zamjenio si meHenderson je napisao/la:Jesi li ti ono pristalica velikog praska ili sam te zamjenio sa nekim?LenBias je napisao/la:pa normalno da nije novo, nisu erozije, klizista i slicno u sto ovo spada trend zadnjih godina i neka moda nego su popratna pojava i logicki po svemu sudeci prisutni od samog postanka zemlje
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Stavljanje stvari u perspektivu :

Ubio bih da zivim u dobu u kojem je covjecanstvo pronaslo nacin za medjuzvjezdana putovanja.

Ubio bih da zivim u dobu u kojem je covjecanstvo pronaslo nacin za medjuzvjezdana putovanja.
...Život za Široki...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
+1ŠB_Fidelis je napisao/la:Stavljanje stvari u perspektivu :

Makar bi ja bio zadovoljan da doživim i jedno međukontinentalno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jezivoo, kad samo pomislim kakvi oblici života možda tamo negdje žive 

strašno
. Zato ja volim doktora
(Doctor Who
)
Sve kontam da smo se zayebali i da ovo ustvari nije ovoliko nemjerljivo nemoguće veliko

Sve kontam da smo se zayebali i da ovo ustvari nije ovoliko nemjerljivo nemoguće veliko
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svi ste vi vise pod uticajem nekih serija, nego li stvarne nauke.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
na koji način smo pod uticajem ?Bosniacum Lilium je napisao/la:svi ste vi vise pod uticajem nekih serija, nego li stvarne nauke.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma **** intergalakticka putovanja, ja bih radije putovao kroz vrijeme

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa Hollywood naprosto bombarduje svijet tim SCI-FI filmovima i serijama. Hajde da se to radi u stilu Jules Verne-a nego se podmeću svakakve gluposti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Opet, kakve to veze ima sa ovom slikom i sa izraženim željamaBosniacum Lilium je napisao/la:pa Hollywood naprosto bombarduje svijet tim SCI-FI filmovima i serijama. Hajde da se to radi u stilu Jules Verne-a nego se podmeću svakakve gluposti

Što se tiče naučnih emisija o svemiru, putovanjima, putovanjima kroz vrijeme teško da je ko više od mene pogledao

I ja bih volio ta mudjuzvjezdana putovanja.
Jednostavno ne vjerujem da smo sami u svemiru i ne moze me niko uvjeriti u suprotno.
Jednostavno ne vjerujem da smo sami u svemiru i ne moze me niko uvjeriti u suprotno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
normalno da ce biti, to je slucaj kod svakog obicnog covjeka, sta ti je tu cudno ili lose? serije i filmovi ti pokazu sliku neceg ma koliko ona nerealna i iskrivljena bila i to na kraju krajeva vidis, ne treba ti skola i znanje za to dok za slucajeve iz nauke u kojima ti treba blago receno savrsena podloga (fizika, matematika itd) ne moze svako razumiti, stvarno si maestralno to zakljucioBosniacum Lilium je napisao/la:svi ste vi vise pod uticajem nekih serija, nego li stvarne nauke.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa bila je neka anketa, ne znam tačno koliko u procentima, ali preko 70% amerikanaca vjeruju da su filmovi Ratovi zvijezda rađeni po istinitom događaju.LenBias je napisao/la:normalno da ce biti, to je slucaj kod svakog obicnog covjeka, sta ti je tu cudno ili lose? serije i filmovi ti pokazu sliku neceg ma koliko ona nerealna i iskrivljena bila i to na kraju krajeva vidis, ne treba ti skola i znanje za to dok za slucajeve iz nauke u kojima ti treba blago receno savrsena podloga (fizika, matematika itd) ne moze svako razumiti, stvarno si maestralno to zakljucioBosniacum Lilium je napisao/la:svi ste vi vise pod uticajem nekih serija, nego li stvarne nauke.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sve zavisi sta gledas
Npr. Doctor Who je odlicna britanska sci-fi serija koja je i veoma realna, ukoliko si spreman u toj mjeri otvoriti svoj um.
S druge strane imas hrpu americkih gluposti koje ni osoba sa IQ 33 nece popusiti.

Npr. Doctor Who je odlicna britanska sci-fi serija koja je i veoma realna, ukoliko si spreman u toj mjeri otvoriti svoj um.
S druge strane imas hrpu americkih gluposti koje ni osoba sa IQ 33 nece popusiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I to opet nema bas nikakve veze sa gore navedenom slikom, odnosno CINJENICAMA, jasno vidljivim i laiku, a i pored svega toga mogu nabrojati hrpu odlicnih sci-fi serija ili filmova ove ili one tematike, pa ne vidim kakve veze ima nekakav sci-fi utjecaj sa inspirativnom slikom gore koja te stavlja u perspektivu gdje si i sta si u nepreglednosti svemira i samo objasnjava koliko je jednostavno malo vjerojatno da se nista, bas nista tu ne nalazi.
...Život za Široki...
Znal ko sta o nordijskoj mitologiji ?
Cini mi se zanimljivija nego grcka....
Jedno sam vrijeme sam se zanimao za to ali sada nemam toliko vremena... Komplikovana je.Otelo je napisao/la:Znal ko sta o nordijskoj mitologiji ?

Inace prezivismo jos jedan smak svijeta po njihovom vjerovanju.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pitanje je kad nam dolazi Nibiru. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakve smo srece nece skoro..Saurman je napisao/la:Pitanje je kad nam dolazi Nibiru.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 85 gostiju.