pa afericke zemlje igraju fudbal star 20 godina, normalno da je lakse igrati protiv njih nego protiv vazda neugodnih kepecaamko27 je napisao/la:Definitivno po meni bolje Africku repku od Juznoamericke iz ovog sesira; ne zato sto smo izgubili sinoc, nego zato sto sam gledao Cile na wembliju kako razvaljuje engleze, te Ekvador protiv Argentine; Afrikanci mi se cine kao bolji izbor, cak i Obala slonovace vise nije bauk.
Iz ovog zadnjeg mozemo svakog pobjediti i od svakog izgubiti. Prvi sesir nek ide jaka repka ali ne prvo kolo. mozda drugo pa zadnje da s nekim lovimo prolaz.
ps. dosta raje prizeljkuje ekvador, sto ne mogu da shvatim.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Dobro ba nemozemo samo zikriti i aminati da nam dodje Svica
, ne kazem da smo bolji od Belgije ali bi mogli imati svoj dan (evo i oni se opustili i pobjedio ih Japan na njihovom terenu tako da su slicni nama), isto tako moze se potrefiti da budemo bolji i od Kolumbije jer evo vidim n emogu da pobjede 2 tim Holandije sa igracem vise, Njemacka je fubalska vele sila i kandidat cak za naslov , ali Njenackoj ne lezi ovaj balkanski hu-ha fudbal cesto izgube Hrvatska '98 i Srbija na proslom SP tako da uz odgovarajucu taktiku imamo sanse 
Dok recimo protiv Brazila , Argentine i Spanije nemamo nikakve sanse i vjerivatno od Urugvaja
Vecina vas prizeljkuje africke ekipe za razliku od Cilea i Ekvadora i Rusije , ali mi fizickom spremom nemozemo ama bas nista njima osim Alziru a sto kaze Osim ono sto neznamo to ce mo lako
Cile i Ekvador su zavrsili prije Urugvaja sto dovoljno govori o kvalitetu , ali tesko je govoriti.
Amerika i Australija su standarno 2 najspremnije ekipe , ljudi se bas spreme za prvenstvo , tako da bi protiv njih bila patnja , Meksiko je bolji (pokazao je protiv nas vise puta) tako da bi njih volio izbjeci , Japan je opasan , ali bi u Osimu imali skauta

Dok recimo protiv Brazila , Argentine i Spanije nemamo nikakve sanse i vjerivatno od Urugvaja
Vecina vas prizeljkuje africke ekipe za razliku od Cilea i Ekvadora i Rusije , ali mi fizickom spremom nemozemo ama bas nista njima osim Alziru a sto kaze Osim ono sto neznamo to ce mo lako

Amerika i Australija su standarno 2 najspremnije ekipe , ljudi se bas spreme za prvenstvo , tako da bi protiv njih bila patnja , Meksiko je bolji (pokazao je protiv nas vise puta) tako da bi njih volio izbjeci , Japan je opasan , ali bi u Osimu imali skauta

-
- Kontakt:
španija ,Alzir ,Kostarika moja zelja .imali bi jednu extra utakmicu i dva protivnika od koja mislim da smo kvalitetni .
-
- Kontakt:
Shvatite da nama brz nogomet ne odgovara i da nas svaka iole brza repka razbije a ne mogu ni zamisliti sta bi nam Cile uradio 

----------------------- Begovic ---------------------
Mujdza -- Vranjes/Bicakcic - Spahic - Kolasinac
---------- Medunjanin -------- Salihovic ----------
Hajrovic --------------- Pjanic --------------- Lulic
------------------------ Dzeko -----------------------
Ovo je po mom misljenju nasa najbolja formacija za Argentinu i slicne njima.
Mujdza -- Vranjes/Bicakcic - Spahic - Kolasinac
---------- Medunjanin -------- Salihovic ----------
Hajrovic --------------- Pjanic --------------- Lulic
------------------------ Dzeko -----------------------
Ovo je po mom misljenju nasa najbolja formacija za Argentinu i slicne njima.
Jesi svijestan kakvu ekipu Cile ima?Kobe Bryant je napisao/la:1. Španija, Argentina, Njemačka, Kolumbija, Belgija, Urugvaj, Švicarska, Brazil
2. Čile, Ekvador, Obala Slonovaće, Gana, Alžir, Nigerija. Kamerun, Rusija
3. Holandija, Italija, Portugal, Engleska, Grčka, Francuska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina![]()
4. Amerika, Meksiko, Honduras, Kostarika, Japan, Iran, J. Koreja, Australija
p.s. Bold ekipe koje bi bile lakse za nasu "taktiku" i koje mozemo (da hocemo ) pobjediti(iz 4-tog šeišira samo ne Meskiko)
Prije par dana sa na Wembliju presli preko Engleske kao preko plitkog potoka.
Protiv onakve trkacke ekipe mi gotovo nikakve sanse ne bi imali.
Posljednji mečevi: ČILE
15.11.13 INT Engleska Čile 0 : 2
16.10.13 SVJ Čile Ekvador 2 : 1
11.10.13 SVJ Kolumbija Čile 3 : 3
10.09.13 INT Španjolska Čile 2 : 2
07.09.13 SVJ Čile Venezuela 3 : 0
14.08.13 INT Irak Čile 0 : 6
12.06.13 SVJ Čile Bolivija 3 : 1
08.06.13 SVJ Paragvaj Čile 1 : 2
25.04.13 INT Brazil Čile 2 : 2
27.03.13 SVJ Čile Urugvaj 2 : 0
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 20 nov 2013, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sa ovim prvim šeširom čovjek ne može biti pametan.Već vidim euforiju kad bi izvukli Švicarsku, i onda duboki očaj kad bi nas pukli, što većinom bude kad se pokur*imo.
Pored Švice, ja potajno priželjkujem Brazil.Na njima je pritisak, mi tu nemamo ništa posebno izgubiti, a i nisu mi nekako strašni kao Argentina, Španija i Urugvaj.Onako u prvom kolu da rastužimo domaćine i završimo na naslovnicama. 

