tankiraNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:tankiraNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:tankiraNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate nije me bilo zbog maja i slavlja. Malo se oporavljam, nisam ni tekme gledao, vidim mali milion novih nickova, neke prognoze koje su pogodjene, neki navijaci kojih tokom sezone nigdje nije bilo itd. pa dok sve pohvatam i prikljucim se NBA cirkusuNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A to je,dobro da je sve ok,treba malo svjezih komentara!adriano_leite je napisao/la:Brate nije me bilo zbog maja i slavlja. Malo se oporavljam, nisam ni tekme gledao, vidim mali milion novih nickova, neke prognoze koje su pogodjene, neki navijaci kojih tokom sezone nigdje nije bilo itd. pa dok sve pohvatam i prikljucim se NBA cirkusuNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.. Fakat treba malo vremena
.
Ima li neko iskustva s kupovinom preko NBA Storea? Interesuje me koliko se čeka za dolazak robe i shipping.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Paraglajder
- Kontakt:
YNWA
Ja skoro majicu porucio , cekao cini mi se tacno 15 danaCarlo je napisao/la:Ima li neko iskustva s kupovinom preko NBA Storea? Interesuje me koliko se čeka za dolazak robe i shipping.
Jesi li šta plaćao shipping?Matador je napisao/la:Ja skoro majicu porucio , cekao cini mi se tacno 15 danaCarlo je napisao/la:Ima li neko iskustva s kupovinom preko NBA Storea? Interesuje me koliko se čeka za dolazak robe i shipping.
Usput, jesi li naručio preko nbastore.eu ili .com?
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 07 maj 2013, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Protiv ovakve odbrane MIA na P'n'R-u,jednostavno covjek koji ima loptu u rukama u svom 'arsenalu' mora imati tzv.'skip pass'... 
Zato se Boston dobro drzao prosle godine, Rondo je odlican u tim skip pasevima.NEZALAGANJE je napisao/la:Protiv ovakve odbrane MIA na P'n'R-u,jednostavno covjek koji ima loptu u rukama u svom 'arsenalu' mora imati tzv.'skip pass'...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako,a dovoljno je da suter bude u tom korneru nakon pasa...BIHfan je napisao/la:Zato se Boston dobro drzao prosle godine, Rondo je odlican u tim skip pasevima.NEZALAGANJE je napisao/la:Protiv ovakve odbrane MIA na P'n'R-u,jednostavno covjek koji ima loptu u rukama u svom 'arsenalu' mora imati tzv.'skip pass'...
LeBrone upoznaj svoju nocnu moru.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dobar je lebron, fulio je samo čitavu konstrukciju. Nema šta, veliki clutcher.
Nama je Željo svetinja jedina.
C'monFrank Isola @FisolaNYDN 1m
Needless to say, Marco Belinelli isn't the first Italian to get it done in Brooklyn & Miami in the same week. Michael Corleone ring a bell?
Kakva samo generacija PG u NBA Curry CP3,Rondo,Parker,Williams D. jos kad se Ruza vrati WOW
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vasa Ladacki je napisao/la:Dobar je lebron, fulio je samo čitavu konstrukciju. Nema šta, veliki clutcher.
Nemoj, ipak je čovjek ubjedljivo MVP
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i kad vidim ove smjesne Clipperse sa CP3,Griffinom,Jordanom,,Butlerom i ostalim da ih ne nabrajam, pa ja sam zaista ponosan sto sam navijac Bullsa
..kako momci igraju bore se za ekipu svaka im cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
brzinom svjetlosti isplivase mrzitelji jamesa nakon samo jedne malo losije utakmice

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kroz san sam gledao SAS - GSW. U stvari, ovaj posljednji dio.
Trgnem se kad se prodere komentator.
Stvarno šteta što je neko morao izgubiti, ali takav je život.
Mislio sam da će ovo bit završeno nakon Greenove trice, a onda u 50-ak sekundi GSW prave seriju 6:0.
Nagradno pitanje glasi - koga ne biste smjeli ostaviti samog na šutu za 3 poena?
Nikako mi nije jasno šta je radila odbrana Warriorsa. Dvojica izletiše na Parkera u sekundi, a gore Manu sam k'o duh.
Miami - Chicago nisam gledao, ali sam iznenađen ranim breakom. Biće ovdje zanimljivo i nadam se da će Bullsi na kraju proći u finale konferencije.
Mada, tek je početak i biće potrebno proliti puno znoja i krvi da bi se dobio Heat. 
Trgnem se kad se prodere komentator.
Mislio sam da će ovo bit završeno nakon Greenove trice, a onda u 50-ak sekundi GSW prave seriju 6:0.
Nagradno pitanje glasi - koga ne biste smjeli ostaviti samog na šutu za 3 poena?
Nikako mi nije jasno šta je radila odbrana Warriorsa. Dvojica izletiše na Parkera u sekundi, a gore Manu sam k'o duh.
Miami - Chicago nisam gledao, ali sam iznenađen ranim breakom. Biće ovdje zanimljivo i nadam se da će Bullsi na kraju proći u finale konferencije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.