Ni Marjan mu ne bi bolji smislioSheyi je napisao/la:Momak ce da bude hit kad/ako zaigra za nas, jos da se prosire ovi nadimci, mada je Rusilac najorginalniji, mislim na Sea.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Smirite hormone malo, kada bude na spisku zmajeva, onda ga dižite u nebesa. To što se vrti po novinama da će igrati za BiH to ide njemu u korist.
Da se razumijemo Ja bih volio da on igra za nas, ali pola postova svršava na njega.
Da se razumijemo Ja bih volio da on igra za nas, ali pola postova svršava na njega.
Meni vaj sav slucaj mirise na slucaj Harisea Seferovica , daj Boze da grijesim , ali mi nesto govori da ce ovaj momak izabrati njemacku jer njemu odgovara da se ovako situacija pumpa preko medija.
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zato ja nisam vidio @ Monologov post par dana 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
najjaca tema 
- Ponos Torina
- Kontakt:
ovaj pokusava postati Gojko Sandžacki izgleda
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Daj ba pa nisam toliko lud da mu to u facu zemka kooo pa da me Sea Tajfun "shtocom" dekne drektno u facu, da mi istu rusilackim bokserom isfashira.anonimni je napisao/la:još se smješka, pa nema toga kod Sea...HibridLOL je napisao/la:HAJ TO RECI SEI U FACU AKO SMIJES !Cepi1981 je napisao/la:Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".![]()
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ne vjerujem sta citammajstorija10 je napisao/la:momak je ocito legenda i to ce dokazat kad tad a bogami je vec dokazao a to sa slikama kao ona gdje pokazuje pesnice uvijek je spreman da nekog bije to je dokaz da momak nije samo legenda nego i rusilac
njegova famozna jaknica svaki dan ga imao na sebe u zimu, momak ubio medvjeda da napravi tu jaknu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakva mu je ovo "****" da ovaj sandzo nije "anamo on" tj. derpe?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto Sea nema ni na klupi protiv Nizozemske ? Da nije fasovao kakvu povredu
ma zna se da momak hoće da igra za nas , mora da je opet otišao zubaru ko prošli putGoalgetter je napisao/la:Zasto Sea nema ni na klupi protiv Nizozemske ? Da nije fasovao kakvu povredu
- Goalgetter
- Kontakt:
Otputovao je sa njima u Izrael, nije otisao zubaru
. Mora da je u pitanju povreda.
Reci mu to u lice ako smiješ.Cepi1981 je napisao/la:Kakva mu je ovo "****" da ovaj sandzo nije "anamo on" tj. derpe?
Smoke Weed Everyday!
Rusilac je ostao kuci da jede sudzuku i pecenicu jer ga boli **** za svabe

Jeli istina da rusiloca boli zub ?
Kad se odluci da igra za nas treba da povadi sve zube da kasnije nebi bilo problema.
Kad se odluci da igra za nas treba da povadi sve zube da kasnije nebi bilo problema.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Majstore, jel istina da se Sea boji zubara ?
Tako se prica po Sandzaku. A inace nemam rijeci za momka, legenda je.
pi.
Seo ne ide kod zubara, on sam sebi rukom vadi zube. Zao mi je sto nema sliku koja to dokazuje.Tweeds_10 je napisao/la:Majstore, jel istina da se Sea boji zubara ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
klasicno skembe ,i prosjecan igrac ,da se razumijemo ne svidja mi se ova politik kod nas sada kada nas je krenulo sada bi i sukati i rogati da igraju za bih malo reklame ,da se proda itdd...mislim nisma protiv njegovog dolaska moze da posluzi kao zamjena za ne daj BOze da nam zatreba ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.