- invincible1921
- Kontakt:
1.Sesir iz kojeg nista ne ocekuje,mislim da bi nam svica odgovarala,a ovo ostalo mozemo na neko iznenadjenje dobit mada mislim da tu utakmicu odma treba otpisati ,a ako se sta uradi tim bolje
2.Kljucna stavka naseg igranja na SP.ako dobijemo nekoga iz afrike realno na konju smo,ne kazem da se ne bi nosili sa ovim iz J.amerike,ali kad skontas CILE ILI ALZIR bgm ima drasticne razlike
3.Izuzev meksika s kojim bi se mucili,trebali bi nalupati ove sve ostale
po mom proracunu u slucaju africke zemlje u grupi trebali bi imat 6 bodova i proc dalje,u slucaju j.americke imacmo 4 i odlucivace gol razlika
2.Kljucna stavka naseg igranja na SP.ako dobijemo nekoga iz afrike realno na konju smo,ne kazem da se ne bi nosili sa ovim iz J.amerike,ali kad skontas CILE ILI ALZIR bgm ima drasticne razlike

3.Izuzev meksika s kojim bi se mucili,trebali bi nalupati ove sve ostale
po mom proracunu u slucaju africke zemlje u grupi trebali bi imat 6 bodova i proc dalje,u slucaju j.americke imacmo 4 i odlucivace gol razlika
=\_1921_/=
Prizeljkujes Brazil koji kuci nije izgubio decenijama?GoRaN je napisao/la:Sa ovim prvim šeširom čovjek ne može biti pametan.Već vidim euforiju kad bi izvukli Švicarsku, i onda duboki očaj kad bi nas pukli, što većinom bude kad se pokur*imo.Pored Švice, ja potajno priželjkujem Brazil.Na njima je pritisak, mi tu nemamo ništa posebno izgubiti, a i nisu mi nekako strašni kao Argentina, Španija i Urugvaj.Onako u prvom kolu da rastužimo domaćine i završimo na naslovnicama.

- HazardEden
- Kontakt:
Za sve postoji prvi putSamoZeljo je napisao/la:Prizeljkujes Brazil koji kuci nije izgubio decenijama?GoRaN je napisao/la:Sa ovim prvim šeširom čovjek ne može biti pametan.Već vidim euforiju kad bi izvukli Švicarsku, i onda duboki očaj kad bi nas pukli, što većinom bude kad se pokur*imo.Pored Švice, ja potajno priželjkujem Brazil.Na njima je pritisak, mi tu nemamo ništa posebno izgubiti, a i nisu mi nekako strašni kao Argentina, Španija i Urugvaj.Onako u prvom kolu da rastužimo domaćine i završimo na naslovnicama.

Svaki niz se okonča kad - tad.Od osam golijata, oni su pod najvećim pritiskom.Kao što rekoh, nezahvalan izbor.Šta god da sam napisao neko bi se našao da kaže kako je smiješno priželjkivati tu i tu reprezentaciju iz tog i tog razloga.
Koga kod da izvučemo iz ovog šešira biće veliki favorit protiv nas, pa tražim neke sitnice koje bi mogli iskoristiti.
Koga kod da izvučemo iz ovog šešira biće veliki favorit protiv nas, pa tražim neke sitnice koje bi mogli iskoristiti.

Chile je bomba ekipa, pogledajte im rezultate.....Inace sve juznoamericke ekipe su jake i u Brazilu ce imati dodatnu jacinu, ne bi volio nikoga od njih, posebno ne Chile iz treceg sesira, pravili bi nam malu djecu... 

