Izjava Čajića za sportinSvakako da me raduje činjenica da je selektor Jagodić najavio putem medija moj dolazak u skorije vrijeme u mladu reprezentaciju. Oduševljen sam, jer želim igrati za svoju zemlju, ističe Čajić.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Izjava Čajića za sportinSvakako da me raduje činjenica da je selektor Jagodić najavio putem medija moj dolazak u skorije vrijeme u mladu reprezentaciju. Oduševljen sam, jer želim igrati za svoju zemlju, ističe Čajić.
Pa zar nije vecMegamon je napisao/la:Treba Jagodic pozvati Suljica u U21.Momak je strasan potencijal.Pravi dar-mar.Jest da tezinom nije nesto al' brrzinom sve to nadopunjavajos ima dribilng ala Messi.Ma pravi sejtan k'o sto kaze njegov nadimak.
Naravno tu je vec reprezentativac Kenan Handzic koji igra na poziciji zadnjeg veznog.Tu je i Dupovac koji je vec dobijo poziv i u posljednjih par mjeseci je napredov'o nenormalno.U paru sa Torlakom neprobojan je.Ne sejcam se kad su primili gol u zvanicnoj utakmici.Takodjer tu je jos jedno krilo,Smigalovc.I on je dobijo poziv a paklen je igrac.Prije svega inteligentan i brz.
Takodjer savjetov'o bi Jagodicu da vidi da li Haskic ima pravo nastupa.Siguran sam da bi bio najbolji strijelac kvalifikacija.
Sve sto to nadigrac,koji dolaze iz nadkluba.Svi su oni na raspologanju nasoj reprezentaciji.
budimo realniMegamon je napisao/la:
Sve sto to nadigrac,koji dolaze iz nadkluba.Svi su oni na raspologanju nasoj reprezentaciji.
opet nema Čajića,i braće HajrovićGoalgetter je napisao/la:Spisak U-21 reprezentacije BiH za utakmicu protiv Crne Gore :
Stefan Tomović (FK Slavija), Semir Bukvić (FK Željezničar), Mato Mašić (HNK Cibalija), Toni Markić (HŠK Zrinjski), Amer Dupovac (FK Sarajevo), Enes Sipović (FC Petrolul Ploesti), Benjamin Čolić (FK Željezničar), Josip Kvesić (FK Željezničar), Sead Husić (NK Zvijezda), Denis Čomor (FK Sarajevo), Ermin Bičakčić (VfB Stutgart), Adnan Zahirović (Spartak Nal'chik),Srđan Grahovac (FK Borac), Kenan Handžić (FK Sarajevo), Aldin Šišić (NK Čelik) Edin Višća (FK Željezničar), Miroslav Stevanović (FK Vojvodina), Dženan Durak (FK Olimpic), Goran Zakarić (NK Široki Brijeg), Nemanja Bilbija (FK Vojvodina), Mile Pehar (HŠK Zrinjski), Amer Bekić (HŠK Zrinjski), Muhamed Mujić (FK Budućnost).
Nije los spisak, iako bi mogli tu bit braca Hajrovic, Cajic i jos neki, al makar je Bicakcic tu.Goalgetter je napisao/la:Spisak U-21 reprezentacije BiH za utakmicu protiv Crne Gore :
Stefan Tomović (FK Slavija), Semir Bukvić (FK Željezničar), Mato Mašić (HNK Cibalija), Toni Markić (HŠK Zrinjski), Amer Dupovac (FK Sarajevo), Enes Sipović (FC Petrolul Ploesti), Benjamin Čolić (FK Željezničar), Josip Kvesić (FK Željezničar), Sead Husić (NK Zvijezda), Denis Čomor (FK Sarajevo), Ermin Bičakčić (VfB Stutgart), Adnan Zahirović (Spartak Nal'chik),Srđan Grahovac (FK Borac), Kenan Handžić (FK Sarajevo), Aldin Šišić (NK Čelik) Edin Višća (FK Željezničar), Miroslav Stevanović (FK Vojvodina), Dženan Durak (FK Olimpic), Goran Zakarić (NK Široki Brijeg), Nemanja Bilbija (FK Vojvodina), Mile Pehar (HŠK Zrinjski), Amer Bekić (HŠK Zrinjski), Muhamed Mujić (FK Budućnost).
Kako ce pozvat bracu Hajrovic kad jedan od njih igra za Svicarsku? I nije poslano nista u vezi promjene drzavljanstva. Pitanje je sta on uopste zeli.Ba Ze je napisao/la:opet nema Čajića,i braće HajrovićGoalgetter je napisao/la:Spisak U-21 reprezentacije BiH za utakmicu protiv Crne Gore :
Iz Sarajeva je trebao jos dobit i Nuhic i Suljic.Goalgetter je napisao/la:Spisak U-21 reprezentacije BiH za utakmicu protiv Crne Gore :
Devil je napisao/la:Zbog cega li je Bilbiju zvao da mi je znati,lik jedva hoda zadnjih par meseci
dzenan01 je napisao/la:Fakat, Čajić je ovdje morao imati mjesta. Također i Bešića je trebao zvati, više može dati mladoj nego A repki .