Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

STEVIE
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2012, 16:14

dubrava je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ljudi moji opet vas lozi ovaj seljak iz ljubuskog ;)
Čekaj malo, ako je ovo forum zašto čovjek ne može imati drugačije mišljenje?!
ne branim ga, samo mi nije jasno.
Ili je bolje jednoumlje.
nije problem imati drugacije misljenje, vec nacin na koji svoje nebuloze predstavlja ovaj seljacic iz ljubuskog. moze se na fin nacin diskutovati, al' ocigledno je da recimo ovaj iz ljubuskog i onaj SirAlexFerguson to ne zele. ako to stvarno ne vidis sta cu ti ja..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 okt 2012, 16:19

nate je napisao/la: tata mu je bosanac,ali on je rođen u zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo znači hrvat je.
Sva sreća pa je malo reprezentativaca Hrvatske u svim sportovima zapravo rođeno u BiH.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2012, 16:21

STEVIE je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Ili je bolje jednoumlje.
nije problem imati drugacije misljenje, vec nacin na koji svoje nebuloze predstavlja ovaj seljacic iz ljubuskog. moze se na fin nacin diskutovati, al' ocigledno je da recimo ovaj iz ljubuskog i onaj SirAlexFerguson to ne zele. ako to stvarno ne vidis sta cu ti ja..
[youtube][/youtube]

sto se njih 2 tice u ovom spotu je sve receno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 okt 2012, 16:24

STEVIE je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Ili je bolje jednoumlje.
Svakog pravog navijača Hrvatske briga za koga će igrati momak, logično je da igra u onoj reprezentaciji koja mu ponudi da zaigra što prije, kvotu nastupa za radnu vizu u Engleskoj( 70%) ima od Hrvatske sto je činjenica.
Ako mali odluči igrati za BiH to je samo njegova stvar, a i otac mu je izjavio da mu je žao sto sa Hrvatskom nije nastupio na prvenstvu 98, a kako se sa malim krenulo da je messi simtam, on će biti pod ogromnim pritiskom što može izazvati i kontraefekat, a najbolja stvar je u svemu da u Hrvatskoj stanuje najbolji mladi igrač do14 godina Europe tako da za Hrvatsku budućnost i nije neizvjesna, sa ili bez Halila.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2012, 16:36

Ili je bolje jednoumlje.[/quote]

nije problem imati drugacije misljenje, vec nacin na koji svoje nebuloze predstavlja ovaj seljacic iz ljubuskog. moze se na fin nacin diskutovati, al' ocigledno je da recimo ovaj iz ljubuskog i onaj SirAlexFerguson to ne zele. ako to stvarno ne vidis sta cu ti ja..[/quote]

Svakog pravog navijača Hrvatske briga za koga će igrati momak, logično je da igra u onoj reprezentaciji koja mu ponudi da zaigra što prije, kvotu nastupa za radnu vizu u Engleskoj( 70%) ima od Hrvatske sto je činjenica.
Ako mali odluči igrati za BiH to je samo njegova stvar, a i otac mu je izjavio da mu je žao sto sa Hrvatskom nije nastupio na prvenstvu 98, a kako se sa malim krenulo da je messi simtam, on će biti pod ogromnim pritiskom što može izazvati i kontraefekat, a najbolja stvar je u svemu da u Hrvatskoj stanuje najbolji mladi igrač do14 godina Europe tako da za Hrvatsku budućnost i nije neizvjesna, sa ili bez Halila.[/quote]

Gdje je to izjavio???Koliko ja znam Sead je izjavio da je mozda mogao igrati SP 98 sa Hrvatskom da je ostao u njihovoj repci,ali da ni sekunde ne zali sto je zaigrao za BiH
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2012, 16:44

TMovac je napisao/la: Gdje je to izjavio???Koliko ja znam Sead je izjavio da je mozda mogao igrati SP 98 sa Hrvatskom da je ostao u njihovoj repci,ali da ni sekunde ne zali sto je zaigrao za BiH
brate manimo se njihovi "objektivni" novinara i pisanja isti. ne kazem da su nasi mnogo bolji, al' samo kad se sjetim sta su pisali i govorili na TVu tokom rata u mostaru sve mi bude jasno.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 16:45

Haha TMovac, dobar ovaj song od Ärzte, klasika. Ko ga razumije konta brutalnu poentu. :D

Ma nigdje Sead nije izjavio da je pozalio, nego naprotiv da ne zali sto se odlucio za BiH iako je mogao sa Hrvatskom na SP. Tek sedmicu kasnije poslije te izjave izlazi isti tekst u hrvatskim medijima samo sa dodatnim rijecima, gdje ispada da zali sto nije igrao za Hrvatsku. Jeftin nivo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2012, 16:49

STEVIE je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Gdje je to izjavio???Koliko ja znam Sead je izjavio da je mozda mogao igrati SP 98 sa Hrvatskom da je ostao u njihovoj repci,ali da ni sekunde ne zali sto je zaigrao za BiH
brate manimo se njihovi "objektivni" novinara i pisanja isti. ne kazem da su nasi mnogo bolji, al' samo kad se sjetim sta su pisali i govorili na TVu tokom rata u mostaru sve mi bude jasno.
znam..
kao i neki drugi o događanjima u Srednjoj Bosni..al, nije to sad tema...

S. Halilović nije izjavio ono gore navedeno, da ne citiram sad.. Preteče me Principatus :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2012, 16:51

dubrava je napisao/la: znam..
kao i neki drugi o događanjima u Srednjoj Bosni..al, nije to sad tema...