Kljucna grupa, odnosno ona u kojoj bi imali minimalne sanse je ona gdje ce evropska reprezentacija (vjerovatno Francuska) igrati s Argentinom, Brazilom, Kolumbijom ili Urugvajem, te jos jedna evropska repka, tj. neko iz naseg pota. To ce biti tzv. grupa smrti i to ako izbjegnemo sve ostalo cemo imati realne sanse za prolaz.
Dobili Cile ili Alzir, dobili Australiju ili SAD, dobili Iran ili Meksiko, mi cemo imati realne sanse za prolaz grupe. Kada se prodju grupe u jednoj utakmici mozemo uz srecu, milion nekih faktora proci svakog.
Dobili Cile ili Alzir, dobili Australiju ili SAD, dobili Iran ili Meksiko, mi cemo imati realne sanse za prolaz grupe. Kada se prodju grupe u jednoj utakmici mozemo uz srecu, milion nekih faktora proci svakog.
Cile bi nam pravio malu djecu.amko27 je napisao/la:Kljucna grupa, odnosno ona u kojoj bi imali minimalne sanse je ona gdje ce evropska reprezentacija (vjerovatno Francuska) igrati s Argentinom, Brazilom, Kolumbijom ili Urugvajem, te jos jedna evropska repka, tj. neko iz naseg pota. To ce biti tzv. grupa smrti i to ako izbjegnemo sve ostalo cemo imati realne sanse za prolaz.
Posljednji mečevi: ČILE
15.11.13 INT Engleska Čile 0 : 2
16.10.13 SVJ Čile Ekvador 2 : 1
11.10.13 SVJ Kolumbija Čile 3 : 3
10.09.13 INT Španjolska Čile 2 : 2
07.09.13 SVJ Čile Venezuela 3 : 0
14.08.13 INT Irak Čile 0 : 6
12.06.13 SVJ Čile Bolivija 3 : 1
08.06.13 SVJ Paragvaj Čile 1 : 2
25.04.13 INT Brazil Čile 2 : 2
27.03.13 SVJ Čile Urugvaj 2 : 0
Qualification for UEFA Euro 2016 in France will probably play 53 teams (including Gibraltar). France as host of final tournament will not play qualification. Teams should be drawn into 9 groups. 8 groups should contain six teams and one group should have five teams. Pot allocation will be probably based on UEFA National Ranking 2013. Top two teams from each group and best team on third place will qualify to UEFA Euro 2016. Rest eight third-placed teams should play play-offs (seeding in play-offs should be based on actual version of UEFA National Ranking 2015).
Final tournament will play 24 teams, which will be drawn into 6 groups (with 4 teams in each group). Pot allocation will be probably based on UEFA National Ranking 2015.Top two teams from each group and best 4 teams on third places will qualify to round of 16.
Read more: http://www.footballseeding.com/internat ... euro-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
Final tournament will play 24 teams, which will be drawn into 6 groups (with 4 teams in each group). Pot allocation will be probably based on UEFA National Ranking 2015.Top two teams from each group and best 4 teams on third places will qualify to round of 16.
Read more: http://www.footballseeding.com/internat ... euro-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

francuzi u trecem sesiru

u trecem sesiru samo alzir bi volio ,ovo ostalo deracina

cetvrti mozda iran,honduras
prvi svica

znaci svica bih alzir iran
idealan zrijeb

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Belgija
Gana
BiH
Kostarika
Ono, nije opasna a vrlo lako se moze biti i drugi i cetvrti...
Gana
BiH
Kostarika
Ono, nije opasna a vrlo lako se moze biti i drugi i cetvrti...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Prvi sesir
Najbolji slucaj:
1.Svica
2.BiH
3.Kamerun/Alzir
4.Koreja/Iran/Australia
Najgori slucaj:
1.Brazil/Španija/Njemacka/Argentina/Kolumbija
sve u 5 deka
2.BiH
3.Čile/France
4.Mexico
al 100 % ce nesto biti izmedju ovo dvoje dakle:
1.Kolumbija
2.BiH
3.Obala Slonovace
3.Costa Rica
imali bi neke sanse

Najbolji slucaj:
1.Svica
2.BiH
3.Kamerun/Alzir
4.Koreja/Iran/Australia
Najgori slucaj:
1.Brazil/Španija/Njemacka/Argentina/Kolumbija

2.BiH
3.Čile/France
4.Mexico
al 100 % ce nesto biti izmedju ovo dvoje dakle:
1.Kolumbija
2.BiH
3.Obala Slonovace
3.Costa Rica
imali bi neke sanse

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Evo sta je kod mene ispalo pri prvom izvlacenju na onoj simualciji zrijeba: (nije lose)
Group G
Belgium
Japan
Ecuador
BiH
iz prvog sesira svejedno koga dobijeo (izuzev svicarske)
iz 3.bi bilo dobro izbjeci Chile i O.Bjelokosti, pa mozda i Ekvador jer su kao i svi juznoamerikanci k'o osice...trce ko ludi, a brzi...
iz 4. izbjeci SAD, Mexico i Japan...ostalo je ok...

Group G
Belgium
Japan
Ecuador
BiH
iz prvog sesira svejedno koga dobijeo (izuzev svicarske)
iz 3.bi bilo dobro izbjeci Chile i O.Bjelokosti, pa mozda i Ekvador jer su kao i svi juznoamerikanci k'o osice...trce ko ludi, a brzi...
iz 4. izbjeci SAD, Mexico i Japan...ostalo je ok...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 nov 2013, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, Diadora, General505, GoldenLilies, Lekqqq1921, napapijri1987, Proximic i 68 gostiju.