Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Marsal
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Dva polugola u megaprijateljskim intergalaktičkim susretima protiv meganadmoćnih reprezentacija Stormtroopera i Kryptona dokazuju da je on materijal za reprezentaciju. How yes no.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ibro def najbolji vcrs...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato je višegodišnje terorisanje Čelika exhibit A po tom pitanjuMarsal je napisao/la:Dva polugola u megaprijateljskim intergalaktičkim susretima protiv meganadmoćnih reprezentacija Stormtroopera i Kryptona dokazuju da je on materijal za reprezentaciju. How yes no.

Pa sto panj Zahirovic ne dadne gol iako nominalno igraju istu poziciju.... A jos plus odigrao je mnogo vise utakmica.... Panj ostaje panj, a klasa ostaje klasa...Marsal je napisao/la:Dva polugola u megaprijateljskim intergalaktičkim susretima protiv meganadmoćnih reprezentacija Stormtroopera i Kryptona dokazuju da je on materijal za reprezentaciju. How yes no.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni je Sesar bolji od Svrake.
- Marsal
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa reprezentacijom?DukeOfWellington je napisao/la: Zato je višegodišnje terorisanje Čelika exhibit A po tom pitanju

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa šta bi drugo bio razlog pozivanja u reprezentaciju nego dobre igre u klubovima, pogotov protiv samoproglašenih velikanaMarsal je napisao/la: Kakve to veze ima sa reprezentacijom?

- Goalgetter
- Kontakt:
Jao Pandze

Joj sudije... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bayern@heart
- Kontakt:
Latvija nema šanse to je očito nešto govore dobro odigrali protiv turaka ma kakva ova Turska evo gledam danas izgubili od onakve Slovenije 0:2 koju smo mi izšamarali
Dao mu crveni zato sto je Pandza nakon prvog zutog mu rek'o ma idi vise u pi*ku materinu.Cartman je napisao/la:Joj sudije...

1946
- Marsal
- Kontakt:
Uredu je.DukeOfWellington je napisao/la: Pa šta bi drugo bio razlog pozivanja u reprezentaciju nego dobre igre u klubovima, pogotov protiv samoproglašenih velikana
Svraka nije nikakva klasa , niti će to ikada biti .. Ni Zahirović nije neka klasa , ali je svoje mjesto u reprezentaciji zaradio svojim ogromnim požrtvovanjem i trkom na terenu ... I sama činjenica da je Zahirović uspio da se izvuče iz naše lige , dok Svraka još uvijek igra poprilično loše u Željezničaru pokazuje stvari..
A svega mi mislim da je ovaj sudija dao crveni Pandži jer mu je Pandža kod prvog žutog opsovo mater
A svega mi mislim da je ovaj sudija dao crveni Pandži jer mu je Pandža kod prvog žutog opsovo mater

SVRAKA trenutno igra poziciju "lazne devetke" zato se i nalazi u prilikaaMrMuscle je napisao/la:Pa sto panj Zahirovic ne dadne gol iako nominalno igraju istu poziciju.... A jos plus odigrao je mnogo vise utakmica.... Panj ostaje panj, a klasa ostaje klasa...Marsal je napisao/la:Dva polugola u megaprijateljskim intergalaktičkim susretima protiv meganadmoćnih reprezentacija Stormtroopera i Kryptona dokazuju da je on materijal za reprezentaciju. How yes no.
pored ofanzivnih medunjanina, pjanica,misimovia lulica dzeke i ibisevica, zahirovicev STRIKTNI posao je zastita zadnje linije
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svraka se nije izvuk'o iz naše lige jer Amar ne prodaje igrače budzašto k'o Čelik. Svraka je klasa za Zahirovića.viKK je napisao/la:Svraka nije nikakva klasa , niti će to ikada biti .. Ni Zahirović nije neka klasa , ali je svoje mjesto u reprezentaciji zaradio svojim ogromnim požrtvovanjem i trkom na terenu ... I sama činjenica da je Zahirović uspio da se izvuče iz naše lige , dok Svraka još uvijek igra poprilično loše u Željezničaru pokazuje stvari..
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li Pandza nakon ovog crvenog moci igrati protiv Latvije? (upravo me upitao jedan tip
)

-
- Kontakt:
Avdija Vrsajevic i Muamer Svraka su ulejzi u ovoj reprezentaciji i treba da budu zamjenjeni sa nekim mladim igracima od kojih ce biti nesto.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno da je Svraka klasa za Zahu, kako samo Susic smije ostavljati takvog talenta sa 25 godina na klupi. Kako ga niej stid, goreg selektora nikad nismo imali, bolji Amar Osim.
Celik!3,2,2.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Daj ba ljudi, svraka klasa ? Pa besic je svemirski brod za njeg, a mladji koliko god hoces..cuj klasa..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Taj gori od onoga sto je mislio da su utakmice u Engleskoj odgodjene zbog dana drzavnosti BiH.Goalgetter je napisao/la:Hoce li Pandza nakon ovog crvenog moci igrati protiv Latvije? (upravo me upitao jedan tip![]()
![]()
![]()
)

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.