišić čiji brat je standardni prvotimac zeničkog Čelika i naredne sezone ćemo ponovo gledati okršaj braće u Premijer ligi.

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 20 jun 2013, 10:37

hvala na informacijama,samo nam javi jos kad su i gdje prijateljske utakmice ;)
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 20 jun 2013, 12:52

Al pashino je napisao/la:hvala na informacijama,samo nam javi jos kad su i gdje prijateljske utakmice ;)

Hocu,naravno :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2013, 12:54

nkvitez je napisao/la:
Al pashino je napisao/la:hvala na informacijama,samo nam javi jos kad su i gdje prijateljske utakmice ;)

Hocu,naravno :D
ispitaj za ovu sa zvijezdom molim te ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jun 2013, 13:03

Dobro dosli u pl,fin vam je gradic,ima svasta pojeftino ;)
Sretno i da ne budete kanta za napucavanje :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.