S. Halilović nije izjavio ono gore navedeno, da ne citiram sad.. Preteče me Principatus :D
STEVIE je napisao/la:ne kazem da su nasi mnogo bolji
;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 okt 2012, 16:59

[quoteGdje je to izjavio???Koliko ja znam Sead je izjavio da je mozda mogao igrati SP 98 sa Hrvatskom da je ostao u njihovoj repci,ali da ni sekunde ne zali sto je zaigrao za BiH][/quote]

jučer sam pročitao taj intervju, dobro nije rekao da mu je žao, al' nešto u smislu da mu je bilo krivo kao i što svakom normalnom igraču mora biti, da je propusto biti 3 na svijetu.Meni je stvarno preglupo oko ovoga, kao navijač Hrvatske, fakat mi se j.ebe za koga će dečko igrati, a i većinu ljudi koja ide na iste, vjeruj.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 17:01

Alen Halilović sa 16 godina
slika
slika
Romelu Lukaku sa 16 godina
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 okt 2012, 17:03

Tom lukaku ni mater nema pojma kad ga je rodila, francuska posla.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 okt 2012, 17:04

60 stranica o djecaku koji je 3-4 puta nastupio u 50toj ligi svijeta i postigao 1 gol.

Zar to nije malo previse?

Koliko je "Messija" i "Pelea" bilo proglasenim od strane medija. Koliko je talenata bilo povezano sa Realima i Barcelonama na papirima koji trpe sve.

Djecak tek poceo da igra. Znacemo za 5 godina kakav je. Ne prije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 17:07

MostaracVelezovac je napisao/la:60 stranica o djecaku koji je 3-4 puta nastupio u 50toj ligi svijeta i postigao 1 gol.
Sa 16 godina...
MostaracVelezovac je napisao/la:Djecak tek poceo da igra. Znacemo za 5 godina kakav je. Ne prije.
Super za 5 godina onda treba nas savez da pocne da se brine oko njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 17:09

MostaracVelezovac je napisao/la:60 stranica o djecaku koji je 3-4 puta nastupio u 50toj ligi svijeta i postigao 1 gol.

Zar to nije malo previse?

Koliko je "Messija" i "Pelea" bilo proglasenim od strane medija. Koliko je talenata bilo povezano sa Realima i Barcelonama na papirima koji trpe sve.

Djecak tek poceo da igra. Znacemo za 5 godina kakav je. Ne prije.
Ti nemas tri ciste o nogometu.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 okt 2012, 17:09

evo jedan od kockastih komentara :lol:
sve šiptare, bosance i strance istjerati iz Hrvatske repke., Hrvat se postaje rođenjem u RH., od oca i majke Hrvatice a nekakve mješavine (mješavinom kosim travu).... Repka nam je puna kojekakovih otpadaka
15.10 - 15.06 ...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 okt 2012, 17:11

skyisthelimit je napisao/la:evo jedan od kockastih komentara :lol:
sve šiptare, bosance i strance istjerati iz Hrvatske repke., Hrvat se postaje rođenjem u RH., od oca i majke Hrvatice a nekakve mješavine (mješavinom kosim travu).... Repka nam je puna kojekakovih otpadaka
A repka bosanskohercegovačkih (većinom) rukometaša im osvajala medalje na prvim EP, SP i OI. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 17:11

skyisthelimit je napisao/la:evo jedan od kockastih komentara :lol:
Jel postoji neki reprezentativac koji ispunjava ovaj uslov :mrgreen:

Samir nije Damir,al Alen jeste..Alen :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 okt 2012, 17:22

grohotom se smijem :roll:
A gledajuci s politicke strane,budimo realni,BIH je neodrziva drzava i pitanje je dana kada ce se raspasti buduci da 2 od 3 naroda u toj zemlji jedva ceka raspadi iste
15.10 - 15.06 ...

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 okt 2012, 17:25

Offside je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Evo vam jedan primjer , stariji mujdza je igrao za nas a brat Mensur Mujdza koji je danas clan nase repke je rodjen u Zagrebu i prosao je sve selekcije repke i dobio je poziv takodjer A reporezentacije Hrv ali se za nas odlucio :)
Mit. Nemojte se lagati da bi se bolje osjecali, jer upravo to samozavaravanje proizvodi ove fasiste, ovog koji bi zabranio ulazak malom i oca mu u BiH - i ovog koji kaze da on nema nista raditi u dresu BiH ako osjeca Hrvatsku za svoju domovinu. Mujdza nikad nije dobio poziv A reprezentacije Hrvatske, a za BiH je zaigrao kad je bilo ocigledno da ga nikad nece ni dobiti. Posljednji put kad je Mujdza birao izmedju Hrvatske i BiH odabrao je Hrvatsku, to je bilo dok je jos igrao za U-21 reprezentaciju. Mene zaboli neka stvar tko iz kojih motiva igra za reprezentaciju, dok god ima kvalitet i posteno odradjuje posao na terenu.
Jest ja sam rekao da mu treba zabraniti uci u BiH i neznam sta je tu fasisticko. Najjaci su mi baje poput tebe, naucili rijeci fasista pa ga upotrebljavaju i kad treba i kad netreba.

Ako ga je otac dobro odgojio igrace za BiH i jesti baklave nane Fatime u Doboju a ako je mamin sin i pickica igrace za ove kockaste za koje navija pola fasisticke Hercegovine (vid'der ovdje se rijec fasista pravilno upotrijebila) ;) .

I Mihajlovic je rodjen u Krvatskoj i stara mu hrvatica pa je lik najveci cetalj medju cetaljima. Sta zelim da kazem, gdje je rodjen i odrasto nema neku vecu ulogu nego kako se osjeca neko u srcu. Sad je sve do Sejadovog odgoja.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.