Čitajući ovaj tvoj glup komentar shvatam zašto vicevi o Hasi i Husi.Svi vi ovdje koji kolektivno histerišete protiv momka isključivo zbog prezimena kojeg nosi ste isti oni koji brukaju ovaj narod i zemlju na hrvatskim forumima gdje vas ljudi jebu u zdrav mozak,kako i zaslužujete.Očito spadaš u red kompleksaša koji je pljuvao po Begoviću jer tobože imamo Hasagića,i po "izdajniku"Hajroviću.Upravo s takvim zatucanim Bošnjama kakav si ti sam se svađao po pitanju Begovića i Hajrovića.Ne tvrdim da je Sušić taj kalibar ali ova kolektivna histerija koja se ponavlja u takvim balijskim glavama kao što je tvoja definitivno nema nikakvog smisla.legenda reala je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestu, klasični primjer zatucanog bošnje kojem mediji kreiraju mišljenjeRealist je napisao/la:Slažem se i ja da nije potreban medju 23 putnika za Brazil ako prije njega takodje nisu potrebni:Višća (druga liga Turske),Rahimić (na tribinama CSKA godinama),Avdukić ( brani u Borcu,prosječnoj ekipi BH lige),Kvržić(Rijeka),Ibričić(više ne igra nego što igra u slabom turskom klubu),Šunjić (loš u svim utakmicama za repku),Pandža(trenutno nije kvalitet ni za prve lige HNL)....Ako niko od ovih ne dobije poziv ne treba ni Sušić.viKK je napisao/la:šta sam ja uvijek govorio za njega? prosječan ofanzivac, odbranu nikako ni ne igra. loša kopija medunjanina - i ponavljam, NIJE potreban!
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Tino-Sven Sušić
I neki govorili da nema mjesta u Hajduku i da mu je najbolje ici na posudbu u kakav manji klub poput Werdera ili Parme.
Nece ga Safet pozvati u Brazil, opustite se ako ikako mozete.
Shvatam da vam je zao sto ovakav veznjak nema mjesta ali tako je kako je i nema price nemoj da ja hodzu zovem
Shvatam da vam je zao sto ovakav veznjak nema mjesta ali tako je kako je i nema price nemoj da ja hodzu zovem
On I Hodza(iz Sturma) su vec skoro pa na spisku.Pa ce onda u manji klub,nakon svjetskog.mujezin je napisao/la:Nece ga Safet pozvati u Brazil, opustite se ako ikako mozete.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Zakaci ti malo svoju.HST je napisao/la:Ili neko tebi **** materKakav retardirani mentalitet, ovo je novi nivo jada želit ozljede igračima.

Ne zelim mu ja nikakvu zestoku povredu, samo nek momciluka malo porazgovara sa njim...reprezentacija je na prvom mjestu. A nedostajanje Vrsajevica i Susica iz iste bi bilo ravno pojacanju za nekih 25%.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tino osigurao mjesto u avionu, ako ovako nastavi Medina pozicija u prvih 11 se opasno klima.
Medo ipak igra u slabom klubu u slaboj ligi gdje se bore za opstanak dok je Tino vedeta kluba koji ce igrati u eurokupovima.
Medo ipak igra u slabom klubu u slaboj ligi gdje se bore za opstanak dok je Tino vedeta kluba koji ce igrati u eurokupovima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- donniedarko
- Kontakt:
Ja bih odmah stavio Tinu umjesto Mede , pored cinjenice da igra u boljem klubu vidi se da je Tino igrac buducnosti , momciluka prirodno igra taj neki moderni nogomet. Mislim da bi nam se sanse za prolazak u drugu fazu svjetskog popele bar za 25 % .bhsport je napisao/la:Tino osigurao mjesto u avionu, ako ovako nastavi Medina pozicija u prvih 11 se opasno klima.

Tino je rijesenje za nase muke,defanzivni,centralni,ofanzivni ma kakav god treba.Tri u jedan 

-
- Kontakt:
Kako samo igra taj Susic sad je obezbjedio Brazil zabio je i asistirao protiv Hrvatksog dragovoljca, dominacija
Ta ce Prcic i Soso...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Protiv Lokomotive. Hrvatski Padobranac se trenutno bori za opstanak i motivacija im je bila 100%, ocekivala se teska utakmica i Tudor jer naravno ostavio talenta Susica na klupi.BigBigBang je napisao/la:Kako samo igra taj Susic sad je obezbjedio Brazil zabio je i asistirao protiv Hrvatksog dragovoljca, dominacijaTa ce Prcic i Soso...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
On nikako nema defanzivnih kvaliteta i vidi se da se na toj poziciji forsira, slicno kao sto smo dosad Medunjanina kao DM-a forsirali iako i on nema defanzivnih kvaliteta. Nemoze on igrati DM-a a kao centralnog veznog ili ofanzivnog veznog imamo dosta boljih igraca od njega.
Cuj Hrvatski Padobranac. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sergej 

- donniedarko
- Kontakt:
Neka ode ovo prvenstvo ako vec Safet ne moze bez njega . Svakako ce mu biti zadnje najvjerovatnije , ako Safet ode s klupe sto mi je iz danasnje perspektive izgledno . Da li bi trebao ici ? Naravno da ne ali to su neke stvari koje ce se rijesiti u sljedecem ciklusu i nadam se angazmanom nekog profesionalnog trenera .
Tin Susic ce biti starter protiv Irana a u protiv Nigerije ce dobiti jedno 20-30 mindonniedarko je napisao/la:Neka ode ovo prvenstvo ako vec Safet ne moze bez njega . Svakako ce mu biti zadnje najvjerovatnije , ako Safet ode s klupe sto mi je iz danasnje perspektive izgledno . Da li bi trebao ici ? Naravno da ne ali to su neke stvari koje ce se rijesiti u sljedecem ciklusu i nadam se angazmanom nekog profesionalnog trenera .

- 1988risha
- Kontakt:
Neće Tino ići na SP... Šta vam je ba... biće u onih 30 al će otpasti... Mislim da će Sajo malo više gledat sebe i pokušat napravit rezultat,ne bi li ga neki klub tražio,a da to nije neki tim iz Perzijskog zaljeva...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
1988risha je napisao/la:Neće Tino ići na SP... Šta vam je ba... biće u onih 30 al će otpasti... Mislim da će Sajo malo više gledat sebe i pokušat napravit rezultat,ne bi li ga neki klub tražio,a da to nije neki tim iz Perzijskog zaljeva...

Prije utakmice protiv Egipta.
Safet Susic "Ovo je zadnja provjera za nove igrace"
Posle utakmice protiv Egipta.
Safet Susic "Novi igraci su odigrali odlicno"

Grande TSS igra od prve minute protiv Slavena, a još veći Vrško dobio crveni
- crvenocrni
- Kontakt:
Amidzina beba zutak, Avdaga crvendac i jos uvijek 'podnosljivih' 0-1 protiv 'mighty' Slavena 
Edit. Make it 2-0 za domacine

Edit. Make it 2-0 za domacine

Ibizevic je napisao/la:Grande TSS igra od prve minute protiv Slavena, a još veći Vrško dobio crveni

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 26 gostiju.