Izet i Edin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sto sam pisao prije nekoliko sedmica!!!fanatic1991 je napisao/la: Svidja mi se sto ne razmislja puno ako vidi priliku odma sutira...takav neko je i trebao BiH reprezenataciji
sad mi govori navijac iz prvog reda da mu je dzeko ovdje sapnuo "izmedju nas jos nista nije gotovo siso vunena"hanniz je napisao/la:
Izet i Edin![]()
Yebe na terenu i izvan njega.Ibizevic je napisao/la:Ne treba nama Hajrović, ne nikako
komsinice od moje tetke je takodje tu bila i mogu potvrditi, jos kaze da mu je Dzeko opalio cvoku dok su slaviliDonnie Darko je napisao/la:sad mi govori navijac iz prvog reda da mu je dzeko ovdje sapnuo "izmedju nas jos nista nije gotovo siso vunena"hanniz je napisao/la:
Izet i Edin![]()
Donnie Darko je napisao/la:sad mi govori navijac iz prvog reda da mu je dzeko ovdje sapnuo "izmedju nas jos nista nije gotovo siso vunena"hanniz je napisao/la:
Izet i Edin![]()
i uho mu zavrno ev bas se lijepo vidi na slicicalcio je napisao/la:komsinice od moje tetke je takodje tu bila i mogu potvrditi, jos kaze da mu je Dzeko opalio cvoku dok su slaviliDonnie Darko je napisao/la:sad mi govori navijac iz prvog reda da mu je dzeko ovdje sapnuo "izmedju nas jos nista nije gotovo siso vunena"hanniz je napisao/la:
Izet i Edin![]()
gangbang izvrsen nad Izetom.hanniz je napisao/la:
Izet i Edin![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.